Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

PK kvalifikācijas spēle noslēdzas ar kautiņu, grieķis atvadās no zoba

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

PK kvalifikācijas spēle noslēdzas ar kautiņu, grieķis atvadās no zoba
Jannis Janniotas bez zoba
Foto: BalkanSportsNews

Pasaules kausa kvalifikācijas spēlē Bosnija un Hercogovina savā laukumā nospēlēja neizšķirti ar Grieķiju. Tūlīt pēc spēles beigām laukumā izraisījās masu nekārtības.

Šajā mačā bīstamāk uzbruka laukuma saimnieki, tomēr spēle noslēdzās neizšķirti (0:0).

Tūlīt pēc finālsvilpes raisījās Itālijas kluba "Roma" futbolistu konflikts - bosniešu uzbrucējs Edins Džeko un grieķu aizsargs Kostas Manolas pagrūstījās, bet tad pieskrēja citi spēlētāji un treneri. Masu nekārtību laikā Bosnijas un Hercogovinas izlases galvenā trenera asistents Stefans Džilli izsita zobu grieķu spēlētājam Jannim Janniotasam, tas redzams arī video.

Pasaules kausa kvalifikācijas H grupā pēc sešām kārtām pirmo vietu ieņem Beļģija (16 punkti), otrajā vietā ir Grieķija (13), seko Bosnija un Hercogovina (11).

Izmantotie resursi:
football-italia.net

  +2 [+] [-]

, 2017-06-10 18:52, pirms 7 gadiem
treneris gan mīkstais - čalim ar kreklu sit, un viņš mīž, bet, kad otrs tur spēlētāju, ņem un iedod taisno

     [+] [-]

, 2017-06-10 21:47, pirms 7 gadiem
lohi... diskābeļus uz pāris gadiem visiem

  +1 [+] [-]

, 2017-06-11 19:23, pirms 7 gadiem
A varbūt medaļas jādod? Pie visas šitā trakās tēlošanas, ka fuuzii notiek - šitas čalis parādīja, ka var arī "uzšaut", savukārt otrs "nenomira"laukumā kā tas reizēm gadās pat pēc knapiem pieskārieniem ...