Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišjānis Pundurs

Serafins izbauda atpūtu milzīgu čūsku ielenkumā

Serafins izbauda atpūtu milzīgu čūsku ielenkumā
Kevins Serafins
Foto: AP/Scanpix

Francijas basketbolists, NBA kluba Indiānas "Pacers" pārstāvis Kevins Serafins sociālajos tīklos ievietojis video, kurā redzams apbrīnojamā mierā izbaudot nelielu snaudu kopā ar vairākām ļoti liela izmēra čūskām.

Bijušais Kristapa Porziņģa komandas biedrs "Knicks" komandā Serafins zināms ne tikai kā basketbolists, bet arī kā liels čūsku mīļotājs. Kā zināms, pirms trim gadiem, kad Serafins pārstāvēja Vašingtonas "Wizards" komandu, īstu vētru sociālajos tīklos izcēla paziņojums, ka no basketbolista mājām izmucis čūskas mazulis, kurš nav atrasts vēl šobaltdien.

Šonakt Serafins savā "Twitter" kontā ievietojis video, aukstasinīgā mierā atpūšoties milzīgu čūsku sabiedrībā. Pats "Pacers" centra spēlētājs video komentējis šādi: "Kādu cenu jūs par to prasītu? Es to izdarīju par brīvu!"

Kevins Serafins ar Indiānas Pacers noslēdzis 2 gadu līgumu par 3,6 miljoniem ASV dolāru. Iepriekšējā sezonā 48 aizvadītajās spēlēs Ņujorkas "Knicks" sastāvā francūzis pie teikšanas tika salīdzinoši maz, vidēji spēlē gūstot 3,9 punktus un 2,6 atlēkušās bumbas.


Izmantotie resursi:
Watch Pacers C Kevin Seraphin remain oddly calm...
https://twitter.com/kevin_seraphin

, 2016-09-08 22:17, pirms 8 gadiem
Nu jībal, tur dūšai ir jābūt
, 2016-09-09 15:15, pirms 8 gadiem
Traukuma līmenis nav mazs!
, 2016-09-12 10:10, pirms 8 gadiem
Cuskas beg no vina
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
5

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.