Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2492, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Masaļskis: "Neesam favorīti, taču mūsu kolektīvs var izdarīt daudz"

Masaļskis: "Neesam favorīti, taču mūsu kolektīvs var izdarīt daudz"
Latvijas izlases vārtsargi Soču treniņā
Foto: Ilmārs Znotiņš, sochi2014.olimpiade.lv

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Edgars Masaļskis (33) atzīst, ka pirms Soču olimpiādes mūsu valstsvienībai ir priekšrocība, jo ir iespēja gatavoties visiem kopā, izveidojies labs kolektīvs. Galvenā trenera Teda Nolana prombūtne nav liels mīnuss, jo viņa asistenti ir ciešā kontaktā ar galveno, un viss notiek saskaņā ar plānu. Mūsu vārtsargs sola, ka olimpiskajās spēlēs Latvijas izlase katrā mačā cīnīsies par uzvaru.

"Šīs ir tādas olimpiskās spēles, kad lielākā daļa komandu nevar savākties kopā vienlaicīgi. Labi, ka KHL spēles beidzās laicīgi un Eiropā visus palaida. Mums ir priekšrocība, jo jau nedēļu trenējamies visi kopā un varam gatavoties," atzīst Latvijas izlases vārtsargs. "Tagad iespēlējam vairākumu, mazākumu, atstrādājam taktiku. Vēl ir laiks, spēlēsim labāk. Pagaidām viss notiek pēc plāna, bet spēles parādīs, cik lielā mērā būsim izdarījuši pareizi."

Vienīgi galvenais treneris pagaidām vēl nav kopā ar mūsu izlasi, jo viņš aizņemts darbā ar NHL klubu. "Domāju, kas situācija nav gluži ideāla, taču mēs cenšamies par to nedomāt, mums ir viņa palīgi, kuri darbojas saskaņā ar iepriekš sagatavotu plānu," saka Edgars Masaļskis un piebilst, ka izlases treneri "ar Nolanu visu dienu runā pa telefonu", līdz ar to viss tiek darīts pēc galvenā trenera teiktā. "Nolans paspēj visu, jau otro sezonu strādā ar mums, un mēs viņam uzticamies. Viņš atbrauks, un saliks visus punktus uz "i"."

Olimpiskajās spēlēs mūsu hokejisti nav gatavi būt par peramajiem zēniem, mači sāksies no 0:0 un būs jācīnās. "Uz katru spēli dosimies ar domu par uzvaru. Kautrēties un baidīties nav jēgas, pat pret kanādiešiem. Mums ir laba komanda, labs kolektīvs, pret katru pretinieku varam nopietni cīnīties un varam arī uzvarēt," norāda Masaļskis. "Vai mēs varam izcīnīt medaļas - tas ir cits jautājums. Esmu pārliecināts, katram ir tāds sapnis, un tagad ir iespēja. Olimpiskās spēles ir neprognozējamas, daudz kas var notikt, ne reizi vien esam redzējuši brīnumus ne pašu galveno favorītu izpildījumā. Mēs neesam olimpiādes favorīti un nevienā spēlē nebūsim favorīti. Taču ar tādu kolektīvu, kāds mums ir tagad, varam izdarīt daudz."

Soču olimpisko spēļu hokeja turnīrā Latvija ir C grupā kopā ar zviedriem, čehiem un šveiciešiem. Pirmais mačs būs 12. februārī pret Šveici.

Izmantotie resursi:
rsport.ru


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-02-08 13:06, pirms 10 gadiem
Turēšu īkšķus par katru punktu veiksmi mūsējiem !!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-02-08 13:13, pirms 10 gadiem
creaple rakstīja: Turēšu īkšķus par katru punktu veiksmi mūsējiem !!!
kpc visi fano par tiem punktiem? protams, tas būtu jauki un skaisti, bet jākoncentrē spēki un domas uz vienu astotdaļfināla ''do or die'' spēli. domājams, ka arī nebūs tik svarīgi vai mēs tajā rangā būsim 5. vai 12, jo pretī tā vai tā būs monstri. krāt punktus grupā un zaudēt šo spēli diez ko lielas jēgas nav.
, 2014-02-08 13:17, pirms 10 gadiem
Kurš var palīdzēt. Iemetiet linku , kur var redzēt valstu vērtējumu skaitot punktus par pirmām astoņām vietām. Par pirmo 8 punkti , par 8 - viens punkts. Visos PČ un OS tādi ir, pagaidām neesmu atradis kur tas redzams.
, 2014-02-08 13:21, pirms 10 gadiem
Godigi sakot man nepatik si tuksa muldesana visi tik parliecinati par sevi un bla bla bla, ceru ka vardi sakritis ar darbiem, un nebus ka vankuvera 2-8, 0-6, 2-5 ............
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-02-08 13:29, pirms 10 gadiem
Pret Šveici stāvēs Edža !!!
, 2014-02-08 13:30, pirms 10 gadiem
Ja visi ticēs par 10% vairāk nekā 100.....tad ticu, ka varam!!!! Ozo klātbūtne neļaus nevienam atsābt
Slēpts komentārs: Rio77
, 2014-02-08 13:37, pirms 10 gadiem
neitrals23 rakstīja: Godigi sakot man nepatik si tuksa muldesana visi tik parliecinati par sevi un bla bla bla, ceru ka vardi sakritis ar darbiem, un nebus ka vankuvera 2-8, 0-6, 2-5 ............
Kāda tukša runāšana??cīņa būs un tavi pieminētie rezultāti ir pilgi aplami,mēs katru gadu labi nokapājam ar 6-0 tādas zaudes sen nepastāv vairs,pret šveici 2-8 nu redzēsim...viņš jau nesola uzvaras,bet sola cīņu,nejauc.
, 2014-02-08 13:39, pirms 10 gadiem
Un tas kad Latvija tagad treneties visi var ir milzigs pluss jo daudzi favoriti vel ne pat puse vel nav ieradusies kadadai zviedrijai asv vel neviens nav atbrucis pat ledu pārbaudit!
, 2014-02-08 13:41, pirms 10 gadiem
Rio77 rakstīja: "Vienīgi galvenais treneris pagaidām vēl nav kopā ar mūsu izlasi" Masaļska kungs-Tu aizmirsi, ka, pamatvārtsargs, Gudļevskis arī vel nav....
Tavs "pamatvārtsargs" pret Šveici sildīs soliņu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-02-08 15:13, pirms 10 gadiem
Vecais_Nazis rakstīja: Labāk visās spēlēs likt vārtos Edgaru, tomēr ir pieredzējis spēlētājs un saprot, kas ir kas. Kristers iegāzīs LV izlasi un izdzēsīs tās cerības uz medāli, es ticu tam.

Edgars nr 1 vārtusargs, 2 liktu Muštakovu.
Bet protams
, 2014-02-08 15:33, pirms 10 gadiem
Rio77 rakstīja: "Vienīgi galvenais treneris pagaidām vēl nav kopā ar mūsu izlasi" Masaļska kungs-Tu aizmirsi, ka, pamatvārtsargs, Gudļevskis arī vel nav....
Masaļskis vienozīmīgi ir pirmais vartsargs un šaubos vai Gudļevskim vairāk kā vienā spēlē dos sargāt vārtus.
, 2014-02-08 15:54, pirms 10 gadiem
Lai izdūdās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-02-08 18:27, pirms 10 gadiem
Prikwans rakstīja: A ko lai viņi saka?
Ka atbraukuši zaudēt? Ka labāk mājās būtu palikuši?
Ko tu raudi? Pricājies, ka ir tāda pašpārliecība.
Pārliecība, nevis pašpārliecinātība.
, 2014-02-08 19:46, pirms 10 gadiem
Šveicei un Zviedrijai kastē stāvēs Gudijs. Pret Čehiem Masala . : )
, 2014-02-08 21:38, pirms 10 gadiem
Vairak punktu , vieglaks pretinieks par vietu 4-dal finala, ja neesam 1 grupa.
, 2014-02-08 21:45, pirms 10 gadiem
LV--$@ndя!$--LV rakstīja: Šveicei un Zviedrijai kastē stāvēs Gudijs. Pret Čehiem Masala . : )
nu, nu. Domāju, ka pret Šveici būs Masaļskis, jo Gudļevskis vēl ir Amerikā un aklimatizācijas dēļ viņu uzreiz Sočos kastē neliks. Tālākais jau būs atkarīgs no pirmās spēles.
Ralfs Freibergs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
203

Kvēps: "Freibergam ir pozitīvas dopinga analīzes"

Otrais Latvijas izlases hokejists, kurš pieķerts aizliegto vielu lietošanā, ir aizsargs Ralfs Freibergs, Latvijas Televīzijas "Sporta Studijai" apliecinājuši valstsvienības ārsts Jānis Kvēps un Latvijas Olimpiskās vienības (LOV) galvenā ārste Līga Cīrule.
Vitālijs Pavlovs 
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
207

Ar dopingu, iespējams, grēkojis vēl viens Latvijas izlases hokejists

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) ģenerālsekretārs Žoržs Tikmers sarunā ar portālu Sportacentrs.com apstiprināja, ka šobrīd ir aizdomas par vēl viena Soču olimpisko spēļu Latvijas komandas pārstāvja pozitīvām dopinga analīzēm.
Latvijas delegācija noslēguma pasākumā
Foto:F64/Romāns Kokšarovs
59

Sočos noslēgusies Latvijai vissekmīgākā ziemas olimpiāde

Ar greznu noslēguma ceremoniju ir beigusies 2014. gada Soču ziemas olimpiāde, kurā Latvijas sportisti iepriecināja četrām olimpiskajām medaļām – divām sudraba medaļām un divām bronzas.