Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Braucot mājās no Gagarina kausa svinībām, "Ak Bars" uzbrucēju aiztur reibumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Braucot mājās no Gagarina kausa svinībām, "Ak Bars" uzbrucēju aiztur reibumā
Jaroslavs Kosovs
Foto: boogaard1975/Instagram

Kontinentālās hokeja līgas čempione Kazaņas "Ak Bars" trešdien atzīmēja izcīnīto Gagarina kausu, dodoties pilsētas ielās. Svinības bēdīgi beidzās uzbrucējam Jaroslavam Kosovam – dodoties mājās, viņu apturēja ceļu policija un konstatēja, ka šoferis atrodas alkohola reibumā.

"Naktī uz 31. maiju Kazaņas "Ak Bars" uzbrucēju Jaroslavu Kosovu aizturēja Tatarstānas Republikas Iekšlietu ministrijas darbinieki. Notikuma vietā tika sastādīts protokols par spēlētāja autovadītāja apliecības atņemšanu," teikts kluba izplatītajā paziņojumā. "Hokeja klubs "Ak Bars" paziņo, ka nosoda spēlētāja rīcību, kas izraisīja šādas sekas. Profesionāliem sportistiem jābūt kā piemēriem un ar godu jānēsā kluba nosaukums. Līdzās administratīvajiem soda mēriem Kosovam būs sankcijas arī no kluba puses," pausts paziņojumā. Uzbrucējam draud tiesību atņemšana no pusotra līdz diviem gadiem.

Kā liecina situācijai tuvu stāvoši cilvēki, notikumi bijuši ļoti interesanti. Kosovs nolēmis mājup doties ar taksometru, nevis stūrēt pats, taču kādā brīdī piedāvājis vadītājam mainīties vietām, jo, pēc viņa domām, šoferis braucis pārāk lēni. Policija apstiprinājusi, ka protokols sastādīts ne tikai Kosovam, bet arī taksometra šoferim par transportlīdzekļa nodošanu cilvēkam, kurš atrodas reibumā.

Tāpat noskaidrojies, ka Kosovs jau reiz iekūlies šādās nepatikšanās – 2015. gada ziemā viņš alkohola reibumā tika aizturēts Magņitogorskā. 24 gadus vecajam uzbrucējam pēc sezonas tika izteikts kvalifikācijas piedāvājums, tomēr viņa cerības pagarināt līgumu ar Kazaņas "Ak Bars" pēc notikušā ir sarukušas. Ceļā pretī Gagarina kausam viņš piedalījās 11 spēlēs, sakrājot piecus punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.ak-bars.ru/news/15852.html
Нетрезвый игрок «Ак Барса» Косов в момент...

  +1 [+] [-]

, 2018-06-01 21:57, pirms 6 gadiem
Bāc, negribētos lidot vienā pasažieru lidmašīnā ar iereibušu Kosovu...

     [+] [-]

, 2018-06-04 15:41, pirms 6 gadiem
Neizskatās diez ko bēdīgs