Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Tramps: "Attieksmi izmainīja uzvara Ķīnā"

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Tramps: "Attieksmi izmainīja uzvara Ķīnā"
Džads Tramps
Foto: Lauris Bērziņš

21 gadus vecais angļu snūkera talants Džads Tramps pēc uzvaras 2011. gada pasaules čempionāta pusfinālā pār Dingu Junhui, atklāja, ka triumfam "China Open" bijusi izšķiroša loma viņa šā brīža panākumos Šefīldā.

Tramps preses konferencē atzina, ka bijis grūti savākties pēc vakar neveiksmīgi aizvadītās otrās sesijas [pēc kuras viņš nonāca iedzinēja lomā ar 7:9 – L.B.]: "Bija grūti tikt tam pāri. Domāju, ka nevarēju spēlēt sliktāk, kā to darīju tobrīd. Taču es atgriezos pie treniņu galda, nomierinājos un atkal noskaņojos mačam."

"Šobrīd jau manā prātā ir pārliecība, ka nespēju zaudēt. Esmu ieguvis ļoti lielu ticību saviem spēkiem," savas sajūtas raksturoja finālists.

"Ļoti daudz palīdzēja tieši uzvara "China Open". Nekad iepriekš nebiju spēlējis labi TV kameru priekšā. Bet tiku līdz finālam un uzvarēju, un pagaidām neesmu zaudējis arī šeit [Šefīldā]. Tas patiešām ir ievērības cienīgs sasniegums."

"Pēc Ķīnas turnīra izmainījās arī mana attieksme. Uz pasaules čempionātu ierados ne tikai gūt prieku no spēlēšanas, bet arī uzvarēt. Un ticu, ka spēju to paveikt."

     [+] [-]

, 2011-04-30 21:54, pirms 13 gadiem
Apsveicu Trampu un daudzus, kam patik vinja spele - zinu, ka neesmu te tads vienigais!
nu un sveicieni ari skeptikiem (u-uuu, Davix! )

     [+] [-]

, 2011-04-30 23:42, pirms 13 gadiem
man arī patīk viņa spēle vēl divus gadus atpakaļ likās iedomīgs un lecīgs, bet tagad visu cieņu. izskatās ka var kļūt pat par čempionu

     [+] [-]

, 2011-05-01 09:14, pirms 13 gadiem
Tramps beigaas speeleeja taktiski gudri un aukstasiniigi, nereti atsakoties no "paaraak" riskantajiem sitieniem. Un uzvareeja.