Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

"Barys" cīņā par izslēgšanas spēlēm izmanto auna asinis

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Barys" cīņā par izslēgšanas spēlēm izmanto auna asinis
Naidžels Douss
Foto: Vladislavs Proškins/f64

Kontinentālās hokeja līgas klubs Astanas "Barys" Austrumu konferencē ieņem desmito vietu. Komandas izredzes iekļūt izslēgšanas spēlēs sašķobījušās, tāpēc veikts rituāls, kurā vārti apslacīti ar auna asinīm.

Sezonas ievadā Astanas "Barys" atradās Austrumu konferences vadībā, bet tagad komanda riskē neiekļūt izslēgšanas spēlēs. Gadu mija tika sagaidīta ar trenera nomaiņu, no amata atlaižot Jevgeņiju Koreškovu.

Taču ar to vien pārmaiņas nav beigušās. Pavisam nesen pirms treniņa komandas priekšā sagriezts auns, bet ar asinīm apslacīti vārti. Astanas "Barys" vadība cer, ka veiktais rituāls nesīs komandai veiksmi pirms izšķirošajiem notikumiem.

Kā vēsta Krievijas mediji, rituāla laikā ārzemju hokejistiem kļuvis slikti, kamēr vietējie spēlētāji situāciju uztvēruši krietni mierīgāk. Tomēr tieši ārzemnieki allaž bijuši Astanas "Barys" galvenie vilcēji.

Piemēram, uzbrucējs Naidžels Douss ar 31 vārtu guvumu ir KHL labākais snaiperis, kamēr Lindejs Vejs 47 spēlēs sakrājis 51 punktu, ieņemot trešo vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Viņam priekšā ir tikai divi Sanktpēterburgas SKA uzbrucēji – Iļja Kovaļčuks un Ņikita Gusevs. Douss ir piektais rezultatīvākais spēlētājs KHL.

Izmantotie resursi:
В "Барысе" зарезали барана и кровью окропили...

  +2 [+] [-]

, 2018-01-02 19:18, pirms 6 gadiem
Rakstā teikts, ka kāva aunu, nevis graizīja. Njā, izklausās gana pretīgi.

     [+] [-]

, 2018-01-03 09:52, pirms 6 gadiem
Auni! Nez priekš kam tas vajadzīgs,+ vēl jābojā nabaga leģionāru psihe Tur jau tpt tajā komandā praktiski nav neviens Kazahs....

  +1 [+] [-]

, 2018-01-03 14:50, pirms 6 gadiem
Rīgas Dinamieši esot gājuši vēl tālāk un upurējuši Špengleru...

  +1 [+] [-]

, 2018-01-03 22:07, pirms 6 gadiem
M rakstīja: Rīgas Dinamieši esot gājuši vēl tālāk un upurējuši Špengleru...
Runā, ka upurēšot pašu Svēto Juri... Bet Barys tikai turpina grimt. Ar tādu sastāvu gan vajadzētu labāk izskatīties. Viens zāģis pēc otra.

     [+] [-]

, 2018-01-04 18:20, pirms 6 gadiem
Nākamais solis tur varētu būt vārtu apslacīšana ar kāda no klubā spēlējoša leģionāra asinīm.
Leģionāriem pusdienās tradicionalo kumisu nespiež iedzert ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-01-06 01:48, pirms 6 gadiem
Šitie šķībacainie jocīgi vīriņi, visi pārējie kā cilvēki bučo Puķina svētbildi, Rīgā pat no abām pusēm.