Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Neskaitāmu klientu sūdzību dēļ Bolu ģimenes uzņēmums saņem viszemāko novērtējumu

Neskaitāmu klientu sūdzību dēļ Bolu ģimenes uzņēmums saņem viszemāko novērtējumu
Lavārs Bols
Foto: AFP/Scanpix

Kompānija "Better Business Bureau", kas veic uzņēmumu izvērtēšanu, balstoties uz klientu sniegtajām atsauksmēm, skandalozā Lavāra Bola izveidoto "Big Baller Brand" novērtējis ar zemāko iespējamo atzīmi "F".

Kā liecina organizācijas mājaslapā ievietotā informācija, "Big Baller Brand" zemais novērtējums piešķirts, balstoties uz 32 iesniegtajām sūdzībām. Uz 12 no tām uzņēmums vēl joprojām nav sniedzis atbildi, savukārt vēl piecas nav tikušas atrisinātas. Sūdzības lielākoties saistītas ar 2017. gada novembrī un decembrī pasūtīto preču nenonākšanu pie pircējiem, kaut arī naudu par attiecīgajiem "Big Baller Brand" ražojumiem uzņēmums jau bija iekasējis. Vairākās sūdzībās tiek minēts, ka pasūtītā prece tiek piegādāta ar vairāku nedēļu vai pat mēnešu nokavēšanos. Sašutumu radījis arī zemais klientu apkalpošanas līmenis, jo uzņēmums nepiedāvā telefonu numuru, uz kuru zvanīt dažādu jautājumu gadījumos.

""Better Business Bureau" ir novecojis tikpat ļoti kā telefongrāmatas. Kam gan rūp, ko viņi saka? Kādam vajadzētu viņiem pateikt, ka viņus ir nomainījis "Yelp". Godīgi sakot, mēs domājām, ka šī kompānija ir izputējusi. Jaunais "BBB" apzīmē "Big Baller Brand"," savu viedokli par radušos situāciju pauda "Big Baller Brand" izveidotājs Lavārs Bols.

"Better Business Bureau" vērtē, kāda ir bijusi attiecīgā uzņēmuma klientu sūdzību vēsture, kā arī to, kāda ir bijusi klientu pieredze komunikācijā ar uzņēmumu. Tāpat vēl novembrī par parādsaistībām 25 tūkstošu ASV dolāru apmērā (~21 tūkstotis eiro) ar prasību tiesā pret Bolu ģimenes uzņēmumu vērsusies kompānija, kas nodrošina apdruku "BBB" ražotajai precei. Lietas izskatīšana paredzēta šī gada maijā.

"Svētku laikā pasūtīto preču nonākšana pie pircējiem bieži vien mēdz aizkavēties, tomēr klientu apkalpošana mums ir ļoti svarīga. Pie vainas noteikti ir "Nike" un "Adidas", kuri vēl nav saņēmuši savu pasūtīto "BBB" preci," kā ierasts, arī šādā situācijā savu humora izjūtu nezaudēja Bols vecākais. Tikmēr Lavāra jaunākajām atvasēm Lamelo un Liandželo šovakar paredzēta ilgi gaidītā debija Lietuvas kluba "Vytautas" rindās, Prienu klubam pretrunīgi vērtētā "Big Baller Brand Challenge Games" turnīrā tiekoties ar Kauņas "Žalgiris" jaunatnes komandu.

Spēles tiešraidi plkst. 20:30 pēc Latvijas laika būs iespējams vērot šeit.

Izmantotie resursi:
Better Business Bureau rates Big Baller Brand...
https://www.si.com/nba/2018/01/08/b...

  +5 [+] [-]

, 2018-01-09 13:46, pirms 6 gadiem
Lai uz Lietuvu pārceļās un tur arī paliek. Lai gan nē, labāk uz Latviju, no nodokļu nastas vispār bankrotēs pēc nedēļas un tad lai ņem savus bērnus un iet uz gateri rukāt, kur arī ir viņu īstā vieta

 +12 [+] [-]

, 2018-01-09 14:01, pirms 6 gadiem
Dieva dēļ uz gateri nē!! Tie tak nezin kas ir zāģis. Sabeigs materiālu.

  +3 [+] [-]

, 2018-01-09 14:19, pirms 6 gadiem
pinkainis rakstīja: Dieva dēļ uz gateri nē!! Tie tak nezin kas ir zāģis. Sabeigs materiālu.
Pareizi, priekš gateriem mums Arēnā Rīga ir profesionāla hokejistu komanda. Boliem būtu jāstrādā savā specialitātē, - vai nu centrāltirgū tirgot saulespuķu sēkliņas, vai arī Slokā džinsus un smaržas par 1 eiro.

  -1 [+] [-]

, 2018-01-09 14:30, pirms 6 gadiem
Nez, kā ies pa Lietuvu.

  +7 [+] [-]

, 2018-01-09 16:47, pirms 6 gadiem
pinkainis rakstīja: Dieva dēļ uz gateri nē!! Tie tak nezin kas ir zāģis. Sabeigs materiālu.
To kas ir zāģis vlņi uzzunās šodien ! hei

     [+] [-]

, 2018-01-09 21:26, pirms 6 gadiem
Kas tas par fake turnīru un vēl Žalgirs dublieri?

     [+] [-]

, 2018-01-09 21:29, pirms 6 gadiem
ARNIS K. rakstīja: To kas ir zāģis vlņi uzzunās šodien ! hei
Vecākais no dēliem jau visu sezonu mēģina atbrīvoties no "zāģa"

  +2 [+] [-]

, 2018-01-09 22:28, pirms 6 gadiem
Autor,ta nu gan ir baigais daudzums ar tām sūdzībam,ka nemaz nevar izskaitīt.Jūtu līdzi.Sūdzības tikpat daudz,cik smilšu graudiņi bīč voleja placī.

     [+] [-]

, 2018-01-10 11:53, pirms 6 gadiem
Lai ar ko ar humoru viss kārtībā Lavāram, nedaudz pārcentīgi jau gan reklamē savu kompāniju