Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Peinera pārstāvētā "Partizan" halle kļuvusi par pagaidu slimnīcu

Peinera pārstāvētā "Partizan" halle kļuvusi par pagaidu slimnīcu
"Pionir" halle

Latvijas valstsvienības basketbolista Žaņa Peinera pārstāvētā Belgradas "Partizan" kluba mājvieta "Pionir" halle koronavīrusa pandēmijas laikā pārvērsta par pagaidu slimnīcu.

Pirms 46 gadiem uzceltā halle 2016. gadā tika renovēta un pārsaukta serbu groza bumbas leģendas Aleksandra Nikoliča vārdā. Tajā ir vietas 8000 līdzjutēju. Šosezon "Partizan" mājas spēles pārsvarā aizvadīja "Štark" arēnā, kas ir jaunāka un lielāka, taču reizi pa reizei mājas mačus aizvadīja arī Nikoliča hallē.

Līdz sezonas pārtraukšanas brīdim Andrea Trinkjēri trenētā "Partizan" bija starp galvenajām favorītēm cīņā par Adrijas līgas, Serbijas līgas un ULEB Eiropas kausa tituliem. Adrijas līgā komandai pirmā vieta un divas uzvaras vairāk nekā tuvākajai sekotāja "Budučnost", ko pārstāv Mārtiņš Meiers. Savukārt ULEB Eiropas kausā labākā bilance starp visām Top16 komandām (5-1) un ceturtdaļfinālā būtu jāspēlē pret Kazaņas "Unics".

Worldometers.info apkopotā informācija liecina, ka Serbijā konstatēti jau 1171 "Covid-19" saslimšanas gadījums, 31 no tiem beigušies ar nāvi, bet 42 cilvēki jau atveseļojušies.

29 gadus vecais Peiners šosezon spēlējis salīdzinoši maz un jau kopš februāra uzturas Latvijā, veicot rehabilitāciju pēc savainojuma.


Mārcis Ošs. Foto: LFF
5

Kuriozākie vārti izlases vēsturē? Oša piespēle ieripo savos vārtos

Otrdienas vakarā Latvijas futbola izlase pārbaudes spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 pret Lihtenšteinu. Pašā spēles sākumā, 15. sekundē pretinieki izvirzījās vadībā pēc tam, kad Mārča Oša piespēle nevis aizgāja līdz vārtsargam Pāvelam Šteinboram, bet gan ieripoja Latvijas vārtos.
Jaromīrs Jāgrs. Foto: nhl.com/penguins

Pitsburgas "Penguins" izdevies atgūt nozagtās Jāgra rotaļlietas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Pitsburgas "Penguins" marta vidū paziņoja, ka Jaromīru Jāgru atdarinošās rotaļlietas, ko bija plānots izdalīt spēles apmeklētājiem, tikušas nozagtas. Pirmdien "Penguins" pavēstīja, ka tās atgūtas un drīzumā tomēr nonāks pie līdzjutējiem.
Foto: UFC
3

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.