Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

"Indy 500" čempions Rosi fanei uzraksta skolas kavējuma attaisnojumu

"Indy 500" čempions Rosi fanei uzraksta skolas kavējuma attaisnojumu
Aleksandrs Rosi
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Amerikānis Aleksandrs Rosi kādai savai līdzjutējai uzrakstījis skolas kavējuma attaisnojumu.

11 gadus vecā Ešlina Spīda, kura pati nodarbojas ar kartingu, nokavēja skolu, lai tajā laikā apmeklētu Teksasas motoru spīdveju, kur Rosi tikās ar IndyCar čempionāta sezonas abonementa īpašniekiem.

Viņa palūdza Rosi uzrakstīt attaisnojumu skolas kavējumam, ko sportists arī izdarījis.

Attaisnojums, ko pats Rosi arī parakstīja, izskatījās šādi: "Ešlina Spīda trešdien neieradās skolā, jo devās tikties ar 2016. gada "Indy 500" uzvarētāju Alekandru Rosi. Paldies, Ms.Mūsa, ka ļāvāt Ešlinai šeit ierasties."

Rosi šogad sensacionāli kļuva par "Indy 500" sacīkšu uzvarētāju, lai gan leģendārajās sacensībās startēja pirmo reizi. Pilots, kurš vēl pērn startēja Formulā 1, par šo uzvaru balvā saņēmis 2.5 miljonus ASV dolāru.

Izmantotie resursi:
Home—Sports News, Scores, Schedules, Videos...


, 2016-06-03 11:01, pirms 8 gadiem
Teksasas motoru spīdveju... Juri, atrodi laiku izgulēties, aizej pasēdi mazliet pie ūdens, galva pateiks paldies
, 2016-06-03 11:59, pirms 8 gadiem
Ibra rakstīja: Teksasas motoru spīdveju... Juri, atrodi laiku izgulēties, aizej pasēdi mazliet pie ūdens, galva pateiks paldies
Tev droši vien ir kāds precīzāks un pareizāks trases tulkojums?
, 2016-06-03 12:30, pirms 8 gadiem
Kas vainas "trase"?
https://lv.wikipedia.org/wiki/India...
Domāju, ka visi zina, ka vārdu "spīdvejs" atļauts izmantot tikai Kreipāna kungam, turklāt motoru spīdvejs vispār ir kaut kāds kosmoss, ko tas vispār nozīmē? Nekasos, bet ko tas nozīmē?
Mārcis Ošs. Foto: LFF
5

Kuriozākie vārti izlases vēsturē? Oša piespēle ieripo savos vārtos

Otrdienas vakarā Latvijas futbola izlase pārbaudes spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 pret Lihtenšteinu. Pašā spēles sākumā, 15. sekundē pretinieki izvirzījās vadībā pēc tam, kad Mārča Oša piespēle nevis aizgāja līdz vārtsargam Pāvelam Šteinboram, bet gan ieripoja Latvijas vārtos.
Jaromīrs Jāgrs. Foto: nhl.com/penguins

Pitsburgas "Penguins" izdevies atgūt nozagtās Jāgra rotaļlietas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Pitsburgas "Penguins" marta vidū paziņoja, ka Jaromīru Jāgru atdarinošās rotaļlietas, ko bija plānots izdalīt spēles apmeklētājiem, tikušas nozagtas. Pirmdien "Penguins" pavēstīja, ka tās atgūtas un drīzumā tomēr nonāks pie līdzjutējiem.
Foto: UFC
3

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.