Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Gudļevskis apspriežas ar ķiverēm, spēles vidū maina savu izvēli

Gudļevskis apspriežas ar ķiverēm, spēles vidū maina savu izvēli
Kristers Gudļevskis bez aizsargmaskas
Foto: syracusecrunch.com

Latviešu hokeja vārtsargs Kristers Gudļevskis pārsteidzis Ziemeļamerikas hokeja apskatniekus ne tikai ar savu veiksmīgo sniegumu vārtos, bet arī ar savu nopietno pieeju vārtsarga aizsargmaskas izvēlei.

Kristers Gudļevskis tika izsaukts uz Amerikas hokeja līgas klubu Sirakūzu „Crunch” un izcīnījis uzvaras abās spēlēs, kurās piedalījies, turklāt spējis arī kļūt par piekto hokejistu „Crunch” vēsturē, kas debitējis ar sausā nosargātiem vārtiem. Pirms otrās spēles Gudļevskis gan atzina, ka spēlēšana būs viena problēma, bet pavisam cita- īstās aizsargmaskas izvēlēšanās.

„Tā būs patiešām grūta izvēle,” ar smaidu sacīja Gudļevskis. „Man nepieciešams parunāt ar tām (ar maskām), lai uzzinātu, ko tās domā par notiekošo.”

Ja sākotnēji Gudļevska sacītais tā arī varēja palikt joka līmenī, tad šīs nakts spēle pierādīja pretējo. Spēles sākumā latviešu vārtsarga seju aizsargāja pilnīgi balta aizsargmaska, taču „Crunch” spēli neiesāka pārāk veiksmīgi un nokļuva iedzinējos ar 1:4.

Lai arī pēcspēles komentāros treneris Zetlers atzina, ka zaudētājos vārtos lielākā daļa vainas jāuzņemas nevis vārtsargam, bet laukuma spēlētājiem, Gudļevskis acīmredzot bija pretējās domās un pirms trešā perioda nomainīja savu aizsargmasku, uzvelkot baltu ar zilām strīpām.

Šī Gudļevska ķivere izrādījās daudz veiksmīgāka, jo latviešu vārtsargs trešajā periodā un papildlaikā palika sausā, bet pēcspēles metienos atvairīja četrus no pieciem pretinieku metieniem. Tieši ar šo aizsargmasku Gudļevskis aizvadīja arī savu pirmo spēli AHL, kurā vārtus neielaida vispār.

Izmantotie resursi:
Crunch goalie Gudlevskis ready to move forward...
Twitter


, 2013-11-02 10:52, pirms 10 gadiem
video buss ????
, 2013-11-02 11:10, pirms 10 gadiem
LABS
, 2013-11-02 11:45, pirms 10 gadiem
Nopietni? Viņš labāk to ķiveri visu mūžu valkā, jo cik saprotu viņam 2 spēlēs ar to ķiveri ir 0 ielaistas ripas.
Slēpts komentārs: tommy90
, 2013-11-02 12:18, pirms 10 gadiem
tommy90 rakstīja: varēja jau abas bildes ielikt no vienas spēles...
tas tev tiešām tik svarīgi ?
, 2013-11-02 12:25, pirms 10 gadiem
Interesants čalis, šitādi amerikāņiem patīk.
, 2013-11-02 12:29, pirms 10 gadiem
Iemesls ir tāds, ka viņam krāsotajā ķiverē ir grūti paelpot! Bet šeit tas, protams, nav pateikts... Gudļevskim veiksmi nesošajā ķiverē esot grūti...
, 2013-11-02 13:11, pirms 10 gadiem
Apspriesties ar kiveri!
Te man skiet Gudlevskim var ari uztaisiit kadu jautru dziesminu "What does the Mask say`s"
, 2013-11-02 14:24, pirms 10 gadiem
tommy90 rakstīja: varēja jau abas bildes ielikt no vienas spēles...
Tu par to apvainojies?
, 2013-11-02 14:44, pirms 10 gadiem
sveiks rakstīja: tas tev tiešām tik svarīgi ?
it kā daudz maz vienalga, bet kāda tad vispār jēga likt tās bildes? tik pat labi pietiktu tikai ar pateiktu faktu.
, 2013-11-03 11:50, pirms 10 gadiem
tommy90 rakstīja: it kā daudz maz vienalga, bet kāda tad vispār jēga likt tās bildes? tik pat labi pietiktu tikai ar pateiktu faktu.
es vismaz paskatījos uz tām strīpām jo pilnīgi baltu ķiveri jau iztēloties ir viegli
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
6

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.