Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Norvēģu biatlona zvaigznes tiek sodītas par huligānismu

Norvēģu biatlona zvaigznes tiek sodītas par huligānismu
Emils Hegle Svensens
Foto: AFP/Scanpix

Norvēģijas biatlonisti Emils Hegle Svensens, Tarjei Bē un Johaness Bē saņēmuši sodu no savas Slēpošanas federācijas, kura ieturējusi to prēmijas un stipendijas par aizvadīto sezonu. Tik bargs sods piemērots par trīs biatlonistu uzdzīvošanu PK posmā Pokļukā, kad viņi izcēlušies ar huligānisku rīcību, proti, izlaiduši gaisu no citu valstu pārstāvju mašīnu riepām.

„Viņi – Emils Hegle Svensens un brāļi Bē – pārkāpa federācijas ētikas kodeksa noteikumus ar savu nepiedienīgo uzvedību un reibumā veiktiem vandālisma aktiem,” Norvēģijas Slēpošanas federācija paziņojusi.

Trīs jaunās biatlona zvaigznes, no kurām Svensens vēl pavisam nesen Sočos tika kronēts par olimpisko čempionu, nesaņems sev paredzētās prēmijas par šīs sezonas sasniegumiem, no kurām lielākā sasniedz 12,3 tūkstošus eiro. Norvēģijas biatlona amatpersonu dusmas izraisījis Pasaules kausa izcīņas posms Pokļukā, Slovēnijā pagājušjā mēnesī.

Norvēģu medji ziņo, ka Svensens un brāļi Bē Pokļukā devušies uzdzīvē pa pilsētu, dzēruši alkoholiskos dzērienus un, atgriežoties viesnīcā, izlaiduši gaisu no citu valstu pārstāvju automašīnām.

Svensens un brāļi Bē pagaidām atteikušies no komentāru sniegšanas vietējiem medijiem, kuri trijotnes uzvedību nodēvējuši gan par „bērnišķīgu”, gan „bezcerīgu”. Visi trīs personiski tika informēti par sodu, kuru uzņēmuši dažādi, taču, kā izteicies Arne Botnans, federācijas vadītājs, brīdinājumu viņi ir sapratuši, kas ir pats galvenais.

Izmantotie resursi:
Svenskene våknet til flatt dekk - sport -...


, 2014-04-10 15:01, pirms 10 gadiem
hahaha labais!
, 2014-04-10 16:30, pirms 10 gadiem
Dzeki ar humora izjutu-ta pa lielam neko jau izdemolējusi nav,vnk "nolaida gaisu"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-04-10 17:58, pirms 10 gadiem
Kā tas notiek vienmēr un visos sporta veidos, bez izņēmumiem
, 2014-04-10 18:12, pirms 10 gadiem
chuuw rakstīja: Normāli, tā vajaga.. Visas zvaigznes lieto alkoholu pat superzvaigznes..
Via patiešām visas. Bieži cilvēki savu alkohola lietošanu cenšas attaisnot ar frāzi, Visi jau dzer. Ir ļoti daudz cilvēki kuri alkoholu lieto maz vai ļoti mēreni.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-04-11 08:33, pirms 10 gadiem
Kambala savā grāmatā arī stāstot par savu Eirolīgas rekordu iemesto punktu ziņā teica, ka bez dzeršanas to nevar izdarīt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-04-11 14:57, pirms 10 gadiem
mrPO rakstīja: Kambala savā grāmatā arī stāstot par savu Eirolīgas rekordu iemesto punktu ziņā teica, ka bez dzeršanas to nevar izdarīt
bez dzershanas un narkoshanaas butu NBA
, 2014-04-11 14:58, pirms 10 gadiem
AlexUSA rakstīja: Kambalas smadzenes ir atrofétas un attdauzítas un vinsh bez stimulatoriem neko jau vairs nevar! Bédígi, bet fakts. Diemzhél sho grámatu lasís daudzi jaunie un nenobriedushie basketbolisti un ne tikai, un "paldies" puchem (apzináti ar mazo burtu, jo lielo nav pelníjis) par slikto ieradumu popularizéshanu caur atpazístamu personu.
Apskaties savu profila bildi, nevar teikt ,ka tā ir ļotipiedienīga
Mārcis Ošs. Foto: LFF
5

Kuriozākie vārti izlases vēsturē? Oša piespēle ieripo savos vārtos

Otrdienas vakarā Latvijas futbola izlase pārbaudes spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 pret Lihtenšteinu. Pašā spēles sākumā, 15. sekundē pretinieki izvirzījās vadībā pēc tam, kad Mārča Oša piespēle nevis aizgāja līdz vārtsargam Pāvelam Šteinboram, bet gan ieripoja Latvijas vārtos.
Jaromīrs Jāgrs. Foto: nhl.com/penguins

Pitsburgas "Penguins" izdevies atgūt nozagtās Jāgra rotaļlietas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Pitsburgas "Penguins" marta vidū paziņoja, ka Jaromīru Jāgru atdarinošās rotaļlietas, ko bija plānots izdalīt spēles apmeklētājiem, tikušas nozagtas. Pirmdien "Penguins" pavēstīja, ka tās atgūtas un drīzumā tomēr nonāks pie līdzjutējiem.
Foto: UFC
3

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.