Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Pļaviņš pieņem Krasiļņikova izaicinājumu

2019. gada pasaules čempions pludmales volejbolā Vjačeslavs Krasiļnikovs (Krievija) šonedēļ izaicināja olimpisko kvotu izcīnījušo Mārtiņu Pļaviņu. Latvijas pludmales volejbolists pieņēma izaicinājumu un atbildēja ar efektīgu video. "Paldies lieliskajam spēlētājam par nomināciju! Esmu ļoti pagodināts, ka viņš mani atzīmēja savā instagramā," ar pateicības runu sāka latvietis. Pēcāk parādījās arī filmēšanas aizkulišu materiāls.
Video: Volleyballvfv, Mārtiņš Pļaviņš, Tīna Graudiņa (instagram)
.

, 2020-01-07 19:29, pirms 4 gadiem
meeh
, 2020-01-07 22:02, pirms 4 gadiem
Pļaviņam labs līmenis. Brouvers arī atbildēja?
, 2020-01-08 08:03, pirms 4 gadiem
Pēc tam taisīja Thole un nespēja noturēt Pļaviņa uzstādīto latiņu.
Džošs Hārts. Foto: AP/Scanpix
4

Hārts atzīst vilšanos, ka ticis draftēts pēc Pasečņika

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizsargs Džošs Hārts sarunā ar mediju pārstāvjiem atklājis, ka bijis vīlies, ka Filadelfijas "76ers" 2017. gada draftā viņa vietā izvēlējusies latviešu centru Anžeju Pasečņiku.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.