Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Pastrana ar 862 ZS jaudīgu ''Subaru WRX STI'' demonstrē elpu aizraujošu braukšanu

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš
Pieckārtējais rallija čempions, rallijkrosa braucējs un motokrosa triku meistars Trevis Pastrana publicējis video, kurā redzams, kā sportists ar 862 ZS jaudīgo ''Gymkhana Subaru WRX STI'' automašīnu demonstrē iespaidīgu braukšanu un elpu aizraujošus lēcienus. Līdz šim ''Gymkhana'' video asociējās ar Kenu Bloku, taču šoreiz stafeti pārņēma Pastrana. Šajā video redzamas gan skaistas sānslīdes, gan arī iespaidīgi lēcieni, kur vienā no vietām Pastrana gar savām bērnības mājām attīstīja 240 km/h lielu ātrumu, beigās veicot iespaidīgu lidojumu.

''Mēs ar Bloku gadiem esam bijuši draudzīgi sāncenši, sākot no rallija un rallijkrosa čempionāta un līdz pat galda tenisam. Bet pārņemt ''Gymkhana'' ir pavisam cits izaicinājums. Un tas nav ne tuvu tik vienkārši, kā Kens liek tam izskatīties. Tas ir gods, ja man tiek pasniegti vadības groži Gymkhana sērijas turpināšanai un izmēģināt spēkus braukšanā vienā no šiem videoklipiem,'' saka Trevis Pastrana.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2020-12-09 21:55, pirms 3 gadiem
Nenobriedušu pusaudžu domāšana un spēlītes... kādam ir interesanti...

  -1 [+] [-]

, 2020-12-10 19:36, pirms 3 gadiem
Ulllis rakstīja: Nenobriedušu pusaudžu domāšana un spēlītes... kādam ir interesanti...
Eu nu beidz. Tā ir dzīves baudīšana. Ne visi var atļauties, protams. Katrs dara, ko grib un gūst prieku. Nenosodīsim. Nebaidīsimies. Būsim atklāti un brīvi.

  +1 [+] [-]

, 2020-12-11 10:51, pirms 3 gadiem
Iespaidīgi! Lieliski viss izdomāts, saplānots, sataisīts, safilmēts un samontēts!

     [+] [-]

, 2020-12-11 11:47, pirms 3 gadiem
Nu vo jaunekļi šito saskatās un tad griež saulītes pa savu vienīgo apli kaut kādā Lubānā ar BMW!

     [+] [-]

, 2020-12-11 17:47, pirms 3 gadiem
punna rakstīja: Nu vo jaunekļi šito saskatās un tad griež saulītes pa savu vienīgo apli kaut kādā Lubānā ar BMW!
Tu acīmredzot esi viens no tiem, kurš domā, ka jaunieši kļūst vardabīgi vidoespēļu iespaidā. Un neaizmirsīsim, ka filmas ar slepkavībām arī nedrīkstētu rādīt, ka tik nesāk slepkavot cilvēkus!