Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Vasiļjeva sasniedz čempionāta finālu

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Vasiļjeva sasniedz čempionāta finālu
Tatjana Vasiļjeva
Foto: Lauris Bērziņš

Latvijas spēlētāja Tatjana Vasiļjeva iekļuvusi 2011. gada Eiropas snūkera čempionāta finālā. Viņa pusfinālā ar rezultātu 4:2 apspēlēja Robertu Kutajāru no Maltas un piektdien cīņā par čempiona lauriem samēros spēkus ar līdzšinējo titula īpašnieci, beļģieti Vendiju Jansu.

Pusfinālā Vasiļjeva spēles sākumā pierādīja pārākumu pār savu sāncensi, ar dažām nelielām sērijām gūstot panākumu 1. freimā ar 54-19. Savukārt jau nākamajā partijā viņa iespēja 47 punktu breiku un panāca 2:0. Arī 3. freimā arī šaubas par mūsu spēlētājas pārākumu neradās, un no fināla viņu šķīra vairs tikai viens solis.

Taču turpinājumā cīņas raksturs mainījās. Kutajāra sāka izrādīt zināmu pretestību un 4. freimā atzīmējās ar 37 punktus lielu breiku. Vasiļjeva gan spēja pietuvoties rezultātā, tomēr beigās ar lūzā raidītu pēdējo rozā bumbu uzvaru freimā nodrošināja maltiete. Pēc tam Kutajāra atspēlēja vēl vienu freimu, samazinot Vasiļjevas pārsvaru līdz vienam freimam – 3:2.

Vasiļjeva pēc šāda pavērsiena tomēr nesalūza, labi aizvadīja spēles 6. freimu, uzvarot tajā un garantējot vietu finālā.

Par čempiones titulu Vasiļjeva piektdien (17. jūnijā) mērosies spēkiem ar tā pašreizējo īpašnieci Vendiju Jansu no Beļģijas, kura otrajā pusfinālā pārliecinoši ar 4:0 apspēlēja francūzieti Kristelu Pedā. Fināls aizritēs līdz pieciem uzvarētiem freimiem; spēles sākums plkst. 11:00.

2011. gada EBSA Eiropas čempionāts snūkerā

Pusfināls

SpēleRezultāts
Tatjana Vasiļjeva – Roberta Kutajāra4:2

Izmantotie resursi:
esnooker.pl

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-06-16 16:41, pirms 13 gadiem
Jā, šī meitene kapā, tā, ka maz neliekās. Sit visu iekšā, ko var un ko nevar. Pats esmu izjutis uz savas ādas.

  -2 [+] [-]

, 2011-06-16 21:07, pirms 13 gadiem
Shed rakstīja: Jā, šī meitene kapā, tā, ka maz neliekās. Sit visu iekšā, ko var un ko nevar. Pats esmu izjutis uz savas ādas.
pārlasi savu komentu vēlreiz, izklausās diezgan perversi