Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Makgregors vēlas pievienoties tiešraidei, taču Nurmagomedovs to ignorē

MMA cīņas superzvaigzne Habibs Nurmagomedovs ceturtdienas vakarā rīkoja tiešraidi, lai skaidrotu līdzjutējiem, kāpēc viņš atteicās no 18. aprīļa cīņas pret amerikāni Toniju Fērgusonu. Kādā brīdī parādījās slavenais īru cīkstonis Konors Makgregors ("thenotoriousmma") un izteica vēlmi pievienoties tiešraidei (video. skat. no 0:30). Līdzjutēji vērsa Habiba uzmanību uz šādu pavērsienu, taču Krievijas cīkstonis to ignorēja. Koronavīrusa pandēmijas izraisīto ierobežojumu dēļ nebija zināma cīņas norises vieta un nevarēja arī izlidot no Krievijas, tāpēc Habibam nācās atteikties no 18. aprīļa mača. Tiešraides beigās Nurmagomedovs teica: "Man neviens nav pateicis, kur man ir jālido. Vienkārši pasakiet, kur! Iedodiet adresi! Man vienkārši ir interesanti, kur jālido. Kāpēc es iztaisīju tiešraidi? Vienkārši visi man raksta, ka ir jālido, jāaizlido. Vienkārši pasakiet, kur! Un viss." Video: instagram.com/khabib_nurmagomedov

, 2020-04-03 00:04, pirms 4 gadiem
Īru dzērāju visi ignorē! Viņš jau pabeidza karjeru, Čau, un viss, var iet dzert savu viskiju un pasēdēt cietuma par huliganismu!
, 2020-04-03 13:04, pirms 4 gadiem
oxa rakstīja: Īru dzērāju visi ignorē! Viņš jau pabeidza karjeru, Čau, un viss, var iet dzert savu viskiju un pasēdēt cietuma par huliganismu!
nekur nesedees ja nu vienigi penthausaa uz divana beidz sapnot
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
5

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.