Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Pasaules čempions Viljamss sezonu sāk ar uzvaru Rīgā, Mērfijs gandrīz sasniedz maksimumu

Ints Megnis
Ints Megnis

Pasaules čempions Viljamss sezonu sāk ar uzvaru Rīgā, Mērfijs gandrīz sasniedz maksimumu
Raiens Dejs Rīgā
Organizatoru foto

Šī gada pasaules čempions snūkerā Marks Viljamss piektdien sezonu sāka ar uzvaru Rīgā notiekošā pasaules reitinga turnīra pirmās kārtas mačā, kamēr Šons Mērfijs gandrīz tika pie maksimālā breika, bet sestdienas rītā cieta neveiksmi.

"Kaspersky Riga Masters" turnīrs jau tradicionāli "Arēnā Rīga" sāk jauno snūkera sezonu. Šogad tajā piedalās arī aktuālais pasaules čempions Viljamss, kurš pirmās kārtas spēlē ar 4-2 uzvarēja angli Benu Volastonu.

Tikmēr pie skaļas uzmanības gandrīz tika ar trešo numuru izliktais Mērfijs, kurš ar 4-0 apspēlēja Deividu Lailiju, pirmajā freimā savācot 120 punktus. Viņš gāja uz maksimālo 147 punktu breiku, tomēr kļūdījās uz dzelteno bumbiņu. Mērfijs karjerā savācis piecus maksimālos breikus, kas ir piektais augstākais rādītājs vēsturē. Šajā turnīrā par maksimālo breiku var saņemt 12 000 mārciņu prēmiju.

Tomēr Mērfija prieki bija īsi, jo sestdienas rītā otrās kārtas mačā viņš ar 0-4 kapitulēja 21 gadu vecajam ķīnietim Sjintonam Džao, divos no freimiem paliekot "sausā".

Zaudējumu piektdien piedzīvoja ar otro numuru izsētais Berijs Haukinss, kurš ar 3-4 piekāpās ķīnietim Hanam Lī, kā arī pērnā gada sacensību čempions Raiens Dejs, kurš ar 3-4 piekāpās turnīra sestajam numuram Alisteram Kārteram. Tāpat zaudēja turnīra devītais numurs Entonijs Makgils, kā arī Luka Bresels, kurš bija izsēts ar desmito numuru.

"Kaspersky Riga Masters" snūkera turnīrs "Arēnā Rīga" ilgs līdz svētdienai. Šodien tiks izspēlēti otrās un trešās kārtas mači, bet rīt - izšķirošo trīs.

Kā zināms, turnīrā piedalījās arī abi Latvijas labākie snūkeristi Rodions Judins un Māris Volajs, bet viņi piektdienas rītā cieta neveiksmes kvalifikācijas kārtas dueļos.

     [+] [-]

, 2018-07-28 12:25, pirms 6 gadiem
Mērfijs var iet kārtot māju.

     [+] [-]

, 2018-07-28 15:45, pirms 6 gadiem
Mērfija Likums!