Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2510, Did:0, useCase: 3

Tiešraide: Šveice - Latvija 1:3 (spēle galā)

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vārti: 8:38 Bārtulis (Daugaviņš, Girgensons) 0:1, 11:19 Dārziņš (M. Rēdlihs, vair.) 0:2, 35:01 Pliss (Suri) 1:2 59:00 Dārziņš (Pavlovs, Masaļskis) 1:3
Soda minūtes: 4:2
Vārtsargi: Jonass Hillers - Edgars Masaļskis

60` Šveices pēdējie uzbrukumi kļūst arvien bezcerīgāki, un spēle noslēdzas ar Latvijas uzvaru 3:1! Apsveicam un priecājamies, gaidām Kanādu!

 

 

60` Šveices vārti atkal tukši. Mūsu pretinieki spirinās, kā vien māk, un paņem pusminūtes pārtraukumu.

 

59` Šveice nomaina vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, bet Dārziņš nekavējoties iemet tukšos vārtos. 3:1, un palikusi vairs tikai minūte!

 

57': Metiens no distances, vārtu priekšā pieci spēlētāji, bet tas netraucē Edgaram Masaļskim redzēt visu un tvert ripu.

 

57': Pretuzbrukums trijatā pret vienu. Mārtiņš Karsums piespēlē Zemgum Girgensonam, kurš bez ripas apturēšanas to triec Šveices vārtu virzienā, bet norībina pārliktni!

 

53': Pēc Laura Dārziņa metiena ripu tver Jonass Hillers. Šveices spiediens nav pazudis, taču mūsējie aizsargājas prasmīgi - bloķē metienus un spēlē poziconāli. Vēl astoņas minūtes.

 

47': Latvija aizskrien ļoti bīstamā uzbrukumā, taču pēc Zemgus Girgensona metiena uzdevumu augstumos ir sāncenšu vārtsargs. Šveice atbildi parādā nepaliek, bet talkā nāk pašaizliedzīgā spēle.

 

46': Ilgs latviešu uzbrukums, pēc kura pretuzbrukumā aizskrien Šveice. Tuvajā stūrī met Šveices čempionāta rezultatīvākais spēlētajs Romāns Viks, bet Edgars Masaļskis bez problēmām ripu atvaira.

 

44': Pēc Mārtiņa Cipuļa metiena no distances par atlēkušo ripu aktīvi cīnās Vitālijs Pavlovs. Uz Šveices centieniem ieņemt Latvijas vārtus mūsējie atbild ar pretuzbrukumu.

 

41': Sākusies noslēdzošā trešdaļa.

 

Lauris Lizbovskis: Jāiedzer nervu tēja

 

Pēteris Neimanis: Ahhh, labi, ka jau esmu sirms... Chalji taa grib nospeeleet droshi, ka paaraak jaunu atkaapjas. jaazhmiedz jau laiciigi!

 

Artūrs Dzelzs: Panākuma atslēga trešajai trešdaļai: spēlēšana disciplinēti, vārtu priekšas sargāšana un īsas maiņas, lai taupītu enerģiju.

 

Inga: Glābējzvans!!! #2periodsirbeidzies

 

Artūrs Dzelzs: Tikai vairākumā laukumā dodas aizsargi Ralfs Freibergs un Krišjānis Rēdlihs. No savas pieredzes varu pateikt, ka doties laukumā aukstam nav viegli. Taču treneris zina ko dara. Spēlētāji ir profesionāļi, un viņu darbs ir vienmēr būt gataviem.

40': Otrā trešdaļa noslēgusies.

 

40': Pēc metiena no distances Edgaram Masaļskim talkā nāk vārtu stabs

 

39': Pēc Matiasa Zēgera metiena uzdevumu augstumos atkal ir Edgars Masaļskis!

 

39': Šveices izlase spēlē pilnā sastāvā.

 

37': Jānis Sprukts laužas pretuzbrukumā un tiek neatļauti kavēts. Latvija pirmo vairākumu realizēja, tagad otrā iespēja.

 

36': Šveice samazina deficītu līdz minimumam - 1:2. Sāncenši kombinē un tiek līdz Martina Plisa metienam no tuvas distances. Ripa tomēr izspraucas starp Edgara Masaļska kājsargiem.

 

34': Latvija atbild reti, taču ļoti bīstami. Uzbrukuma smailē Ronalds Ķēniņš un Zemgus Girgensons, taču ripas ceļā ir Jonass Hillers, glābdams komandu no droša vārtu zaudējuma.

 

33': Šveices spiediens aug un aug. Brīžiem rodas iespaids, ka pasaules vicečempioni spēlē vairākumā. Raiens Gārdners Jāņa Sprukta aizsardzības dēļ netiek pie metiena no vārtu priekšas. Mūsējiem izdodas nomainīties tikai pēc tam, kad ripa atstājusi laukumu.

31': Pretuzbrukumā aizskrien un metienu pēc Laura Dārziņa piespēles izdara Miķelis Rēdlihs. Ripa paliek zem Šveices vārtsarga Jonasa Hillera kājsarga.

 

Lauris Lizbovskis: Masaaaaaaaaļskis !  No devenes izvelk!  Nereāli !

 

Artūrs Dzelzs: Ja Šveice ir Supermens, tad Edgars Masaļskis ir kriptonīts.

 

26': Edgars Masaļskis! Andress Ambīls netraucēts met jau tukšā stūrī, bet Masaļskis, sakopojis pēdējos spēkus, tver augšējā stūrī raidīto ripu! Viens no olimpiskā turnīra labākajiem atvairītajiem metieniem.

 

26': Teds Nolans izmanto pusminūtes pārtraukumu. Latvijas ceturtais virknējums aizstāvējās, izdarīja pārmetienu un bija noguris.

 

24': Lauris Dārziņš, Jānis Sprukts un Miķelis Rēdlihs tamborē sāncenšu zonā, sasienot pretinieku aizsardzību, bet līdz metienam netiekot. Mirkli iepriekš pēc zaudēta iemetiena viņi bija iespiesti aizsardzības zonā.

 

22': Latvijas izlases ceturtā maiņa notur ripu sāncenšu zonā. Pie metiena tiek Miks Indrašis, bet atlēkušo ripu savāc Herberts Vasiļjevs, vēlreiz apdraudot Šveices vārtus.

 

21': Sākusies otrā trešdaļa.

 

Jānis Celmiņš: Galvenais tagad stabili sēdēt uz zemes (ledus) un turpināt smagi strādāt! Ir nospēlēta tikai trešdaļa...

 

Artūrs Dzelzs: Šveice ar otrās trešdaļas pirmo minūti metīsies uz priekšu. Viņi ļoti labi saprot, ka latvieši var uztaisīt neuzlaužamu cietoksni. Ja viņi pirmo septiņu desmit minūšu laikā neatspēlēs vienus vārtus, tad iestāsies pilnīga panika.

Artūrs Dzelzs: Domāju, ka labāku pirmo trešdaļu nevarējām vēlēties. Ideāls sākums, jo Šveices izlase turnīra gaitā nav atspēlējusies un nav bijusi iedzinējos ar divu vārtu deficītu. Tagad viss ir mūsu rokās: pareizi aizsargāties, nepārkāpt noteikumus un sargāt vārtu priekšu.

Edgars Gaross: Negribās jau baigi saslavēt, bet nu šitas ir visu laiku labākais periods kādu esmu redzējis Latvijas izlases izpildījumā #malači

 

20': Pirmā trešdaļa noslēgusies. Latvijas izlase vadībā ar divu vārtu pārsvaru - 2:0! Edgars Masaļskis atvairījis 11 metienus.

 

Ingmārs Jurisons: Vairākums? Ā, nē. Vienkārši tāpat spiežam pasaules vicečempionus zonā.

 

18': Latvijai pretuzbrukums trijatā pret diviem aizsargiem bet Kaspars Daugaviņš met pāri vārtiem. Latviešu spiediens turpinās, un Šveice izdara pārmetienu.

 

18': Jānis Sprukts uz sāncenšu zilās līnijas atbruņo pretinieku un piespēlē Laurim Dārziņam. Viņš tiek galā ar pretspēlētāju, bet met garām.

 

14': Edgars Masaļskis tiek galā ar Romāna Vika plaukstas metienu no vidējas distances un notur Šveici divu vārtu attālumā.

 

Artūrs Dzelzs: Izskatās, ka šveiciešos iezagusies panika. Viņi metīsies uz priekšu, tāpēc jāspēlē disciplinēti un jābūt pacietīgiem. Šveice pati sev atvedīs vārtus.

 

Renārs Zeltiņš: Aiziet,kļušku pavēlnieki,tagad nedrīkst atdot!#Sochi2014

 

12': Latvija dubulto pārsvaru - 2:0! Vairākumu ar metienu no šaura leņķa realizē Lauris Dārziņš!

 

Jānis Janševics: Arī ceturtā Šveices spēle Sočos varētu beigties 1:0.

 

Ingmārs Jurisons: Lūk, arī šveiciešu vārtsarga sausā sērija beidzās. Pietika ar diviem metieniem! Bet likumsakarības šajā golā pamaz, jāatzīst...

 

11': Tūdaļ pēc iemetiena pārkāpums pret Zemgu Girgensonu. Latvijai vairākums.

 

Edgars: Ļoti pareizi spēlējam nemēģinam skrieties ar šveiciešiem. Beidzot arī kaut kas iekrita Hilleram :))

 

Artūrs Dzelzs: Viss ir ļoti vienkārši - metienus, kurus vārtsargs neredz, viņš nevar noķert. Ļoti veiksmīgs metiens, un liels solis pretī ceturtdaļfinālam.

 

9': Oskars Bārtulis izvirza Latvijas izlasi vadībā - 1:0! Ceļu Šveices vārtos atrod viņa plaukstas metiens no distances. Nopelni arī Mārtiņam Karsumam, kurš cīnījās sāncenšu vārtu priekšā.

 

Ingmārs Jurisons: Šķiet, mūsējie pieņēmuši kā pašsaprotamu, ka šveicieši Edgaram neko nespēj padarīt, bet nu - diezin vai vajadzētu ļaut tik brīvi tomēr..

 

6': Latvijas izlase spēlē pilnā sastāvā. Metienu attiecība šobrīd ir 7:1 Šveices valstsvienības labā.

 

6': Šveices aizsarga Žiljēna Voklēra mestā ripa nonāk Edgara Masaļska cimdā, tāpat tiek apturēts arī Lukas Kunti mēģinājums no tuvas distances.

 

4': Edgars Masaļskis atvaira Damjena Brunera metienu no distances un piespiež ripu pēc aizsarga Marka Štraita šāviena no distances.

 

4': Koba Jass sāncenšu zonā nopelna noraidījumu par bloķēšanu un atstāj Latviju mazākumā.

 

2': Pēc piespēles no aizvārtes Matiass Bībers izdara netraucētu metienu no četriem metriem, bet Edgars Masaļskis ir modrs un glābj Latvijas valstsvienību.

 

1': Spēle ir sākusies!

 

Artūrs Dzelzs: Manuprāt, Teds Nolans pieņēmis pareizo lēmumu, izvēloties spēlēt trīs maiņās. Bija brīvdiena, tāpēc ar kondīciju problēmām nevajadzētu būt. Protams, epizodiski ir nepieciešams arī ceturtais virknējums -, iziet divreiz retāk, lai ļautu partneriem atvilkt elpu.

Artūrs Dzelzs: Trešais virknējums ir interesants - akcenti tiks likti uz ātrumu un spēku. Mārtiņš Cipulis un Ronalds Ķēniņš ir ātri spēlētāji, Vitālijs Pavlovs ir ražens un spēcīgs. Droši vien tie ir galvenie iemesli, kāpēc Miks Indrašis un Herberts Vasiļjevs, kurš guvis vienus vārtus, spēlēs tikai ceturtajā maiņā.

Artūrs Dzelzs: Izvēloties starp Krieviju, Čehiju vai Šveici, pēdējā izlase mums ir parocīgākais pretinieks. Domājams, Šveice ir vienīgā izlase, pret kuru ir reālas iespējas aizķerties, tāpēc uz maču skatos ar cerībām.

 

Šveice: Jonass Hillers (Reto Berra); Marks Štraits - Rafaels Diazs, Žiljēns Voklērs - Matiass Zēgers, Janiks Vebers - Romāns Josī, Severīns Blindenbahers; Nino Niderraiters - Martins Pliss - Simons Mozers, Romāns Viks - Andress Ambīls - Damjens Bruners, Luka Kunti - Simons Bodenmans - Kevins Romī, Reto Suri - Moriss Trašlers - Matiass Bībers, Raiens Gārdiners.

Latvija: Edgars Masaļskis (Kristers Gudļevskis); Artūrs Kulda - Oskars Bārtulis, Kaspars Daugaviņš - Zemgus Girgensons - Mārtiņš Karsums; Arvīds Reķis - Sandis Ozoliņš, Lauris Dārziņš - Jānis Sprukts - Miķelis Rēdlihs; Kristaps Sotnieks - Georgijs Pujacs, Mārtiņš Cipulis - Vitālijs Pavlovs - Ronalds Ķēniņš; Krišjānis Rēdlihs - Ralfs Freibergs, Koba Jass - Herberts Vasiļjevs - Miks Indrašis.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 1420 673 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2014-02-18 18:25, pirms 10 gadiem
Par Uzvaru!

  +2 [+] [-]

, 2014-02-18 18:27, pirms 10 gadiem
Go Edgar!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: mavaans
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-02-18 18:31, pirms 10 gadiem
Kur uz iphone vares skatities speeli iznemot lattelecom.tv???
Slēpts komentārs: StalkeR

  -4 [+] [-]

, 2014-02-18 18:33, pirms 10 gadiem
aigars67 rakstīja: būtu tu vārtos vispār nerunāsim 0-100
Es neesmu hokejists,ko tu par mani runā?? Masaļskis nav glābējs,vienreiz paveicās,tagad baigais varonis? Gudiju vārtos!

     [+] [-]

, 2014-02-18 18:34, pirms 10 gadiem
Nebūtu MASALSKA,nebūtu mēs šeit OLIMPIĀDĒ nemaz! Loģiski ka Edžu kastē bija jāliek, tikpat loģīski ka rītā pret CANADU Gūdijs kastē būs jāliek Da ja Šveice mums metīs iekšā, tad kāda starpība kas kastē... Pašiem galvenais iemest pa 1nu vairāk!

  +1 [+] [-]

, 2014-02-18 18:34, pirms 10 gadiem
StalkeR rakstīja: Njaa, nez, nez par Masalski..
smieklīgi jūs... Gudijis 5 šaibas ielaida 1 spēlē... Edgars pret šveici bija izcils. Nu tad maybe Muštukovu bija jāliek?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-02-18 18:35, pirms 10 gadiem
Avakado_Dinamo rakstīja: Kur uz iphone vares skatities speeli iznemot lattelecom.tv???
Red tube

  +4 [+] [-]

, 2014-02-18 18:35, pirms 10 gadiem
sen nav bijis tāds uztraukums pirms spēles jau tagad( labi, pirms pirmās spēles bija līdzīgs, bet ne tāds). Ticu, ka šodien varam paveikt lielas lietas Aiziet!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-02-18 18:36, pirms 10 gadiem
mavaans rakstīja: Masaļskis nav glābējs,vienreiz paveicās,tagad baigais varonis? Gudiju vārtos!
A kā tu zini ka šodien Gūdijam paveiktos?

Ja MASALA slikti stāvēs, ieliks tak tavu Gūdiju tāpat
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-02-18 18:40, pirms 10 gadiem
Lat 4 - 0 Sui , šīs dienas populārākais rezultāts.

  +1 [+] [-]

, 2014-02-18 18:40, pirms 10 gadiem
Dinamo izlīdzina.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-02-18 18:41, pirms 10 gadiem
UZVARĒSIM!!!!!
Ja zaudēsim, līdz PK futbolā komentārus nedrukāšu.

     [+] [-]

, 2014-02-18 18:41, pirms 10 gadiem
Ticēsim Latvijai rakstīja: smieklīgi jūs... Gudijis 5 šaibas ielaida 1 spēlē... Edgars pret šveici bija izcils. Nu tad maybe Muštukovu bija jāliek?
Pats esi smiekligs! Ir tomer nedaudz starpiba spelet pret zviedru vairakumu, vai atsist 90% sveiciesu metienu, kas ladeti tiesi virsu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-02-18 18:42, pirms 10 gadiem
Neesmu Latvijā, taču ļoti gribētu redzēt spēli. Kāds nevar būt tik laipns un iedot kādu labu strīmu? Kaut ko atradu, taču drausmīgā kvalitātē.

  +2 [+] [-]

, 2014-02-18 18:43, pirms 10 gadiem
armandsrulz rakstīja: Gaidiešu Gudļevski laukumā, jū mas tai pat vusi zinot kas nūtiks ar Masaļski vortūs
beus lobī
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-02-18 18:44, pirms 10 gadiem
armandsrulz rakstīja: Ja Masaļskis vārtos vis skaidrs navar braukt mājas, paldies puiši par čempionātu saku uzreiz
Puilneigi peikrītu,čaļi uzreiz jau vor broukt mojās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-02-18 18:46, pirms 10 gadiem
Ticēsim Latvijai rakstīja: smieklīgi jūs... Gudijis 5 šaibas ielaida 1 spēlē... Edgars pret šveici bija izcils. Nu tad maybe Muštukovu bija jāliek?
Gudija spēlē jau aizsargi vairs nevika - tas attiecas uz NHListiem Bārtuli un Kuldu.

     [+] [-]

, 2014-02-18 18:46, pirms 10 gadiem
lukaz23 rakstīja: Raksti latviski čangali
nav ne vainas, man kā kurzemniekam interesanti palasīt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-02-18 18:48, pirms 10 gadiem
armandsrulz rakstīja: Gaidiešu Gudļevski laukumā, jū mas tai pat vusi zinot kas nūtiks ar Masaļski vortūs
Kas tad to sietu grib redzēt vārtos
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 1420 673 komentāri