Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Bolu ģimene turpina izklaidēt: nepatīk treneris, tāpēc pamet vidusskolu

Bolu ģimene turpina izklaidēt: nepatīk treneris, tāpēc pamet vidusskolu
Lavārs Bols
Foto: AFP/Scanpix

Basketbolistu Bolu ģimeni Amerikas Savienotajās Valstīs zina teju katrs. Lonzo uzticēta Losandželosas "Lakers" glābšana, Liandželo spēlē koledža, bet Lamelo vēl jāpabeidz vidusskola. Un visam pa vidu – ekstravagantais tēvs Lavārs.

Lonzo Bolu šovasar Losandželosas "Lakers" draftēja ar otro numuru. Pirms pasākuma viņa tēvs Lavārs brīdināja, ka pirmais numurs viņu neinteresē un viņš spēlēs tikai "Lakers", nevienu citu komandu nemaz neizskatot.

Tāpat neapmierināja "Adidas" un "Nike" piedāvājumi, tāpēc Lavārs, kurš arī paspējis paziņot, ka viens pret vienu apspēlētu Maiklu Džordanu un kurš piedalījies restlinga šovā, izdomāja radīt savus basketbola apavus, kuri pieejami plašākai publikai. Par 500 dolāriem.

Jaunākais no dēliem ir Lamelo, kurš lielāku slavu ieguva šogad, kad vienā mačā iemeta 92 punktus. Viņam atlikuši vēl divi gadi vidusskolā, bet 2019. gadā jaunākais no Boliem pievienosies UCLA – vienai no spēcīgākajām universitātēm.

Skaidrs, ka ģimenes prioritāte ir basketbols, tāpēc Lamelo neturpinās mācības Čīno vidusskolā. Tā vietā viņu mājās mācīs tēvs. Iemesls tik radikālam solim, protams, atkal ir basketbols. Ģimeni neapmierinot jaunais treneris.

"Netaisos sadarboties nedz ar treneri, nedz ar skolas vadību. Negribu, lai Melo kaut kas traucētu, tāpēc mācīšu viņu mājās un padarīšu par labāko spēlētāju vēsturē," teica Lavārs.

"Jaunais treneris man nepatīk. Lamelo ir paredzēta vieta UCLA, tāpēc viņam nav jādomā par tiem cietpauriem. Neļaušu viņiem maisīt galvu. Vainojiet treneri un skolas direktoru," turpināja Lavārs.

"Tam trenerim ir savs plāns, kādu basketbolu viņš vēlas redzēt un kurš spēlēs. Paskatīsimies, kā jums ies bez manas palīdzības. Vairs netrenēšu jūsu spēlētājus savās mājās. Treneris gluži vienkārši nevēlas redzēt viņu savā komandā."

"Treneris pirms pāris dienām teica, ka vairs nebūs tā, ka viens spēlētājs izdara 50 metienus. Mana reakcija bija: vou! Ja viņš uzrunā kādu spēlētāju un izskan mans vārds, treneris pagriežas un aiziet prom," atklāja Lavārs.

Izmantotie resursi:
LaVar Ball—Homeschooling LaMelo; 'no...


, 2017-10-03 13:45, pirms 7 gadiem
Ja virsrakstu būtu jāizvēlas man, tas būtu "Lavars Bols: Padarīšu Melo par labāko spēlētāju vēsturē!"
, 2017-10-03 14:42, pirms 7 gadiem
Tāds pajols, ārprāts
, 2017-10-03 17:19, pirms 7 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: Tāds pajols, ārprāts
Mārketinga ģēnijs.
, 2017-10-03 17:23, pirms 7 gadiem
Citu skolu rajonā nav?
, 2017-10-03 20:06, pirms 7 gadiem
ZIWRAV rakstīja: Mārketinga ģēnijs.
Tas gan, bet kas tāds var notikt tikai ASV, kur katrs otrais iedzīvotājs nedraudzējas ar galvu
, 2017-10-03 21:09, pirms 7 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: Tas gan, bet kas tāds var notikt tikai ASV, kur katrs otrais iedzīvotājs nedraudzējas ar galvu
Kadel? ja velies izaudzint sporta superzvaigzini, ir berns jatrene no mazotnes. Un skolai tiesam nav jabut pirmja vieta.
, 2017-10-03 21:36, pirms 7 gadiem
Dinamietis777 rakstīja: ja velies izaudzint sporta superzvaigzini, ir berns jatrene no mazotnes. Un skolai tiesam nav jabut pirmja vieta.
Tad arī nevar cerēt iestāties Augstskola un pat ne spēlēt Augstskolas komandā!
, 2017-10-03 23:31, pirms 7 gadiem
Man šķiet, ka viņš ir ierubijis ASV šovbiznesa stratēģiju.. jo stulbāk,jo vairāk par to runās un "trendos"...... nav jau vienīgais piemērs... nesen reperis B.o.B. sāka kampaņu un pat fondu, kura ietvaros nepieciešams pierādīt,ka zeme ir plakana kr4, nav tik stulbs tas Bols... stulbs ir vidējais amerikānis, kurš uz to visu pavelkas
, 2017-10-03 23:36, pirms 7 gadiem
kā saka "Pi**aBols"
, 2017-10-04 03:02, pirms 7 gadiem
Dinamietis777 rakstīja: Kadel? ja velies izaudzint sporta superzvaigzini, ir berns jatrene no mazotnes. Un skolai tiesam nav jabut pirmja vieta.
un peec tam briinaas kaa tie dzeki savus 100milj viena gada laikaa pakaasushi,skolai protams ka nav jaabuut pirmajaa vietaa,tak,lai tualetee lampinju nomainiit,var izsaukt brigaadi santehnikju,par paaris simtiem baksu
, 2017-10-04 12:14, pirms 7 gadiem
Laba reklāma!!! pat nevajadzetu spēlēt basketbolu,varētu labi nopelnīt!!!
, 2017-10-05 14:53, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: un peec tam briinaas kaa tie dzeki savus 100milj viena gada laikaa pakaasushi,skolai protams ka nav jaabuut pirmajaa vietaa,tak,lai tualetee lampinju nomainiit,var izsaukt brigaadi santehnikju,par paaris simtiem baksu
Nezinu kā ASV, bet diemžēl Latvijā arī skolā ejot neko tik praktisku diemžēl nevar iemācīties... Lai gan ļoti labi noderētu... Kaut vai kā pārvaldīt finanses un citus mājas darbus.

Interesanti kā Lavars cer puiku iedabūt augstskolā, ja nepabeigs vidusskolu? Vai ASV kkāda cita sistēma?
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
5

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.