Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

"Major" čempiona Elsa murgs – 9 sitieni vienas bedrītes izspēlēšanai

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Major" čempiona Elsa murgs – 9 sitieni vienas bedrītes izspēlēšanai
Ērnijs Elss
Foto: AFP/Scanpix

Ceturtdien Ogastā sākās sezonas pirmais golfa "major" turnīrs – "The Masters". Jau pirmās bedrītes izspēlē pamatīgu izgāšanos piedzīvoja titulētais DĀR golferis Ērnijs Elss, kuram PAR-4 bedrītes izspēlēšanai bija nepieciešami 9 sitieni!

46 gadus vecais Elss par pieredzes un meistarības trūkumu nevar sūdzēties. Viņš pirms šodienas "major" turnīros bija izspēlējis 5976 bedrītes un uzvarējis četros augstākās kategorijas turnīros – pa diviem tituliem viņam ir gan "US Open", gan "The Open Championship", bet "Masters" turnīrā divreiz finišēts 2. vietā.

9 sitieni ir arī jauns "Masters" pirmās bedrītes rekords, iepriekšējais Ogastā bija astoņi. Jāatzīmē, ka pieredzējušais un titulētais Elss iespaidīgo rezultātu sasniedza bez soda sitieniem un vairākas reizes bumbiņu bedrītei garām aizripināja no neliela attāluma. Precizējums: sākotnēji Elsam bija ieskaitīti 10 sitieni, bet vēlāk atklājās, ka tā ir kļūda. Lai vai kā, 9 sitieni arvien ir jauns "Masters" pirmās bedrītes rekords.

     [+] [-]

, 2016-04-08 15:41, pirms 8 gadiem
Autor, vispār jau 10 sitieni bija!

     [+] [-]

, 2016-04-10 14:42, pirms 8 gadiem
video