Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Video: Reperis Dreiks laukuma malā uzsāk konfliktu ar "Cavs" centru Pērkinsu

Kanādiešu reperis Dreiks Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences pusfināla pirmajā spēlē starp Toronto "Raptors" un Klīvlendas "Cavaliers", sākoties puslaika pārtraukumam, uzsāka asu vārdu apmaiņu ar "Cavaliers" centra spēlētāju Kendriku Pērkinsu. Basketbolists bija ģērbies ielas drēbēs un mačā nepiedalījās un bija ceļā uz komandas ģērbtuvēm, kad uzsāka vārdu apmaiņu ar slaveno reperi.
Pēc mača Pērkinss sacīja, ka runājis ar "Raptors" spēka uzbrucēju Serdžu Ibaku, ar kuru savulaik bija komandas biedri, bet sarunā iesaistījies Dreiks. "Atbildēju viņam, ka mēs uzvarēsim šo spēli, un Dreiks sāka runāt sūd*s. Tāpēc es viņam atbildēju - apsēdies uz skaties spēli," sacīja Pērkinss.
Video: ESPN

, 2018-05-02 11:47, pirms 6 gadiem
Drake drosmes laikam netrūkst. Daudz izredžu pret tādu milzi nebūtu..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-02 13:29, pirms 6 gadiem
Raptors vairs nav, ir Toronto Drakes
, 2018-05-02 14:22, pirms 6 gadiem
General Franc0 rakstīja: tak mulkim skaidrs ka nekads fizisks konflikts nebutu sanacis, tapec jau dreiks bija tik drosmigs + vel apsardze, miesassargi apkart...
cik varēja saprast pēc žestiem, tad Drake viņu aicināja aprunāties ārpus arēnas.
, 2018-05-02 16:38, pirms 6 gadiem
īsti nesapratu pričom tur Ibaka, viņš pat tuvumā tur nebija. Sākumā pat nesapratu, kur tur tas Pērkinss, jo Kalderons ar Drake kko tur apķērās un runāja
, 2018-05-02 20:05, pirms 6 gadiem
Tirliņš-bubinātājs uzsprēgāja.
, 2018-05-02 23:01, pirms 6 gadiem
ko tas lempis Pērkins vispār ir pazaudējis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-03 21:26, pirms 6 gadiem
Fujaks00 rakstīja: ko tas lempis Pērkins vispār ir pazaudējis
Cavs svaru zāles Kings!
Mārcis Ošs. Foto: LFF
5

Kuriozākie vārti izlases vēsturē? Oša piespēle ieripo savos vārtos

Otrdienas vakarā Latvijas futbola izlase pārbaudes spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 pret Lihtenšteinu. Pašā spēles sākumā, 15. sekundē pretinieki izvirzījās vadībā pēc tam, kad Mārča Oša piespēle nevis aizgāja līdz vārtsargam Pāvelam Šteinboram, bet gan ieripoja Latvijas vārtos.
Jaromīrs Jāgrs. Foto: nhl.com/penguins

Pitsburgas "Penguins" izdevies atgūt nozagtās Jāgra rotaļlietas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Pitsburgas "Penguins" marta vidū paziņoja, ka Jaromīru Jāgru atdarinošās rotaļlietas, ko bija plānots izdalīt spēles apmeklētājiem, tikušas nozagtas. Pirmdien "Penguins" pavēstīja, ka tās atgūtas un drīzumā tomēr nonāks pie līdzjutējiem.
Foto: UFC
3

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.