Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Krievijas izlase sūdzas par meksikāņu zupu un zviedru "viltībām"

Rolands Eliņš

Krievijas izlase sūdzas par meksikāņu zupu un zviedru "viltībām"
Krievijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Krievijas mediji ziņo, ka no rīta izcēlies skandāls viesnīcā Zviedrijā, kur apmetusies Krievijas hokeja izlase. Izlases ārsts Valērijs Koņovs bijis ļoti neapmierināts ar piedāvāto ēdienu klāstu un uzskata, ka tā bijusi zviedru viltība, lai iegūtu priekšrocības pirms šovakar paredzētas "Karjala Cup" spēles.

"Piedāvātajai ēdienkartei nav nekāda sakara ar sportu," sacījis ilggadējais Krievijas izlases ārsts Valērijs Koņovs. "Pēc tāda ēdiena spēlētāji atgūsies tikai jau Somijā, kas būs jāspēlē nākamais Eirotūres mačs."

"Pats pārsteidzošākais tas, ka zviedri šādi izrīkojas jau ne pirmo reizi," turpināja Koņovs. "Izlases vadība un federācija šoreiz mēģināja apdrošināties pret tādām izdarībām, jau pirms divām nedēļām sastādīja pareizu ēdienkarti, pārsūtīja to organizatoriem. Taču atbraucam un saņemam meksikāņu zupu..."

Zviedrijas viesnīcas piedāvātajā maltītē kā pirmais ēdiens bijusi meksikāņu zupa, bet kā otrais - cūkgaļa ar rīsiem. Par uzņemšanu sajūsmā nav arī izlases ģenerālmenedžeris Andrejs Safronovs, tiesa, viņš to vairāk uztver ar humora pieskaņu: "Vispār zviedri pret krieviem visai nevienlīdzīgi izturas. Savu izlasi nometinājuši trīs minūšu gājiena attālumā no hokeja halles, bet mūs nogrūduši Tolbergas ciematā, uz kuru jābrauc gandrīz pusstunda autobusā. Tā čempionus nesagaida (smejoties)."

Koņova emocionālā reakcija gan panākusi savu un pēc treniņa Krievijas izlase uz galda nav ieraudzījusi ne meksikāņu zupu, ne cūkgaļu ar rīsiem, bet gan izlases ārsta pieprasītos ēdienus. Zviedrijas un Krievijas izlases savu maču uzsāks 20:00 pēc Latvijas laika, turklāt pēdējā savstarpējā spēle vēl nevienam nav aizmirsusies, proti, skandalozais pasaules čempionāta pusfināls, kurā Oļegs Znaroks ar grūti pārprotamu žestu piedraudēja pretinieku trenerim.

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....

  +6 [+] [-]

, 2014-11-06 16:14, pirms 9 gadiem
Izlepushi....

  +5 [+] [-]

, 2014-11-06 16:46, pirms 9 gadiem
Dīvaini būtu, ja krievijas izlases amatpersonas ne par ko nesūdzētos, tad vajadzētu sākt uztraukties - moš saindējušies ar mexikāņu zupām vai autobusā slikti sameties...

  +9 [+] [-]

, 2014-11-06 17:36, pirms 9 gadiem
Visur viniem problemas! Vankuvera slikti baro,tagad zviedrija slikti baro! Nu tad nemiiet lidzi lauku virtuvi un taisat pashi!

     [+] [-]

, 2014-11-06 17:52, pirms 9 gadiem
skatos gaudotaaji sheit jau savaakushies....

  -2 [+] [-]

, 2014-11-06 18:33, pirms 9 gadiem
Zviedri jau vienmer tadi bijusi, megina ar mazam viltibam nosvert svaru kausus sava puse. Ja ir sastadita edienkarte speciala, kur var tik nagla likt galda pavisam k-ko citu ? Ta jau ir neciena.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-11-06 20:02, pirms 9 gadiem
Go hard like Vladimir Putin

  +3 [+] [-]

, 2014-11-06 23:24, pirms 9 gadiem
Krievu baletdejotājam pat olas traucē!

  +1 [+] [-]

, 2014-11-08 11:43, pirms 9 gadiem
lai paskatās uz savu attieksmi pret visu pārējo pasauli.kā sak kārkls nav koks un krievs nav cilvēks