Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Lūiss Hamiltons izsludina F1 ķiveres dizaina konkursu

Lūiss Hamiltons izsludina F1 ķiveres dizaina konkursu
Lūiss Hamiltons
Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Scanpix

Trīskārtējais F1 pasaules čempions Lūiss Hamiltons gaidāmajā sezonā startēs ar ķiveri, kuras dizainu veidojis kāds no viņa līdzjutējiem. Konkursā var piedalīties ikviens.

Hamiltons jau iepriekš bijis zināms ar to, ka bieži maina ķiveres krāsojumu. Tiesa, ierobežojumi, kas nesen stājās spēkā, liedz to darīt tik bieži kā viņam labpatika, taču 2017. gada F1 čempionātā "Mercedes" pilots atkal nolēmis startēt ar jauna krāsojuma ķiveri.

Šoreiz autors tās dizainam būs kāds no līdzjutējiem. Hamiltons izsludinājis konkursu un lūdzis faniem izveidot savu versiju par to, kādai būtu jāizskatās britu autosportista ķiverei - uzvarētājs iegūs ne vien Hamiltona ķiveres kopiju, bet arī gandarījumu par to, ka slavenais F1 pilots visu sezonu brauks tieši ar viņa veidota krāsojuma ķiveri.

Konkursa noteikumi: https://www.mercedesamgf1.com/en/me...

Pa to laiku Hamiltona pārstāvētā "Mercedes" komanda, kuras sastāvā šosezon startēs arī soms Valteri Botass, publicējusi video, kurā pirmo reizi iedarbina jauno 2017. gada F1 sacīkšu auto.


, 2017-02-03 09:44, pirms 7 gadiem
skan labāk, nekā iepriekšējo gadu modeļi.
AMG glušaki vienmēr rada ausij patīkamu skaņu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.
Foto: LHF
7

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus.