Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

PK ceturtdaļfināla rītā Zviedrijas futbolistus biedē ar ugunsgrēka briesmām

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

PK ceturtdaļfināla rītā Zviedrijas futbolistus biedē ar ugunsgrēka briesmām
Karls Ēriks Nilsons
Foto: svenskfotboll.se

7. jūlijā plkst. 17.00 Pasaules kausa ceturtdaļfinālā Zviedrijas izlase spēkosies ar Anglijas valstsvienību. Šorīt zviedrus iztraucēja nepatīkams incidents - Samaras pilsētas viesnīcā ieslēdzās trauksmes signalizācija, vēstot par iespējamo ugunsgrēku. Tādējādi nācās evakuēties.

Spēlētāji pameta viesnīcu pa avārijas kāpnēm un izskatījās neapmierināti ar notiekošo. Drīz vien izrādījās, ka tā bija viltus trauksme. Zviedrija cer sasniegt savu pirmo PK pusfinālu kopš 1994. gada, taču šodienas ceturtdaļfināla rīts tika pabojāts.

Zviedrijas Futbola asociācijas prezidents Karls Ēriks Nilsons: "Apmēram plkst. 8.30 komanda bija spiesta evakuēties no viesnīcas. Lielākā daļa no spēlētājiem tajā laikā vēl gulēja. Tās bija nelielas tehniskas problēmas. Nekas briesmīgs nenotika, mēs atradāmies uz ielas apmēram 45 sekundes, pēc tam uzreiz varējām atgriezties viesnīcā."

Anglijas izlase tikmēr izmitināta klusākā vietā, kas atrodas vairākus kilometrus no ceturtdaļfināla norises pilsētas Samaras.

Izmantotie resursi:
worldcup2018.tass.ru
thesun.co.uk