Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Video: "Metallurg" uzbrucējs par metienu pa tiesnesi saņem piecu spēļu diskvalifikāciju

Kontinentālās hokeja līgas kluba Magņitogorskas "Metallurg" uzbrucējs Deniss Kazionovs, neskatoties uz komandas atrašanos vadībā ar 3:0 duelī pret Jaroslavļas "Lokomotiv", bija tik neapmierināts ar tiesneša fiksēto pārkāpumu, ka nolēma atriebties un izdarīt metienu pa arbitru. Kazionovu pievīla gan veselais saprāts, gan precizitāte, jo metiens lidoja secen. Piecus vārtus guvušajam uzbrucējam tagad diskvalifikācijas dēļ nāksies izlaist piecas spēles.

, 2018-01-08 15:45, pirms 6 gadiem
Šis bija pēc svilpes, bet Balderis savulaik spēles laikā pasita nūju pret ledu prasot piespēli, un uzreiz šķēla pa tiesnesi. Neatceros, ko tur ne tā bija nosvilpis un vai trāpīja.
, 2018-01-08 16:22, pirms 6 gadiem
Svilpes skanu sūdīgi var dzirdēt, bet ja jau pretinieku komandas 2 čaļi reizē norādīja uz metienu pēc svilpes, tad situācija neapstrīdama. No kameras skatapunkta nevar viennozīmīgi pateikt cik ilgi pēc svilpes viņš meta
, 2018-01-09 10:23, pirms 6 gadiem
Sveiki, kungs / kundze!

Es esmu Sandra Kelly Maskuller sekretāre naudas aizdevumu sabiedrība starp privātpersonu.

Vai jums ir nepieciešami naudas aizdevumi starp privātpersonām, lai saskarētos ar finansiālajām grūtībām, lai beidzot izkļūtu no strupceļa, kas izraisa bankas, noraidot jūsu kredītprasību failus? Sandranas kundze ir spējīga veikt aizdevumu no nepieciešamās summas un ar nosacījumiem, kas padarīs jūsu dzīvi vieglāku. Tāpēc sazinieties ar mani, lai uzzinātu vairāk par mūsu labvēlīgajiem apstākļiem.

Mēs piedāvājam no 10 000 eiro līdz 10 000 000 eiro ar atmaksas termiņu no 5 gadiem līdz 25 gadiem ar likmi 2% gadā. Jūs varat sazināties ar mani:

sandrana_credito@hotmail.com

sandrana_credito@hotmail.com

paldies
, 2018-01-09 18:47, pirms 6 gadiem
antuuns rakstīja: Šis bija pēc svilpes, bet Balderis savulaik spēles laikā pasita nūju pret ledu prasot piespēli, un uzreiz šķēla pa tiesnesi. Neatceros, ko tur ne tā bija nosvilpis un vai trāpīja.
Es biju uz to vèsturisko spēli. Dinamo spēlēja ar Gorkojas Torpedo. Trāpija pa roku. Tiesnesis pirms tam 2x nenosvilpa acīmredzamu ķeksēšanu pret Balderi.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
7

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.
Konstantins Vasiļjevs. Foto: Zumapress.com/Scanpix
11

Igaunijas rekordu atkārtojušais Vasiļjevs neveiklu kara izteikumu dēļ atteicies no kapteiņa apsēja

Igaunijas Futbola asociācija pavēstījusi, ka valstsvienības kapteinis Konstantins Vasiļjevs tikšanās laikā ar valdi nolēmis atteikties no apsēja un kapteiņa statusa savu neseno izteikumu dēļ.