Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

"Heat" man neļauj spēlēt, jo esmu pārāk izskatīgs - tiesas prāva par miljardu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Heat" man neļauj spēlēt, jo esmu pārāk izskatīgs - tiesas prāva par miljardu
"Heat" galvenais treneris Eriks Spolstra
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Maiami "Heat" iesūdzēts Amerikas Savienoto Valstu apgabaltiesā. Ar sūdzību pret vienību vērsies Nkrumahs Akano, kurš uzskata, ka viņam neļauj doties laukumā, jo viņš ir pārāk izskatīgs.

"Iesniedzu sūdzību viena miljarda dolāru apmērā pret Maiami "Heat" par diskrimināciju, aizskaršanu, uzbrukumu un autortiesību pārkāpumu. "Heat" neļauj man spēlēt komandas sastāvā, jo esmu pārāk izskatīgs, un viņi kopē mani, kaut esmu aizsargāts ar autortiesībām. Tas ir likuma pārkāpums, it īpaši [galvenais treneris] Ēriks Spolstra. Viņš mani kopējis un aizvainojis gada garumā, tāpat ir notikusi diskriminācija."

Internetā atrodamā informācija liecina, ka Nkrumahs Akano 2004. gada sezonā pārstāvēja Kīna Universitāti, kas atrodas Ņūdžersijā un spēlē NCAA trešajā divīzijā. Atrodamajā statistikā redzams, ka uzbrucējam, kuram pašlaik ir 32 gadi, piedalījās vienā spēlē, taču punktus neguva, atlēkušās bumbas neizcīnīja un rezultatīvas piespēles neizdarīja.

Maiami "Heat" ir līgas karstākā komanda, kura izcīnījusi 12 uzvaras pēc kārtas. Tomēr vienība ieņem 10. vietu Austrumu konferencē jeb atrodas ārpus izslēgšanas spēļu zonas.

     [+] [-]

, 2017-02-10 20:20, pirms 7 gadiem
Krasava!

  +2 [+] [-]

, 2017-02-11 01:07, pirms 7 gadiem
Ja tulkojat uzvārdus, tad lūdzu, kaut vienā vietā ielieciet anglisko versiju iekavās, lai var saprast vai sameklēt, par kādiem cilvēkiem ir runāts.
Šajā gadījumā, meklējot šo "smukulīti" googlē es atrodu tikai šo rakstu, pārējos meklējumos figurē citas personas.

     [+] [-]

, 2017-02-11 09:38, pirms 7 gadiem
Tad jau jeb kurai lietai var piesiet, ko tādu! Ar šo gājienu viņš vispār nespēlēs basketbolu nevienā komandā! Kā maza meitene, kas nedabū konfekti.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-11 11:08, pirms 7 gadiem
Iespējams tikai Amerikā...

     [+] [-]

, 2017-02-11 19:26, pirms 7 gadiem
Didziz rakstīja: Ja tulkojat uzvārdus, tad lūdzu, kaut vienā vietā ielieciet anglisko versiju iekavās, lai var saprast vai sameklēt, par kādiem cilvēkiem ir runāts.
Šajā gadījumā, meklējot šo "smukulīti" googlē es atrodu tikai šo rakstu, pārējos meklējumos figurē citas personas.
Nkrumah Akanno

pievienoto bildi neskatījies vai ar angļu valodu nevisai?