Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Video: Aņisimova vārtu guvuma atzīmēšana izprovocē kautiņu

Ņujorkas "Rangers" krievu uzbrucējs Artjoms Aņisimovs spēlē pret Tampabejas "Lightning" otrajā periodā izvirzīja savu komandu vadībā ar 2:1, vārtu guvumu atzīmējot nekrietni. Tēlojot snaiperi, Aņisimovs pietupies ar nūju tēmēja uz Tampas vārtiem. Aņisimova rīcība izraisīja loģisku "Lightning" spēlētāju reakciju – sākās kautiņš. Aņisimovs atvainojies par notikušo.

, 2011-12-09 15:48, pirms 12 gadiem
Pats vainīgs,vajag ierādīt tādiem vietu!! Lecayalier pareiz darīja!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-12-09 16:39, pirms 12 gadiem
Paga es nesaprotu, kāds sakars, nav vienalga kā atzīmē vārtus?!
, 2011-12-09 16:54, pirms 12 gadiem
Nav vārtu ,nav emociju !!!
, 2011-12-09 17:10, pirms 12 gadiem
Neko sliktu neredzu, ka spēlētāji oriģinālā veidā izrāda emocijas pēc gūtajiem vārtiem. Pēc šīs analoģijas, tad Radulovam katrā spēlē būtu jādod pa tauri, jo pārāk emocionāli svin vārtus. Savukārt, Cipulis būtu etalons šajā aspektā, jo pat vaibsts sejā nepakustās pēc gūtajiem vārtiem. Diezin, kad Cipa beidzot iesitīs, vai pasmaidīs ar?

Skaidrs, ka komandai škrobe, ka ielaiž vārtus, un, ja vēl pretinieks to kārtīgi atzīmē, bet tas nevar būt par iemeslu, lai ietu kauties.

Tā ka Tampa bija vēl pelnījusi sodu par šo izgājienu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-12-09 17:29, pirms 12 gadiem
kursis rakstīja: Neko sliktu neredzu, ka spēlētāji oriģinālā veidā izrāda emocijas pēc gūtajiem vārtiem. Pēc šīs analoģijas, tad Radulovam katrā spēlē būtu jādod pa tauri, jo pārāk emocionāli svin vārtus. Savukārt, Cipulis būtu etalons šajā aspektā, jo pat vaibsts sejā nepakustās pēc gūtajiem vārtiem. Diezin, kad Cipa beidzot iesitīs, vai pasmaidīs ar?

Skaidrs, ka komandai škrobe, ka ielaiž vārtus, un, ja vēl pretinieks to kārtīgi atzīmē, bet tas nevar būt par iemeslu, lai ietu kauties.

Tā ka Tampa bija vēl pelnījusi sodu par šo izgājienu.
Tā saucas pretinieka cienīšana. Krievs izrādija necieņu un pelnīti dabūja pa galvu. Ar emocijām viss ir ok, bet ja šādu iestudētu stulbību izspēlē tad par to ir jāatmaksā.
Un jā! Radulovs jau sen NHL būtu dabūjis pa galvu par visiem saviem gājieniem.
, 2011-12-09 17:41, pirms 12 gadiem
Stamkoss beigās labi trāpīja Aņisimovam! Bet nu var būt nedaudz nepareizs bija tas žests!
, 2011-12-09 17:43, pirms 12 gadiem
billyboy rakstīja: žēl ka pats pa tauri nedabuujA
dabūja, paskaties kārtīgi
, 2011-12-09 18:16, pirms 12 gadiem
skatijos speli, nu nekas vājprātigs tur nebija, tas ka Stamkosievilka pēc tam viņam gan nebija smuki un tas ka vēlviens spēlētajs no Tapas rezerves soliņa izleca laukuma un pieslidoja lai ievilktu Aņisimovam gan nebija smuki( pamojmu tas bija Mūrs kas nostrādāja šo joku!) bet ko tur es uzkatu katrs pats var atzīmēt kā vēlas vārtu guvumu, tostarp NY spēlēja mājās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Semjonovs
, 2011-12-09 20:00, pirms 12 gadiem
derevņa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-12-09 21:58, pirms 12 gadiem
neko traku tur neredzu ja ir snaiperis laj ir
, 2011-12-09 22:01, pirms 12 gadiem
Žēl, ka Tampai uz laukuma izņemot Stīvu Douniju nebija vēl kāds 'tafgajs', tad kārtīgi būtu atrāvies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: sanchooo9
, 2011-12-10 09:04, pirms 12 gadiem
Nu nezinu, vienu reizi jau var šitādu uztaisīt, bet, ja tas pārvērtīsies par rutīnu, tad gan jādod pa ķobi, jo tas jau būs totāls teātris.

Tāpat kā Radulovs - iemet golu un tad sekundi padomā "Tā, kuru lai no tām svinēšanām, kuras jau izpildu vairākus gadus vienas un tās pašas, izvēlēties. Ā, jā - šoreiz pavirpināšu nūju kā esmu to darījis jau 5 gadus no vietas".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-12-10 11:27, pirms 12 gadiem
Amerigo_Vespucci rakstīja: Idiotisms! Kipo ne pox kā atzīmē vārtus? Kaut vai ar pliku dibenu slidinies pa ledu! Šiku Jums piemērs http://www.youtube.com/watch?v=-M3Q54rPjQw&feature=related
Piedod, atvaino.. BET vai dejošana un pretinieka izsmiešana, jeb necieņas izrādīšana ir viens un tas pats ?? es tā nedomāju un ja salīdzini, tad salīdzini līdzīgus atgadījumus nejau šos. Te krievs izsmēja pretinieku.
, 2011-12-10 15:14, pirms 12 gadiem
Kā jau iepriekš rakstīju - netaktisks izgājiens pret pretinieku, kas beidzās ar asu atbildi.
Grūti vainot Tampu pēc šāda "meistarstiķa", bet nu arī šie nedaudz pārcentās - takš Dovnijs pat no soliņa noleca(par laimi viņam izskatās, ka tik vien $$$ sods būs jānomaksā). Galu galā es viņu vietā drīzāk pagaidītu savus nākošos vārtus un atspēlētu to pašu triku atpakaļ Aņisimovam(tas būtu bijis 10x efektīvāk.)
, 2011-12-10 15:51, pirms 12 gadiem
gapp rakstīja: urla paliek urla, shaaveejs atradies
, 2011-12-10 23:06, pirms 12 gadiem
Parādija tampai kā atzīmēs vārtus .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-12-11 22:28, pirms 12 gadiem
gapp rakstīja: urla paliek urla, shaaveejs atradies
tu pat zini vārda ''urla'' nozīmi,tu urla?
, 2011-12-11 22:31, pirms 12 gadiem
Semjonovs rakstīja: nichego strashnogo ne sdelal..esli b eto bil ne Anisimov, a kakoj nit Sprukts vse bi zdes molchali...
вот именно,полностью согласен
, 2011-12-12 17:11, pirms 12 gadiem
dekstors rakstīja: Tā saucas pretinieka cienīšana. Krievs izrādija necieņu un pelnīti dabūja pa galvu. Ar emocijām viss ir ok, bet ja šādu iestudētu stulbību izspēlē tad par to ir jāatmaksā.
Un jā! Radulovs jau sen NHL būtu dabūjis pa galvu par visiem saviem gājieniem.
Galvenais, ka pateici krievs, uzreiz varonis...
, 2011-12-13 11:37, pirms 12 gadiem
janioss rakstīja: Piedod, atvaino.. BET vai dejošana un pretinieka izsmiešana, jeb necieņas izrādīšana ir viens un tas pats ?? es tā nedomāju un ja salīdzini, tad salīdzini līdzīgus atgadījumus nejau šos. Te krievs izsmēja pretinieku.
Nu nezinu gan kur tur bij izsmiešana - man liekas vienkārši atzīmēšana. Arī mūsu pašu Dinamo rindās ir pa pilnam atzīmētāju, kuri pēc vārdu guvumiem veic dažādas noteiktas darbības (piemēram: nūjas kā zobena bāšana makstī). Tātad, arī tā ir pretinieka izsmiešana un pēc tavas loģikas sanāk, ka visiem jāsadod pa galvu pa lielam vai ne? Tas ir tikai atzīmēšanas rituāls ko atsevišķi spēlētāji ir priekš sevis ieviesuši - nesaskatu tur kaut kā neko sliktu. Es saprotu, ka agrāk hokejā nekas tāds netika darīts un tagad, kad jauno hokeja paaudžu pārstāvji sāk ieviest šādas lietas, daudziem "vecās skolas" pārstāvjiem tas liekas kas jauns un pat aizvainojošs. Varbūt atsevišķos gadījumos tā arī, ja atzīmētāja nodomi bijuši kādu aizvainot, apsmiet, bet lielajā vairumā tā ir vienkārši prieka izrādīšana, savdabīga svinēšana. Domāju, ka šī svinēšanas mode ir aizgūta no futbola, kur to jau sen dara ļoti atraktīvi.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
5

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.