Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Autosportists Baumanis iesaistās pudeles atvēršanas trakumā

Sociālajos tīklos turpina izplatīties "Bottle Cap Challenge": pagriezienā ar kāju jāatver pudeles korķis, turklāt video jābūt ar palēninājuma efektu. Sportisti to izdara arī citādā viedā, piemēram, Latvijas autosportists Jānis Baumanis - ar sporta mikroautomobili.
Video: facebook.com/janisbaumanisrx

, 2019-08-09 14:16, pirms 5 gadiem
Kartings tagad literāri latviski ir mikroautomobīlis? nu ok
, 2019-08-09 19:47, pirms 5 gadiem
Sporta mikroautomobilis🤦‍♂️
Varbūt kartings?
, 2019-08-10 08:14, pirms 5 gadiem
Nekādi nevarēju ieraudzīt riepas kontaktu ar pudeles korķi! Pa pudeli, uz kuras bija uzlikts jau atvērts korķis, trāpījumu varēju gan redzēt. Bet nu tehnikas un distances izjūta perfekta!
, 2019-08-11 18:45, pirms 5 gadiem
Daudz garāks, bet labāks virsraksts būtu "Arī Autosportists Baumanis iesaistās pilnīgā sviestā un apliecina sava IQ līmeni".
, 2019-08-12 13:28, pirms 5 gadiem
Nelietotājs rakstīja: Daudz garāks, bet labāks virsraksts būtu "Arī Autosportists Baumanis iesaistās pilnīgā sviestā un apliecina sava IQ līmeni".
Piedalīšanās nav saistīta ar IQ līmeni, bet gan ar mācēšanu vai nemācēšanu. Acīmredzot tu tā nejēdz izdarīt, tāpēc tik negatīva nostāja. Neuztraucies, ne visiem lemts kaut ko sasniegt!
, 2019-08-14 08:54, pirms 5 gadiem
nozeelojami ir tas, ka tiek reklameeta aatro krediitu firma. Palabojiet, bet vai ir palicis kaut viens ,veiksmiigs Latvijas sportists, kuru sponsoree shie augljotaaji?
Mārcis Ošs. Foto: LFF
5

Kuriozākie vārti izlases vēsturē? Oša piespēle ieripo savos vārtos

Otrdienas vakarā Latvijas futbola izlase pārbaudes spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 pret Lihtenšteinu. Pašā spēles sākumā, 15. sekundē pretinieki izvirzījās vadībā pēc tam, kad Mārča Oša piespēle nevis aizgāja līdz vārtsargam Pāvelam Šteinboram, bet gan ieripoja Latvijas vārtos.
Jaromīrs Jāgrs. Foto: nhl.com/penguins

Pitsburgas "Penguins" izdevies atgūt nozagtās Jāgra rotaļlietas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Pitsburgas "Penguins" marta vidū paziņoja, ka Jaromīru Jāgru atdarinošās rotaļlietas, ko bija plānots izdalīt spēles apmeklētājiem, tikušas nozagtas. Pirmdien "Penguins" pavēstīja, ka tās atgūtas un drīzumā tomēr nonāks pie līdzjutējiem.
Foto: UFC
3

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.