Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Fans, kuram "Leicester" brīnums atnesa 20 tūkstošus, atkal veic likmi uz Lesteru

Fans, kuram "Leicester" brīnums atnesa 20 tūkstošus, atkal veic likmi uz Lesteru
Foto: Reuters / Scanpix

2015. gada otrajā pusē angļu futbola līdzjutējs Lī Herberts veica likmi piecu sterliņu mārciņu apmērā uz to, ka "Leicester City" izcīnīs uzvaru Anglijas Premjerlīgā. Nākamā gada pavasarī Herberts varēja ne vien priecāties par savas iecienītās komandas triumfu, bet arī izņemt laimestu vairāk nekā 20 tūkstošu mārciņu apmērā.

Šoruden Herberts nolēmis atkal veikt likmi, taču pēc pārsteidzoši labā sezonas ievada bukmeikeru piedāvātā likme ir daudz mērenāka - "Leicester" iespējas izcīnīt titulu novērtētas kā 300 pret vienu. ""Man City" un "Liverpool" varētu izrādīties spēcīgākas par mums, taču tu nekad nevari zināt. Šogad noteikti atkal ir līdzīga ažiotāža ap Lesteru," likmes izdarīšanu sarunā ar BBC komentēja Herberts.

"Pēdējie gadi bijuši kā amerikāņu kalniņi, komandai bijuši gan augstu lidojumi, gan zemi kritieni," 41 gadu vecais namdaris komentē savas iecienītās vienības gaitas sezonās kopš čempiontitula izcīnīšanas. Pirms trim gadiem laimēto naudu Herberts sākotnēji vēlējies izmantot, lai veiktu pirmo iemaksu mājokļa iegādei, taču beigās iegādājies auto savai mīļotajai, kā arī devies ceļojumā.

Pirms šīs sezonas Herberts veicis trīs likmes pa desmit mārciņām - vienu uz titula izcīnīšanu ar koeficientu 300:1, otru uz titula izcīnīšanu ar koeficientu 250:1, bet vēl vienu par to, ka Lesteras komanda finišēs labāko četriniekā. Šobrīd "Leicester" ar 20 punktiem pēc desmit spēļu kārtām ieņem ceturto pozīciju.

Līdz trešajā vietā esošajai Londonas "Chelsea" ir trīs punkti, bet piektajā vietā esošā "Arsenal" atpaliek par trim punktiem, tiesa, abas jau aizvadījušas 11. kārtas mačus, līdz ar to šodien cīņā pret "Crystal Palace" Lesterai ir iespēja tabulā noķert "Chelsea".


, 2019-11-03 15:55, pirms 4 gadiem
Nu gan čalis riskē! Tā tak var arī pazaudēt 30 mārciņas...
, 2019-11-03 17:05, pirms 4 gadiem
kristapz16 rakstīja: Nu gan čalis riskē! Tā tak var arī pazaudēt 30 mārciņas...
Nu, nu! Tas ir britu impērijas pilsonis! Viņiem 30 mārciņas ir tāda pati sīknauda kā Tev un man 40 eiro!
, 2019-11-04 17:31, pirms 4 gadiem
M rakstīja: Nu, nu! Tas ir britu impērijas pilsonis! Viņiem 30 mārciņas ir tāda pati sīknauda kā Tev un man 40 eiro!
Aizej uz Narvessen, varbūt tur var humora izjūtu nopirkt. Dārgi gan būs.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
7

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.