Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Galvenajam trenerim uzradies "palīgs"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Galvenajam trenerim uzradies "palīgs"
Trenera "palīgs" un galvenais treneris
Foto: Matias Grez / twitter.com/club2demayo

Paragvajas otrās spēcīgākās futbola līgas kluba "2 de Mayo" galvenais treneris Karloss Sagvjers ieguvis "palīgu" - vienmēr klāt ir suns, kurš agrāk bija bez saimnieka.

Suns tagad ir arī sargs un dzīvo klubā. Kad treneris dodas mājup, suns kļūst nikns un sargā īpašumu. Savukārt darba laikā tas ir draudzīgs. Kad treneris ierodas darbā, visur nāk līdzi, piedalās visos treniņos un dažreiz pat atdarina spēlētāju kustības, ir klāt birojā, pavada treneri sarunās ar preses pārstāvjiem, bet maču laikā uzturas pie rezervistu soliņa.

Skaistais stāsts sākās, kad treneris Karloss Sagvjers šo suni uzcienāja ar pīrāga gabalu. Kopš tās reizes, kad treneris ierodas darbā, suns vienmēr sagaida un seko.

Profesionālais futbola klubs "2 de Mayo" patlaban ieņem trešo vietu un pretendē uz iekļūšanu Paragvajas spēcīgākajā līgā.

--

Izmantotie resursi:
lacronica.com
twitter.com/club2demayo

  +3 [+] [-]

, 2018-09-07 14:39, pirms 6 gadiem
Ja vilki nevelk, kārtīgs čukča iejūdz suni! Tā arī mums jāpiešķir šim trenera asistentam Latvijas pilsonība un jāuzaicina uz izlasi.

     [+] [-]

, 2018-09-07 19:20, pirms 6 gadiem
M rakstīja: Ja vilki nevelk, kārtīgs čukča iejūdz suni! Tā arī mums jāpiešķir šim trenera asistentam Latvijas pilsonība un jāuzaicina uz izlasi.
Nu sliktāk jau nebūs ja uzaicinās pa galveno

  +2 [+] [-]

, 2018-09-08 01:18, pirms 6 gadiem
klavs_grinins_1056492554431666 rakstīja: Nu sliktāk jau nebūs ja uzaicinās pa galveno
Vismaz trenēsies ar labāku atdevi, jo "pat suns trenējas cītīgāk par Tevi" skanētu baisi