Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Neitrālais lodes grūdējs neapmierināts ar PČ tiesnesi

Neitrālais lodes grūdējs neapmierināts ar PČ tiesnesi
Aleksandrs Ļesnojs
Foto: Antons Deņisovs, rsport.ru

Londonas Olimpiskajā stadionā risinās pasaules čempionāts vieglatlētikā, kur 19 Krievijas vieglatlēti startē kā neitrālie sportisti. Lodes grūdējs Aleksandrs Ļesnojs šodien kvalifikācijā uzrādīja vien 19.67m un netika finālā. Šis neitrālais vieglatlēts uzskatīja, ka vainīgs ir tiesnesis, kurš neieskaitīja divus labus mēģinājumus.

Aleksandrs Ļesnojs: "Tiesnesis ir pilnīgs ķēms, vienkārši neieskaitīja divus manus mēģinājumus. Ne par ko ielika divus krustiņus. Pirmais mēģinājums bija labs, ar to es 100% pārvarētu kvalifikāciju. Veicu to, piegāju pie Vitjas Butenko, pēc tam pagriezos - krustiņš! Uzreiz nepaskatījos uz tablo, jo biju pārliecināts, ka tur ir vismaz 20.50m. Piegāju pie tiesneša un prasīju - par ko? Viņš neko neteica, un es uz viņu sakliedzu. Nekādas pārkāpšanas tur nebija. Otrais mēģinājums nesanāca, bet trešais atkal bija labs - bet viņš man atkal ielika krustiņu. Morāli nogalināja, "tupi" notiesāja. Jau par vēlu iesniegt protestu, vajadzēja uzreiz pēc mēģinājuma, bet es biju pārliecināts, ka viss labi, aizgāju un nepaskatījos, cik ielika. Vispār nav vārdu, pilnīga cūcība."

Sākumā neizpratnē bija arī neitrālo sportistu oficiālā pārstāve Jeļena Orlova, taču pēc video noskatīšanās atzina, ka šis atlēts kļūdījies. "Paskatījāmies video, parunājāmies ar tiesnešiem. Ļesnojs pieļāva tehnisku kļūdu - atrāva lodi no kakla un atvirzīja elkoni, citiem vārdiem sakot, grūdiens pārvērtās par metienu. Kļūda bija, redzējām ierakstā, tāpēc nebija jēgas iesniegt protestu," skaidro atbildīgā funkcionāre.

Izmantotie resursi:
Р-Спорт. Все главные новости спорта.


, 2017-08-05 18:49, pirms 7 gadiem
Tiesnesis ir pilnīgs ķēms. Piegāju pie tiesneša un prasīju - par ko? Viņš neko neteica, un es uz viņu sakliedzu: (C)

Piegāju pie tiesneša un sakliedzu - Sen neesi sists laikam?!
, 2017-08-05 19:21, pirms 7 gadiem
pret vatņikiem citādu attieksmi nemaz nevar gribēt.... ignore un brauc mājas.... malacis tiesnesis. visiem tiem neitrālajiem to novelu
, 2017-08-05 19:22, pirms 7 gadiem
neitrālais krievs ha ha ha
Slēpts komentārs: 1vo6m1t5
, 2017-08-06 13:25, pirms 7 gadiem
Nez vai tas neitrālais sportists tāpat atvainojās tiesnesim!???
, 2017-08-06 14:02, pirms 7 gadiem
Kad krievs par kaut ko ir atvainojies?
, 2017-08-06 19:06, pirms 7 gadiem
1vo6m1t5 rakstīja: Kāds sakars ar to kāda ir tautība? Man liekas, ka ir pilnīgi normāli pajautāt kāpēc netika ieskaitīts, bet tiesnesis sportistu noignorēja. Es viņa vietā nevis sakliegtu, bet pa rīkli tam tiesnesim iedotu ja šādi tupi noignorē un nepasaka kas par vainu, tas ir tas pats kas pasūtīt ..rst. Elementāra savstarpējā cilvēku cieņa.
Tak, ja te kaut ko ieraksta par krievu, pat neizlasa rakstu, bet iepirž, ka krievs slikts. Pagaidi, kad beigsies vasaras brīvlaiks, un visi mazie ībļi aizvāksies
, 2017-08-06 21:58, pirms 7 gadiem
vajadzēja diskvalificēt to utaino !
, 2017-08-07 00:02, pirms 7 gadiem
Nezin kāpēc naivi cerēju, ka video būs redzama strīdīgā situācija. Paldies par kārtējo nejēdzīgo video.
, 2017-08-07 01:50, pirms 7 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: Tak, ja te kaut ko ieraksta par krievu, pat neizlasa rakstu, bet iepirž, ka krievs slikts. Pagaidi, kad beigsies vasaras brīvlaiks, un visi mazie ībļi aizvāksies
Tici man, šī raksta izlasīšana situāciju tikai pasliktinās Labāk lai neizlasa un domā, ka vnk slikts kā parasti, nevis izlasa un saprot, ka pilnīgs retards
, 2017-08-07 09:12, pirms 7 gadiem
1vo6m1t5 rakstīja: Kāds sakars ar to kāda ir tautība? Man liekas, ka ir pilnīgi normāli pajautāt kāpēc netika ieskaitīts, bet tiesnesis sportistu noignorēja. Es viņa vietā nevis sakliegtu, bet pa rīkli tam tiesnesim iedotu ja šādi tupi noignorē un nepasaka kas par vainu, tas ir tas pats kas pasūtīt ..rst. Elementāra savstarpējā cilvēku cieņa.
Pirmkārt, šeit uzrakstīts tikai vienas puses viedoklis. Otrkārt, pat sportista komandas pārstāve pēc tam atzina, ka viņam nebija taisnība. Treškārt, varbūt muļķīgs minējums, bet kādā mēlē šis ar tiesnesi mēģināja runāties? Zinu tik daudzus "neitrālā sportista" tautiešus, kas spējīgi izskaidroties tikai vienā valodā...
, 2017-08-07 11:08, pirms 7 gadiem
1. kur video?
2. izmantotie resursi -
, 2017-08-07 15:51, pirms 7 gadiem
ļoti jocīgi - video rāda latiševas zelta medaļu. es tagad nesaprotu - neviens par to neraksta, bet video jau iekšā? wtf? tas kaut kāds vecais vai tik tikko?
, 2017-08-08 11:32, pirms 7 gadiem
Citplanētiešu republika netiek oficiāli iekļauta sacensībās hahaha
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
7

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.
Konstantins Vasiļjevs. Foto: Zumapress.com/Scanpix
11

Igaunijas rekordu atkārtojušais Vasiļjevs neveiklu kara izteikumu dēļ atteicies no kapteiņa apsēja

Igaunijas Futbola asociācija pavēstījusi, ka valstsvienības kapteinis Konstantins Vasiļjevs tikšanās laikā ar valdi nolēmis atteikties no apsēja un kapteiņa statusa savu neseno izteikumu dēļ.