Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Usiks: "No valstu prezidentiem man patīk Lukašenko"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Usiks: "No valstu prezidentiem man patīk Lukašenko"
Oleksandrs Usiks. Foto: Zinaida Coach Bondarenko / BodyWay

Ukrainas boksa spīdeklis Oleksandrs Usiks informē, ka ir pret ielu pārdēvēšanu dekomunizācijas ietvaros.

Ukrainas prezidents kopš 2019. gada maija ir Volodimirs Zelenskis. Uz viņu tika lielas cerības, taču pagaidām būtisku pārmaiņu nav. "Nu ko viņš viens var izdarīt? Nevienu neaizstāvu. Bet ziniet, kurš prezidents man patīk? Aleksandrs Lukašenko," atklāj Oleksandrs Usiks.

Tagad jūs apsūdzēs, ka izvēlējāties diktatoru! "Kā tā apsūdzēs, es taču saku patiesību! Kādu diktatoru? Viņš pieņem tādus pareizus lēmumus, vīrs ar olām. Nevis kaut kāds prezidents, bet vīrs ar milzīgām tērauda olām. Tas ir par to, kā viņš pieņem lēmumus un dara," izsakās bokseris.

Kāda ir jūsu attieksme pret Ukrainā notiekošo dekomunizācijas [padomju laiku ideoloģiskā mantojuma likvidācija] formu?" Uzskatu, ka tas nav jādara. Ja mēs vēlamies pārdēvēt ielas, tad domāju, ka jāceļ pilsētas, kur jātaisa jaunas ielas, lai tās varētu nosaukt vārdos. Ielu pārdēvēšana saistīta ar lielām izmaksām, kas nav vajadzīgas. Lielākajai daļai cilvēku vienalga, kā sauc ielas, galvenais ir maizīte," norāda Oleksandrs Usiks. "Nevajag pārdēvēt. Tā mēs tikai sašķelsim tautu: pieciem patiks, pieciem nepatiks."

Izmantotie resursi:
Eho Kieva / xsport.ua

Slēpts komentārs: Raitcha

  +6 [+] [-]

, 2020-04-10 21:12, pirms 4 gadiem
Usiks vienmēr ir daudz trenējies un guvis lieliskus panākumus. Bet viņam nav bijis laika iegūt labu izglītību un nav arī spēju kritiski analizēt informāciju. Vienkāršs cilvēks, kas saka, ko domā. Liela uzmanība tam tiešām nebūtu jāpievērš.

  +5 [+] [-]

, 2020-04-10 22:12, pirms 4 gadiem
Man likās, ka Usiks ir Ukrainas patriots, bet tagad es vairs nesaprotu - vispirms iebilst pret sava vārda ukrainisko izrunu, tagad ir pret dekomunizāciju, un visam pa virsu slavē autoritāru kolhoza direktoru, kura "drosmīgajā" vadībā valsts ievērojami atpaliek, piemēram, no Baltijas valstīm. Tiešām jocīgs čalis.

  +4 [+] [-]

, 2020-04-10 23:45, pirms 4 gadiem
Kad sportists sāk runāt par politiku un vispār par dažādām nesaistītām tēmām, tur reti kad var kaut kas labs sanākt. Absurdi jau sanāk, ka sportistam vispār prasa viedokli un viņu popularizē, jo ne jau prāta dēļ sportisti kļūst atpazīstami. Visbiežāk viņu intelekts ir pat stipri zem vidējā ļoti objektīvu apstākļu dēļ - sporta dēļ daudz mazāk skolā gājuši.

  +1 [+] [-]

, 2020-04-11 01:56, pirms 4 gadiem
Par vārdu gan Usikam piekrītu ,ja esi Augusts tad esi , nevis pēkšņi mainoties varai pēkšņi kļūsti par Serpeni .Cilvēka vārdus netulko

  +2 [+] [-]

, 2020-04-11 09:17, pirms 4 gadiem
otins rakstīja: Usiks vienmēr ir daudz trenējies un guvis lieliskus panākumus. Bet viņam nav bijis laika iegūt labu izglītību un nav arī spēju kritiski analizēt informāciju. Vienkāršs cilvēks, kas saka, ko domā. Liela uzmanība tam tiešām nebūtu jāpievērš.
tieši tā. cilvēki ir pieraduši, ka jomas eksperts (sportists, celtnieks, ārsts, rakstnieks) izsakās par procesiem, par kuriem nav ne sajēgas... taču cilvēkam nav aizliegts teikt, ko domā...

  +4 [+] [-]

, 2020-04-11 15:38, pirms 4 gadiem
Pietiek paskatīties, piemēram, uz to, cik liela ir vidējā alga Baltkrievijā, kāda ir medicīna, cik labas ir augstskolas uz pasaules fona u.tt., lai izvertētu, cik PATIESĪBĀ kruts ir Baltkrievijas kolhozs...

  -2 [+] [-]

, 2020-04-11 16:56, pirms 4 gadiem
Raitcha rakstīja: Kapēc šī krievu propoganda ir jāpublicē šajā portālā!?!
Drīz sāks pārpublicēt krievu propogandas video, kur pie Covid-19 ir vainīga Baltija un Latvija it īpaši?
Vispār, kas Uksiks par sportistu, reāla ielas meita, kas vairāk maksā, uz tā lec un jāj...
Šobrīd sava narcisma pārņemts nespēj pārdzīvot, ka sports apstājies, muld par politiskiem jautājumiem dubult daudz kā parasti.
Man liekas ar to statusu kas viņam ir, viņš ir viens no vienkāršakiem bokseriem, skatoties viņa intervijas mans rodas tāds iespaids, bet laikam sakarā par politiku, viņam labāk japaklusē!

  +2 [+] [-]

, 2020-04-11 19:39, pirms 4 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Pietiek paskatīties, piemēram, uz to, cik liela ir vidējā alga Baltkrievijā, kāda ir medicīna, cik labas ir augstskolas uz pasaules fona u.tt., lai izvertētu, cik PATIESĪBĀ kruts ir Baltkrievijas kolhozs...
Nu Baltkrievijas labākā universitāte ir gaismas gadus priekšā Latvijas Universitātei , par pārējām jomām neizu varbūt tiešām kolhozs

  -1 [+] [-]

, 2020-04-11 20:04, pirms 4 gadiem
Latvijā pie Lukašenko sarkanie fašisti jau sen atrastos zem zemes

  +3 [+] [-]

, 2020-04-11 20:11, pirms 4 gadiem
Chelubejs rakstīja: Latvijā pie Lukašenko sarkanie fašisti jau sen atrastos zem zemes
Tu domā partiju Visu Nacismam ?Vai Ždanokas murgojumu ?

  -1 [+] [-]

, 2020-04-12 00:46, pirms 4 gadiem
Žurnālisti, kāpēc atkal "Oleksandrs" - ja Usiks konkrēti pateica ka ir Aleksandrs?!
Tad arī Ostapenko sauciet kā pasē, nevis izdabājiet!

  +2 [+] [-]

, 2020-04-12 08:52, pirms 4 gadiem
Pašā Ukrainā ir cilvēki kuri viņu ciena,bet ļoti daudzi uzskata par neuzticamu cilvēku.Viņš nekad neatbild precīzi uz jautājumu,kam pieder Krima.Tāpat viens no retajiem slaveniem sportistiem,kurš nav palīdzējis finansiāli armijai un kopumā viņš runājot par Ukrainas/krievijas militāro konfliktu ietur strausa pozu.

     [+] [-]

, 2020-04-12 09:04, pirms 4 gadiem
Par Batjku taisnība.Īsts prezidents.Nav mūsu ielikteņi.

  -1 [+] [-]

, 2020-04-12 12:41, pirms 4 gadiem
coffijs rakstīja: Pašā Ukrainā ir cilvēki kuri viņu ciena,bet ļoti daudzi uzskata par neuzticamu cilvēku.Viņš nekad neatbild precīzi uz jautājumu,kam pieder Krima.Tāpat viens no retajiem slaveniem sportistiem,kurš nav palīdzējis finansiāli armijai un kopumā viņš runājot par Ukrainas/krievijas militāro konfliktu ietur strausa pozu.
A ko tur ko diskutēt Krima ir Ukrainas teritorija, ja Krima grib atdalīties lai sarīko normālu referendumu tās iedzīvotājiem pēc Skotijas un Katalonijas modeļa .

     [+] [-]

, 2020-04-12 13:08, pirms 4 gadiem
No sērijas - kad sportisti sāk runāt par lietām ārpus sava sporta. facepalm

  +3 [+] [-]

, 2020-04-12 13:10, pirms 4 gadiem
SteveDavis rakstīja: A ko tur ko diskutēt Krima ir Ukrainas teritorija, ja Krima grib atdalīties lai sarīko normālu referendumu tās iedzīvotājiem pēc Skotijas un Katalonijas modeļa .
Šāds referendums nevar notikt svešas armijas klātbūtnē. Vispirms Krievijai ir jāizvāc savs okupācijas karaspēks, un tikai tad var domāt par referendumu.

  +1 [+] [-]

, 2020-04-12 16:39, pirms 4 gadiem
Magnijs rakstīja: Šāds referendums nevar notikt svešas armijas klātbūtnē. Vispirms Krievijai ir jāizvāc savs okupācijas karaspēks, un tikai tad var domāt par referendumu.
Jāizvāc arī Krievijas civilie iedzīvotāji, kuri tur iebrauca pēc okupācijas. Un jāļauj atgriezties mājās tūkstošiem ukraiņu, kuri pārcēlās uz neokupēto Ukrainu.

  -1 [+] [-]

, 2020-04-12 16:44, pirms 4 gadiem
otins rakstīja: Jāizvāc arī Krievijas civilie iedzīvotāji, kuri tur iebrauca pēc okupācijas. Un jāļauj atgriezties mājās tūkstošiem ukraiņu, kuri pārcēlās uz neokupēto Ukrainu.
Plus/ mīnus jā , jāievēro Skotijas un Katalonijas pieredze un tad var redzēt

  +2 [+] [-]

, 2020-04-13 18:07, pirms 4 gadiem
Interesanti būtu veikt sociālu pētījumu, vai cīņas sporta veidu pārstāvju vidū cieņa pret autoritāro vai totalitāro režīmu pārstāvjiem, vai vienkārši pret prezidentālu republiku prezidntiem būtu augstāka, salīdzinot, piemēram, ar komandu sporta veidu pārstāvjiem. Vai tas, ka Tu sevi dzen un redzi kā pasaules stiprāko, labāko, fiziski ietekmēt spējīgāko, liek savādāk skatīties arī uz sabiedrības pārvaldi?

     [+] [-]

, 2020-04-14 11:45, pirms 4 gadiem
Usiks apzinās, ka BLR, RUS, UKR ir viņa potenciālais tirgus, kur boksēties... tad nu spļaut bļodā, no kuras, iespējams, būs jāēd... būtu muļķīgi...

     [+] [-]

, 2020-04-14 20:18, pirms 4 gadiem
Normāls vatenis