Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2492, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

H.Sedins izlaidīs abas atlikušās spēles līdz NHL pauzei

H.Sedins izlaidīs abas atlikušās spēles līdz NHL pauzei
Henriks Sedins
Foto: AP/Scanpix

Zviedrijas hokeja valstsvienības un Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" uzbrucējs Henriks Sedins nepiedalīsies atlikušajās divās spēlēs pirms gaidāmā NHL pārtraukuma iestāšanās.

H.Sedins tikai nesen atgriezās pēc sešu spēļu pauzes, bet divās spēlēs (pret Bostonas "Bruins" un Detroitas "Red Wings") palika bez punktiem, neizdarīja metienus pa vārtiem un ieguva negatīvu koeficientu -1.

Līdz 2014.gada ziemas olimpiskajām spēlēm veltītajam NHL pārtraukumam "Canucks" aizvadīs vēl divas spēles (izbraukumā ar Monreālas "Canadiens" un Toronto "Maple Leafs"), bet H.Sedins šajos mačos nepiedalīsies.

"Uz nākamajām divām spēlēm mēs viņu neiekļausim sastāvā," paziņoja "Canucks" galvenais treneris Džons Tortorella. "Viņš vēlas spēlēt, tomēr šobrīd nav tik efektīvs kā mums vajadzētu," piebilda Vankūveras galvenais treneris.

H.Sedins šīs sezonas 52 spēlēs ir guvis 40 (9+31) punktus. Pirmā spēle Zviedrijai paredzēta 12.februārī, kad skandināvi spēkosies ar Čehiju. 14.februārī Zviedrija spēlēs ar Šveici, bet 15. – ar Latvijas hokejistiem.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League


, 2014-02-06 20:49, pirms 10 gadiem
Šis gads vispār bračkām tāds diezgan traģisks padevies, pēdējo reizi tik traki gājis vairāk kā desmit gadus atpakaļ - tālajā 2002-2003 gada sezonā..
, 2014-02-06 20:57, pirms 10 gadiem
Zviedri pirms OS sēžas, interesanti, interesanti.
, 2014-02-06 21:12, pirms 10 gadiem
Krokodils rakstīja: Zviedri pirms OS sēžas, interesanti, interesanti.
neko tas nepierāda...vinš katrā spēlē var 2 golus iemest... tā pat zviedri būs spēks
, 2014-02-06 22:16, pirms 10 gadiem
a kapec uz farmklubu nesuta?
, 2014-02-06 23:06, pirms 10 gadiem
Krokodils rakstīja: Zviedri pirms OS sēžas, interesanti, interesanti.
visi sēžas, Dacjuks ar visu laiku traumēts itkā bija, ok šonakt atgriezīsies, bet man liekas daudzi šonedēļ piebremzē jo Sochi tas būs kas īpaš! Lai veicas visiem, bet man liekas vienalga dzeltenie krekli ar trim kroņiem paņems zelta medaļas!
Ralfs Freibergs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
203

Kvēps: "Freibergam ir pozitīvas dopinga analīzes"

Otrais Latvijas izlases hokejists, kurš pieķerts aizliegto vielu lietošanā, ir aizsargs Ralfs Freibergs, Latvijas Televīzijas "Sporta Studijai" apliecinājuši valstsvienības ārsts Jānis Kvēps un Latvijas Olimpiskās vienības (LOV) galvenā ārste Līga Cīrule.
Vitālijs Pavlovs 
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
207

Ar dopingu, iespējams, grēkojis vēl viens Latvijas izlases hokejists

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) ģenerālsekretārs Žoržs Tikmers sarunā ar portālu Sportacentrs.com apstiprināja, ka šobrīd ir aizdomas par vēl viena Soču olimpisko spēļu Latvijas komandas pārstāvja pozitīvām dopinga analīzēm.
Latvijas delegācija noslēguma pasākumā
Foto:F64/Romāns Kokšarovs
59

Sočos noslēgusies Latvijai vissekmīgākā ziemas olimpiāde

Ar greznu noslēguma ceremoniju ir beigusies 2014. gada Soču ziemas olimpiāde, kurā Latvijas sportisti iepriecināja četrām olimpiskajām medaļām – divām sudraba medaļām un divām bronzas.