Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Tramps atceļ amerikāņu futbolistu pieņemšanu Baltajā namā

Tramps atceļ amerikāņu futbolistu pieņemšanu Baltajā namā
Donalds Tramps
Foto: LM Otero / AP

ASV prezidents atcēlis Nacionālās futbola līgas (NFL) čempionvienības Filadelfijas "Eagles" pieņemšanu Baltajā namā, par to paziņojot arī ar twitter.com starpniecību.

Donalds Tramps: "Filadelfijas "Eagles" amerikāņu futbola komanda bija uzaicināta uz Balto namu. Diemžēl tikai neliels skaits spēlētāju izvēlējās nākt, līdz ar to mēs atceļam pasākumu. Lēmums par palikšanu ģērbtuvē nacionālās himnas izpildīšanas laikā ir necieņa pret mūsu valsti, tāpat arī nostāšanās uz ceļgala. Atvainojiet!"

2016. gadā, protestējot pret policijas vardarbību pret afroamerikāni, Sanfrancisko "49ers" spēlētājs Kolins Kaperniks nostājās uz ceļgala ASV himnas izpildīšanas laikā. Pēcāk daudzi NFL spēlētāji atbalstīja šo akciju, nometoties uz ceļgala vai paceļot savilktu dūri. Tramps veltīja bargu kritiku, bet NFL vadība piedāvāja atlētiem himnas laikā palikt ģērbtuvē, lai izvairītos no sodiem. Šī gada maijā līgas vadība un klubu bosi vienojās sodīt spēlētājus par šādiem protestiem.

Kā jau ziņots, 2018. gada februāra amerikāņu futbola lielajā finālā Filadelfijas "Eagles" ar 41:33 pārspēja Jaunanglijas "Patriots" un izcīnīja čempionu titulu.

Izmantotie resursi:
twitter.com/realDonaldTrump
cnn.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-06-05 22:38, pirms 6 gadiem
Kili rakstīja: kā teiktu a-burts - Baltajā namā var nākt un ciemoties tikai baltie
nepareizi, tikai Henetijs un pormo aktrises, iespējams, ka no Makdonlda vel ielaiž kurjeru
, 2018-06-06 00:01, pirms 6 gadiem
Pilnīgi pareizi, nav ko slavēt pārmaksātu sievu sitēju un noziedznieku līgu. Tie nožēlojamie nēģeri pat savas valsts karogam un himnai nevar pastāvēt, gribētu redzēt kā te visi pseidopatrioti un taisnības cīnītāji, kas iepriekšējo atbalsta, ar putām uz lūpām būtu gatavi nobeigt kādu krievu kas tā izdarītu ģinamā vai "Latvijas" futbola līgā.

Bet svarīgākais jau ieiet buzzfeed vai Delfi un parēkt par donald drumpf cheetoman, vai ne, gudreļi
, 2018-06-06 06:52, pirms 6 gadiem
Kols rakstīja: Pilnīgi pareizi, nav ko slavēt pārmaksātu sievu sitēju un noziedznieku līgu. Tie nožēlojamie nēģeri pat savas valsts karogam un himnai nevar pastāvēt, gribētu redzēt kā te visi pseidopatrioti un taisnības cīnītāji, kas iepriekšējo atbalsta, ar putām uz lūpām būtu gatavi nobeigt kādu krievu kas tā izdarītu ģinamā vai "Latvijas" futbola līgā.

Bet svarīgākais jau ieiet buzzfeed vai Delfi un parēkt par donald drumpf cheetoman, vai ne, gudreļi
Nu tak nerunā par lietām, ko nesaproti, jo Filadelfijas jo Filadelfijas Eagles ne reizi nenometās uz ceļa himnas laikā
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
5

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.