Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Mihaela Šūmahera kartinga trases vietā būs ogļu raktuves

Mihaela Šūmahera kartinga trases vietā būs ogļu raktuves
Kerpenes kartinga trase
Foto: autozeitung.de

Septiņkārtējā F1 pasaules čempiona slavenā kartingu trase Kerpenē beigs pastāvēšanu, un tās vietā visticamāk atradīsies ogļu ieguves raktuves.

Šajā pilsētā dzīvojot, Kerpenes kartinga trasē Mihaels Šūmahers savulaik uzsāka savu karjeru, tāpat kā viņa brālis Ralfs, kurš arī startējis "Formulā 1" un guvis uzvaras atsevišķos posmos.

Vācijas uzņēmums "RWE" trases apvidu noskatījusi kā ogļu ieguves vietu, līdz ar to jau 2020. gadā tur tiks izveidotas raktuves.

"Jauna kartinga trase netiks būvēta," vācu laikrakstam "Kolner Express" apstiprina Ralfs Šūmahers. "Pētījumi, ko veicām kopā ar "RWE" nav ļāvuši izvēlēties citu ogļu ieguves vietu. Žēl. Šajā vietā vienlaikus izgaisīs tradīcijas un jauno braucēju attīstība."

Mihaels Šūmahers, kurš turpina ārstēt galvas traumu un sabiedrībā kopš 2013. gada nav redzēts, ir trases līdzīpašnieks - viņam pieder divas trešdaļas no tās.

Izmantotie resursi:
F1Today.net


, 2018-01-10 14:33, pirms 6 gadiem
visur attīstītajā pasaulē domā, kā pamazām klapēt savas raktuves ciet, jo neatmaksājas vispār vairs ogli rakt, šie tirliņi taisās normālu infrastruktūru plēst nost, lai tiktu pie izrakteņa, kuru nevienam īsti vairs nevajag.. malači, gut gemacht!
, 2018-01-10 16:15, pirms 6 gadiem
Diez kas par šo būtu sakāms Šūmaheram vecākajam? Žēl, ka viņa viedokli šobrīd neviens nevar uzzināt.
, 2018-01-10 20:01, pirms 6 gadiem
marksis rakstīja: visur attīstītajā pasaulē domā, kā pamazām klapēt savas raktuves ciet, jo neatmaksājas vispār vairs ogli rakt, šie tirliņi taisās normālu infrastruktūru plēst nost, lai tiktu pie izrakteņa, kuru nevienam īsti vairs nevajag.. malači, gut gemacht!
eh vajadzēja viņiem vispirms ar tevi pakonsultēties, tavs viedoklis noteikti ir precīzāks par ekonomistu un analītiķu slēdzienu kas balstīts uz precīziem mērījumiem un aprēķiniem
, 2018-01-10 20:09, pirms 6 gadiem
wifebeater rakstīja: eh vajadzēja viņiem vispirms ar tevi pakonsultēties, tavs viedoklis noteikti ir precīzāks par ekonomistu un analītiķu slēdzienu kas balstīts uz precīziem mērījumiem un aprēķiniem
a es kaut ko nepareizi pateicu? UK piemēram taisās līdz 22. gadam vispār pārtraukt rakt. Atceries, ka papīrs pacieš visu, ekonomistu un analītiķu slēdzieni bieži vien strādā pasūtītāja labā, varbūt tādam RWE savajadzējies akciju cenu tirgū pacelt, tas tā pat kā Gazprom jau kuro gadu taisās urbt arktikā tikai nekur tālāk par solījumiem un preses relīzēm nav tikuši
, 2018-01-10 23:33, pirms 6 gadiem
marksis rakstīja: a es kaut ko nepareizi pateicu? UK piemēram taisās līdz 22. gadam vispār pārtraukt rakt. Atceries, ka papīrs pacieš visu, ekonomistu un analītiķu slēdzieni bieži vien strādā pasūtītāja labā, varbūt tādam RWE savajadzējies akciju cenu tirgū pacelt, tas tā pat kā Gazprom jau kuro gadu taisās urbt arktikā tikai nekur tālāk par solījumiem un preses relīzēm nav tikuši
ogles ir labāks kurināmais par malku...
ogles apkurē izmanto daudzi...
, 2018-01-11 10:54, pirms 6 gadiem
marksis rakstīja: visur attīstītajā pasaulē domā, kā pamazām klapēt savas raktuves ciet, jo neatmaksājas vispār vairs ogli rakt, šie tirliņi taisās normālu infrastruktūru plēst nost, lai tiktu pie izrakteņa, kuru nevienam īsti vairs nevajag.. malači, gut gemacht!
Te diemzel parak aprobezoti cilveki uzturaas kuriem to nesaprast. Vini gribes pat pec 50gadiem dedzinat ogles un pildi bakas ar degvielinju

Tas "Global Warming" tik taads miits pec vinu domaam vien ir.
, 2018-01-11 17:22, pirms 6 gadiem
Ko tur par trasi čīkstēt, ja jau šitas iet cauri dēļ oglēm. Lai dotu vietu ogļraktuvēm, Vācijā nojauc senu...

Vispār paskatījos, tajā apvidū daudzas raktuves. Dažas patiešām milzīgas (relatīvi).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
5

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.