Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

KHL spēļu komentētājs tiek atlaists tiešraides laikā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

KHL spēļu komentētājs tiek atlaists tiešraides laikā
Aleksandrs Oļeiņiks
Foto: shaiba.kz

Kazahstānas hokeja komentētājs Aleksandrs Oļeiņiks vakar Astanas "Barys" un Novokuzņeckas "Metallurg" spēles laikā tika atbrīvots no darba.

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēļu komentētājs skaidro, ka paspēja nosaukt komandu sastāvus un pakomentēt pirmos uzbrukumus, bet pēc piecām minūtēm režisors viņu izsauca uz sarunu ar "Barys" kluba viceprezidentu, kurš paziņoja, ka viņa pakalpojumi vairs nav vajadzīgi. Galvenais iemesls - komentētājs nejūt līdzi komandai.

Pēcāk situāciju skaidroja "Sport Media Enterprise" (spēles translējošā kompānija, ar kuru komentētājam Oļeiņikam ir līgums). Oficiālajā paziņojumā tiek informēts, ka Oļeiņiks ilgstoši pārkāpa korporatīvo ētiku, radot nopietnu kaitējumu kompānijas tēlam un reputācijai. Tiek norādīts, ka iemesls "nejūt līdzi komandai" ir izdomājums.

Pats komentētājs neatceras nopietnus konfliktus ar darba devēju vai kluba pārstāvjiem, tiesāties viņš negatavojas. Oļeiņiks norāda, ka "Barys" vienībai jūt līdzi par 110 procentiem.

Spēlē ar novokuzņeckiešiem Astanas "Barys" vadībā izvirzījās 4. minūtē (tajā laikā vēl komentēja Aleksandrs Oļeiņiks). Kazahu vienībai sekmējās labi arī bez minētā komentētāja - 11. minūtē iemeta otru ripu un galu galā izcīnīja uzvaru (4:2).



Izmantotie resursi:
tengrinews.kz
hcbarys.kz

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-10-09 15:49, pirms 9 gadiem
Maigi sakot debilisms.Kpc?Vins komente kazahu speles domajams tikai un tada gadijuma vins ari atbalsta savas valsts komandu.Tad jau musu komentetajus ar vajag atlaist par atbalstisanu.Vai ari ir variants par ligumiem starp komentetajiem un khl kura ir tiesi minets.Tak faktiski katrai komandai ir savi komentetaji,kas komente tas speles.Nu nav tak kaut kadam Medvescak krievu komentetajs,kas komente Horvatu tv tiesaja etera.

  +5 [+] [-]

, 2015-10-09 15:52, pirms 9 gadiem
nu wtf Kolhoz

  +5 [+] [-]

, 2015-10-09 16:10, pirms 9 gadiem
Nabaga Saša!

     [+] [-]

, 2015-10-09 16:35, pirms 9 gadiem
Tā žurnāliste gan rociņu labi uztrenējusi...hmm

 +12 [+] [-]

, 2015-10-09 16:58, pirms 9 gadiem
Kad es skatos hokeju es nevēlos klausīties divus piedzērušos homērus fanojam par 'savējiem'. Es gribu dzirdēt neitrālus komentētājus kuri kaut ko saprot no hokeja un obejktīvi analizē notikumus.

     [+] [-]

, 2015-10-09 22:22, pirms 9 gadiem
Pēc tā kā viņš runā, tīri profesionālu apsvērumu dēļ varēja atlaist.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja