Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Zlatans Ibrahimovičs izlauž durvis un atnes komandai uzvaru

Svētdien tik aizvadīta Francijas čempionāta 23.kārta, kurā čempionāta līdere "PSG" viesos ar 0:2 pārspēja "St.-Etienne".
Pirms iziešanas laukumā, parīziešu uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs vēl veica pēdējos iesildošos vingrinājumus, un tos veicot, atbalstījās pret durvīm. Zlatans ar savu spēku atspieda vaļā durvis un par laimi nesavainojās.
Spēlē abus vārtus parīziešu labā guva tieši Ibrahimovičs. It īpaši skaisti bija komandas otrie vārti, kas parādīja, cik labi viens otru laukumā jūt "PSG" spēlētāji.
Parīzieši šosezon Francijas čempionātā nav piedzīvojuši nevienu zaudējumu, un tuvākos sekotājus apsteidz par 24 punktiem.
Vērtējums: +3

  +4 [+] [-]

, 2016-02-02 17:50, pirms 8 gadiem
Zlatans ir viens labākajiem pasaules spēlētājiem, kas tā arī pie nevienas individuālās balvas netiks, jo spēlē vienā ērā ar Messi un Ronaldo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja