Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2492, Did:0, useCase: 3

Kasjanovs: "Varēju nostartēt vēl labāk"

Kasjanovs: "Varēju nostartēt vēl labāk"
Aleksandrs Kasjanovs un Maksims Belugins
Foto: AFP/Scanpix

Krievijas bobsleja pilots Aleksandrs Kasjanovs pēc divnieku sacensībām atzinis, ka, neskatoties uz mājinieka priekšrocībām, viņa vadītajam divniekam neizdevās demonstrēt labāko sniegumu.

Šodien Soču olimpiskajās spēlēs noslēdzās divnieku sacensības vīriešu ekipāžām. Nedaudz negaidīti augstajā ceturtajā vietā bija nomināli otrais Krievijas divnieks Aleksandrs Kasjanovs un Maksims Belugins, no bronzas medaļām atpaliekot par nieka trim sekundes simtdaļām.

Kasjanovs, kura vadītās ekipāžas šosezon ierasti labāk startējušas četrinieku sacensībās, pēc divnieku braucieniem atzinis, ka tas nebūt nav bijis viņa labākais sniegums.

"Salīdzinājumā ar citu valstu pārstāvjiem mums bija nelielas priekšrocības, jo šī ir mūsu mājas trase, kur pirms olimpiskajām spēlēm mēs cītīgi gatavojāmies. Diemžēl sacensību gaitā nerādījām maksimālo sniegumu – ne tikai ceturtajā braucienā, bet katrā mēģinājumā. Kad sasniedzu finišu, jutu, ka brauciens nav veikts tik labi kā to protu. Protams, cerējām, ka amerikāņi (Holkombs/Lengtons) kļūdīsies, tomēr tā nenotika. Tagad koncentrēsimies startam četriniekos," sacīja Kasjanovs.

Jāpiebilst, ka, ja divniekos Pasaules kausa ieskaitē Kasjanova ekipāža šosezon ieguvusi 14.lielāko punktu summu, tad četriniekos Kasjanovs ar stūmējiem ir astotie, pie tam daļu sezonas startēja arī cita ranga sacensībās. FIBT kopējā ieskaitē Kasjanova četrinieks ir sestais labākais.

Izmantotie resursi:
СБОРНАЯ РОССИИ-2014

     [+] [-]

, 2014-02-17 20:16, pirms 10 gadiem
Labi, ka tā!!!

  +1 [+] [-]

, 2014-02-17 20:20, pirms 10 gadiem
varēji, varēji, tikai tad tiešām kāds varētu iesniegt protestu un visādi nesmukumi arī varētu atklāties

  +6 [+] [-]

, 2014-02-17 20:22, pirms 10 gadiem
nu jaa...šitie tik gaida uz pretinieku kludām,un pēc tam atklati priecajas par to... laikam pa maz tās slieces sagatavoja!

  +1 [+] [-]

, 2014-02-17 20:22, pirms 10 gadiem
jā dīvaini šodien krieviem starti tikai ~4.94 vai ~4.84, laikam šodien nebija ieprogramējuši māģisko 4.47...

 +16 [+] [-]

, 2014-02-17 20:22, pirms 10 gadiem
Kaut kas ar elektroniku vai sliecēm nav īsti godīgi. Neatceros agrāk redzējis tādas (ne)sakarības starp starta laiku, starta ātrumu, kļūdām braucienā, beigu ātrumu un brauciena laiku. Ir sajūta, ka krievi paņemtu zeltu braucot arī ar čuguna vannu!
Čuguna bobs! - YouTube

  +9 [+] [-]

, 2014-02-17 20:32, pirms 10 gadiem
albanis rakstīja: nu jaa...šitie tik gaida uz pretinieku kludām,un pēc tam atklati priecajas par to... laikam pa maz tās slieces sagatavoja!
Tas ari atshkir Krievus no Latvieshiem!
Piemers,Shici pec Austrieshu neveiksmes,nevis priecajas,bet mazliet paraustija plecus(vareja nolasit,nu sory,ta sanaca)! Bet neviss lakstija no priekiem!

  +6 [+] [-]

, 2014-02-17 20:47, pirms 10 gadiem
fkv supporter rakstīja: man te pat normali....
Nu tad raksti Latvieshu valoda,bet ne rej ka kucens kursh nav pienu dabujis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2014-02-17 21:07, pirms 10 gadiem
Nu vispāŗ jau cilvēkam ir tiesības rakstīt kādā valodā vien viņš vēlas. Kad mēs paši latvieši nepareizā angļu valodā cenšamies spīdēt (nu lielākā daļa raksta gramatiski nepareizi, turklāt bieži vien pamatīgi nepareizi), tad viss ok, bet krieviski uzreiz viss ir slikti.

Tas, ka cilvēks ir krievu tautības, neko sliktu par viņu neliecina. Daudzi krievi ir krietni sirsnīgāki un jaukāki nekā lielākā daļa latviešu. Tas, ko es gribu teikt ir, ka nevajag spriest par cilvēku pēc tā, kāda viņam ir tautība vai kādā valodā viņš runā. Tad jau tikpat labi var atkal atgriezties pie Hitlera metodēm ar vienu pareizo cilvēku rasi utt.

------------

Par tēmu runājot, krieviem tiešām aizdomīgi labi iet, bet es domāju, ka drīzāk tur pie vainas ir kaut kādas super slieces. Nezinu vai ir godīgi tas viss, bet nu pierādījumu mums tāpat nav, tāpēc čīkstēt nav jēgas. Kā ir, tā jābrauc. Vienkārši nākotnē vajag visiem ieviest vienādus bobus ar vienādām sliecēm, lai uzvar labākie piloti/stūmēji, nevis bagātākās valstis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2014-02-17 21:34, pirms 10 gadiem
Protams, cerējām, ka amerikāņi (Holkombs/Lengtons) kļūdīsies, tomēr tā nenotika. Nožēlojami...

  -4 [+] [-]

, 2014-02-17 21:37, pirms 10 gadiem
lukaz23 rakstīja: Krievi nobrauca labi ,trase piebraukta tehnika laba rezultāts likumsakarīgs!!!
Domāju ka viņi arī galvenie pretendenti uz zeltu 4niekos
Tretjakova startus neredzeeju,bet Zubkovs vispaar brauca perfekti,tad kaa,lai vinsh nebuutu pirmajaaa vietaaa.

  +6 [+] [-]

, 2014-02-17 21:53, pirms 10 gadiem
Protams, cerējām, ka amerikāņi (Holkombs/Lengtons) kļūdīsies, tomēr tā nenotika. Tagad koncentrēsimies startam četriniekos," sacīja Kasjanovs.

Un pēc amerikānu finiša tik vien kā noteica:"suki"

  +5 [+] [-]

, 2014-02-17 22:02, pirms 10 gadiem
alguns rakstīja: Protams, cerējām, ka amerikāņi (Holkombs/Lengtons) kļūdīsies, tomēr tā nenotika. Tagad koncentrēsimies startam četriniekos," sacīja Kasjanovs.

Un pēc amerikānu finiša tik vien kā noteica:"suki"
cerams, ka 4niekos šos vārdus nopelnīs Melbārdis

  +6 [+] [-]

, 2014-02-18 18:08, pirms 10 gadiem
Varbūt tomēr precīzāk būtu teikt: "Varēja slieces ar aizliegtiem līdzekļiem apstrādāt vēl labāk!"
Vienādas slieces visiem un pārtraukt to farsu, kas notiek Sočos boslejā un skeletonā!