Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Raikonens reto reizi atklāj savus noslēpumus

Raikonens reto reizi atklāj savus noslēpumus
Kimi Raikonens
Foto: Digitale/Scanpix

Kimi Raikonens aizvien ir viens no populārākajiem pilotiem Formulā 1, bet vislabāk viņš zināms ar savu braukšanas prasmi un to, ka nekad neizplūst garās runās. Šī iemesla dēļ par somu autosportista personīgo dzīvi zināms maz, bet nesen kādā intervijā Raikonens atklāja vairākas interesantas lietas, kas varētu interesēt viņa kvēlākos fanus.

"Ferrari" komandas pilots atklāj, ka viņš ir liels zivju ēdienu cienītājs, priekšroku dodot lasim, bet viņa mīļākā pica ir ar tunci. Tikmēr banāni un burkāni esot Raikonena mīļākie augļi un dārzeņi.

Kad 2007. gada F1 čempionam tika jautāts, kādu grāmatu viņš izvēlētos, ja būtu iespēja līdzi ņemt tikai vienu, Raikonena atbilde bija šāda: "Es nelasu. Grāmatas nav domātas man."

Tāpat Raikonens atzīstas, ka savā dzīvē nekad neko nav krājis vai kolekcionējis, bet, taujāts par muzikālo gaumi un mīļāko izpildītāju vai grupu, viņš saka: "Kad es biju jauns, man patika "Guns N' Roses", bet tas bija labu laiku atpakaļ."

Raikonenam arī esot kāda mīļākā vieta, kur dzīvot, tomēr daudz par to viņš nerunā: "Tā ir mana vasaras mītne. Tai ir savs nosaukums, taču labāk es neteikšu neko vairāk, kā vien to, ka tā atrodas Somijā."

Kimi nepārsteidz, sakot, ka viņa mīļākā sacīkšu trase ir Spā-Frankošamps, kas bija zināms jau iepriekš, bet mīļākais līkums - leģendārais "Eau Rouge".

Ja Raikonenam būtu ļauts izvēlēties vienu ēru, kurā piedalīties sacīkstēs, sportista izvēle kristu uz pagājušā gadsimta septiņdesmitajiem gadiem, laiku, kad F1 trasēs sacentās tādas zvaigznes kā Džeimss Hants, Nikijs Lauda, Žils Vilnēvs, Mario Andretti, Džekijs Stjuarts un Emersons Fitipaldi.

Izmantotie resursi:
f1i.com


, 2017-01-06 00:53, pirms 7 gadiem
man garso macaroni!
, 2017-01-06 12:08, pirms 7 gadiem
nekaa jauna
, 2017-01-06 12:15, pirms 7 gadiem
👏👏👏👏👏👏
, 2017-01-06 14:20, pirms 7 gadiem
Nekur nav pieminēts, ka Kimi ir motokrosa fans.. Vairākus gadus jau, viņš ir MX1 Husqvarna rūpnīcas motokrosa komandas īpašnieks - ICE1 ROCKSTAR ENERGY HUSQVARNA FACTORY RACING (http://www.ice1racing.fi/) . Es lasīju,ka līgumā ar FERARI, bija nosacījumi , par viņa motokrossa komandas atbalstīšanu.
P.S. Pirms diviem gadiem , es redzēju viņu Ķegumā, MX1 posmā.
, 2017-01-06 15:59, pirms 7 gadiem
Indycross rakstīja: Nekur nav pieminēts, ka Kimi ir motokrosa fans.. Vairākus gadus jau, viņš ir MX1 Husqvarna rūpnīcas motokrosa komandas īpašnieks - ICE1 ROCKSTAR ENERGY HUSQVARNA FACTORY RACING (http://www.ice1racing.fi/) . Es lasīju,ka līgumā ar FERARI, bija nosacījumi , par viņa motokrossa komandas atbalstīšanu.
P.S. Pirms diviem gadiem , es redzēju viņu Ķegumā, MX1 posmā.
Raikonens izveido savu motokrosa komandu

Raikonens uzbūvējis nelegālu motokrosa trasi?
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
7

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.