Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Autors: Lauris Bērziņš

Mērfijs pārliecinošs, Valdens noliek pilnvaras

Mērfijs pārliecinošs, Valdens noliek pilnvaras
Šons Mērfijs
Foto: Lauris Bērziņš

Šanhajā (Ķīna) notiekošā snūkera turnīrā "Roewe Shanghai Masters" kļvuši zināmi pirmie pusfinālisti. Tie ir Šons Mērfijs un Liangs Venbo, kuri ceturtdaļfinālos apspēlēja attiecīgi Kenu Dohertiju un Rikiju Valdenu.

Pirmais no ceturtdaļfināliem starp Mērfiju un Dohertiju beidzās samērā ātri. Mērfijs pēc divām pārliecinošām uzvarām pirmajās divās turnīra kārtās [5:1 pār Maiklu Holtu un 5:0 pār Džeimiju Koupu – aut.] apgriezienus nesamazināja un ar 5:0 sagrāva līdz šim itin labi spēlējušo Kenu Dohertiju. Pēdējais nemaz tā īsti arī nespēja iejusties spēlē, jo Mērfijs viņam to nemaz neļāva. Lielāko mača daļu īru spēlētājs pavadīja sēžot krēslā un noskatoties, kā bumbas lūzās lādē pretinieks.

Mērfijam pirmajos četros freimos panākumus nodrošināja 75, 68, 62 un 53 punktu sērijas, bet nākamajā freimā viņam izdevās savā rēķinā ierakstīt century breiku 123 punktu apjomā.

Pusfinālā Mērfijs sacentīsies ar perspektīvo Ķīnas spēlētāju Liangu Venbo, kurš šodien no tālākās cīņas izsita turnīra pagājušā gada uzvarētāju Rikiju Valdenu.

Vēl divi pusfinālisti tiks noskaidroti dueļos starp Roniju O'Salivanu un Dingu Junhui, kā arī Raienu Deju un Džonu Higinsu.


, 2009-09-11 14:42, pirms 15 gadiem
Shons bija vienkaarshi lielisks shodien!
Artemijs Žižins. Foto: World Snooker Federation

Latvijas snūkerists Žižins zaudē Eiropas meistarsacīkšu astotdaļfinālā

LETA. Latvijas sportists Artemijs Žižins piektdien Bosnijā un Hercegovinā Eiropas snūkera čempionātā piedzīvoja neveiksmi astotdaļfinālā.
Foto: European Billiards and Snooker Association

Žižins Eiropas snūkera čempionātā sasniedz astotdaļfinālu

LETA. Latvijas sportists Artemijs Žižins ceturtdien Bosnijā un Hercegovinā Eiropas snūkera čempionātā sasniedza astotdaļfinālu.
Rodions Judins. Foto: Riga Masters

Judinam, Kalniņam un Žižinam uzvaras Eiropas snūkera čempionāta trešajās spēlēs

LETA. Latvijas sportisti Rodions Judins, Artemijs Žižins un Filips Kalniņš trešdien Bosnijā un Hercegovinā izcīnīja uzvaru Eiropas snūkera čempionāta mačos.