Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Video: "Levski" līdzjutēji padzen jauno treneri no preses konferences

Neparasts gadījums noticis Bulgārijā, kur Sofijas futbola kluba "Levski" jaunā galvenā trenera Ivailo Peteva prezentācijai veltītajā preses konferencē iejaukušies komandas kvēlākie atbalstītāji. "Levski" ultras pārtrauca kluba rīkoto konferenci un padzina no tās jauno treneri Petevu, pie reizes atņemot viņam arī apģērbu ar kluba simboliku. Iemesls šim notikumam esot bijuši trenera kādreizēji izteikumi par to, ka viņš atbalstījis "Levski" principiālos konkurentus CSKA.

, 2013-10-09 16:59, pirms 10 gadiem
tas ir psc...
, 2013-10-09 18:46, pirms 10 gadiem
Urlas^2
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-10-09 20:36, pirms 10 gadiem
labs skats! ghalvenais- bez rupjībām, vienkārši noģērba kluba simboliku cilvēkam, kam klubs tā ne īpaši. Trenerītim nebija variantu, nācās plikam aizsoļot. Smieklīgi un man saprotami.Mūsdienās, kad viegli maina klubus gan treneri, gan spēlētāji jēdziens "vietējais klubs" tiek nonivelēts. Kā šobrīd ar VEF basketb klubu-kuram līdzjutējam var interesēt komanda, kas sastāvā negrib vietējos spēlētājus. NAv brīnums, ka LBL nespēlē savā zālē. Citos turnīros skatītājiem vienadzīgi- kuras komandas ārzemnieki un nēģeri vinnēs. Tā arī nav skatītāju vefam.
, 2013-10-09 20:57, pirms 10 gadiem
Pilnīgs d@unisms pārākajā pakāpē. Tāda dusmas parāva skatoties. Toč urlas kā urlas - salīda droši vien kādi padsmit skūti purni un kā jau vairākumā būdami uzreiz baigi drosmīgie. Pilnīgi riebīgi skatīties, ka neviens neko pat nemēģināja pasākt, lai vismaz tos apģērba vilcējus apturētu - ok, skaidrs ka tad uzreiz klope tur būtu, bet nu šitādiem atsaldeņiem nedrīkst ļaut tā par cilvēkiem ņirgāties. Pa purnu un viss.
, 2013-10-09 22:21, pirms 10 gadiem
Ferdinands Vislieliskakais rakstīja: Izcila riiciiba no faniem!
Katram trenerim ir jaasaprot, ka var sanaakt mainiit darba vietu, tpc nevajag palaist muti, bet to vajag ciesi tureet ciet! Un jaadomaa ko saka....
tev noteikti piestāvēs adidas treniņbikses un laķenes kājās.
Kas tur slikts ka kādreiz treneris atbalstījis galvenos konkurentus ? Nevajag jau sportu pārvērst par farsu.
Dēļ tādiem idiotiem kā tie tur arī rodās visas problēmas un vardarbība, kaut gan sporta pamatmērķis un pamata ideja ir miers un sadraudzība respektējot sāncenšus pretiniekus gan sportistus gan līdzjutējus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-10-10 02:13, pirms 10 gadiem
Ferdinands Vislieliskakais rakstīja: Nu adidas treninbikses man ir, bet lakenes gan klaat nevelku!
Fani taadas lietas neaizmirst un tie nav sveetdienas fani, bet fani kas ar komandu ir izaugusi pasi!
Uzskatu, ka riiciiba ir pareiza un tas jau vien liecina par faktu, ka klubs faniem nav vienaldziigs!
Buutu jauki, ka buutu vairaak taadu fanu, tad treneri padomaatu kaa darbavietu mainiit kaa zekes....
Jā, varbūt tiem faniem klubs nav vienaldzīgs, toties kluba sportiskie rezultāti gan (iejaukšanās kluba darba procesā nekas labs nevar būt). Tie sporta turbo-radikāļi nav ne ar ko labāki par skinhediem, tikai logo vietā svastiku nomaina sporta kluba ģērbonis... visādi citādi - čupojās baros, uzskatus pierāda ar agresiju, neieredz visu, kas savādāks. Starpības nekādas.
, 2013-10-10 08:04, pirms 10 gadiem
akmens laikmets
, 2013-10-10 08:06, pirms 10 gadiem
Alensan rakstīja: dauņi
neaiztiec dauņus. nezini kā pašam dzīvē var gadīties...
, 2013-10-10 22:11, pirms 10 gadiem
zinot bulgāru dienvidnieciskumu (un arī ultru nicisko nieciskumu...) pilnīgi jābrīnās, ka bez dūrēm iztika!
, 2013-10-11 11:10, pirms 10 gadiem
tas saucās dau nisms,analfabētisms!! pilniigs "bezpriģels" viņiem tur!
Kur apsargi,policija vai kautkas tamlidzigi!?
japainteresējas kas talak notiks!! nu ja sis viss bus bez sekām,tad es nezinu,es shok!!!
, 2013-10-11 12:57, pirms 10 gadiem
savā ziņā pareizi. līdzjutēji ir īsti patrioti, tas, ka savā ziņā iet par tālu, tas skaidrs. bet trenerim arī jādomā ko runā. Ja neesi atbalstījis šo klubu, tad vismaz nesaki, ka esi bijis par nīstākajiem konkurentiem....
, 2013-10-11 15:01, pirms 10 gadiem
Ja neesi cienīgs nēsāt kluba simboliku uz savām drēbēm, tad tās ir jāatņem!
Mārcis Ošs. Foto: LFF
5

Kuriozākie vārti izlases vēsturē? Oša piespēle ieripo savos vārtos

Otrdienas vakarā Latvijas futbola izlase pārbaudes spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 pret Lihtenšteinu. Pašā spēles sākumā, 15. sekundē pretinieki izvirzījās vadībā pēc tam, kad Mārča Oša piespēle nevis aizgāja līdz vārtsargam Pāvelam Šteinboram, bet gan ieripoja Latvijas vārtos.
Jaromīrs Jāgrs. Foto: nhl.com/penguins

Pitsburgas "Penguins" izdevies atgūt nozagtās Jāgra rotaļlietas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Pitsburgas "Penguins" marta vidū paziņoja, ka Jaromīru Jāgru atdarinošās rotaļlietas, ko bija plānots izdalīt spēles apmeklētājiem, tikušas nozagtas. Pirmdien "Penguins" pavēstīja, ka tās atgūtas un drīzumā tomēr nonāks pie līdzjutējiem.
Foto: UFC
3

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.