Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2492, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Pluščenko mainījis domas par karjeras beigšanu

Pluščenko mainījis domas par karjeras beigšanu
Jevgeņijs Pluščenko
Foto:BUKAJLO FREDERIC/SIPA/Scanpix

Piecas dienas pēc samērā skandalozas izstāšanās no daiļslidošanas sacensībām un paziņojuma par savas karjeras beigšanu Jevgeņijs Pluščenko krievu medijiem atklājis, ka neizslēdz iespēju piedalīties 2018. gada olimpiskajās spēlēs.

Pluščenko, kuram Dienvidkorejas olimpiādes laikā būtu 35 gadi, muguras savainojuma dēļ izstājās no daiļslidošanas sacensībām. Kā viņš paziņoja, savainojumam nav palīdzējušas arī vairākas pēdējos gados veiktās operācijas, turklāt tas vēl vairāk tika saasināts ar piedalīšanos komandu sacensībās, kur Krievija izcīnīja zeltu.

„Lūk, ko vēlos darīt,” Pluščenko sacījis. „Vēlos pilnībā atgūties un, ja nepieciešams, veikt vēl 10 operācijas. Izlaidīšu pāris sezonas, iemācīšos pāris jaunus paņēmienus un atgriezīšos sacensībās.”

„To sakot, es domāju nevis atgriezties sportā, bet gan palikt. Neizslēdzu iespēju, ka vēlēšos palikt sportā, pierādīt šo to citiem cilvēkiem un pats sev. Neizslēdzu arī iespēju, ka piedalīšos arī savās piektajās olimpiskajās spēlēs,” turpināja divkārtējais olimpiskais čempions Pluščenko. „Nevēlos aiziet no sporta, varbūt turpināšu slidot.”

Pluščenko ieguva sudraba medaļu pirms četriem gadiem Vankūverā, bet Turīnā 2006. gadā kļuva par olimpisko čempionu daiļslidošanā. Sočos viņš no individuālajām sacensībām izstājās, tādējādi atstājot Krieviju bez pārstāvja šajā disciplīnā.

Izmantotie resursi:
Figure Skater Plushenko Eyes Comeback at 2018...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-02-18 21:44, pirms 10 gadiem
Laikam Putins ar Plušķenko bija aprunājies.
, 2014-02-18 21:49, pirms 10 gadiem
Laikm jau ar Žiriku būs parunājis.
, 2014-02-18 22:02, pirms 10 gadiem
aslatlat rakstīja: Laikam Putins ar Plušķenko bija aprunājies.
un Putina apsargi par socu neveiksmem iedeva grudaka , ka ari lika dabut zelta medalu atpakal nakosajas speles
tgd Pluskenko mainijis domas jo negrib braukt ar Putinu ,un vina apsargiem uz mezu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Ralfs Freibergs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
203

Kvēps: "Freibergam ir pozitīvas dopinga analīzes"

Otrais Latvijas izlases hokejists, kurš pieķerts aizliegto vielu lietošanā, ir aizsargs Ralfs Freibergs, Latvijas Televīzijas "Sporta Studijai" apliecinājuši valstsvienības ārsts Jānis Kvēps un Latvijas Olimpiskās vienības (LOV) galvenā ārste Līga Cīrule.
Vitālijs Pavlovs 
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
207

Ar dopingu, iespējams, grēkojis vēl viens Latvijas izlases hokejists

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) ģenerālsekretārs Žoržs Tikmers sarunā ar portālu Sportacentrs.com apstiprināja, ka šobrīd ir aizdomas par vēl viena Soču olimpisko spēļu Latvijas komandas pārstāvja pozitīvām dopinga analīzēm.
Latvijas delegācija noslēguma pasākumā
Foto:F64/Romāns Kokšarovs
59

Sočos noslēgusies Latvijai vissekmīgākā ziemas olimpiāde

Ar greznu noslēguma ceremoniju ir beigusies 2014. gada Soču ziemas olimpiāde, kurā Latvijas sportisti iepriecināja četrām olimpiskajām medaļām – divām sudraba medaļām un divām bronzas.