Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Ķīnas līgas mačos tribīnēs tiks izvietoti manekeni un roboti

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ķīnas līgas mačos tribīnēs tiks izvietoti manekeni un roboti
Foto: Rakuten Monkeys

11. aprīlī sākas Ķīnas Profesionālās beisbola līgas jaunā sezona. Taivānas "Rakuten Monkeys" plāno tribīnēs plāno izvietot manekenus un robotus.

Lai ierobežotu koronavīrusa izplatību, pirms dažām nedēļām Ķīnas Profesionālā beisbola līga, ņemot vērā Taivānas epidemiologu vadlīnijas, nolēma sākt sezonu pie tukšām tribīnēm. Cits avots gan vēsta, ka mača laikā stadionā varēs atrasties mazāk par 200 skatītājiem, apstiprinājis līgas ģenerālsekretārs.

"Rakuten Monkeys" klubs izdomājis mazliet uzlabot skatu uz tribīnēm, sarūpējot 500 "skatītājus" - manekenus un arī dažus robotus, saģērbtus kā fanus un ar plakātiem.

Sezonas atklāšanas mačā spēkojas Taivānas komandas "Rakuten Monkeys" un "Chinatrust Brothers". Sākotnēji sezonas starts bija plānots 14. martā, taču koronavīrusa pandēmijas dēļ sākums tika pārcelts uz 11. aprīli.

.

Izmantotie resursi:
Taipei Times / bleacherreport.com
cpblstats.com

  +1 [+] [-]

, 2020-04-11 11:31, pirms 4 gadiem
Olimpiskajās spēlēs nākamgad arī šitie būs tribīnēs. Vēl var uztaisīt, lai rada skaņas efektus un līdzjušanas imitāciju. Viss štikos. Tāpat arī ieprogammētu fērbiju armija lēkās gar sporta arēnu malām. Galvenais nodrošināties, lai kāds nelaikā neuzlec uz skejceļa.