Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Autors: Lauris Bērziņš

Čemberlens iesniedzis atlūgumu

Čemberlens iesniedzis atlūgumu
Alans Čemberlens
Foto: Lauris Bērziņš

Pirmdien par aiziešanu no darba paziņojis "Main Tour" pieredzes bagātākais snūkera tiesnesis Alans Čemberlens. Kā galvenais iemesls šādai rīcībai tiek minētas ilgās darba stundas un salīdzinoši nelielais atalgojums.

Savu pirmo profesionālo maču Čemberlens tiesāja 1983. gadā "Lada Classic" turnīrā. Bet spilgtākais ieraksts viņa CV ir 1997. gada pasaules čempionāta fināls starp Kenu Dohertiju un Stīvenu Hendriju.

Čemberlens savus cimdus vadzī gan nekārs, jo turpinās tiesāt mačus snūkera Čempionu līgā.

Izmantotie resursi:
snookerscene.blogspot.com


Slēpts komentārs: krishy
, 2010-03-10 21:52, pirms 14 gadiem
krishy rakstīja: nu un? who cares?
NBA cares.

Bet ja pa nopietno, tad es pareizi sapratu, tu izlasiji rakstu, kas tev neinteresē?

Un vsp cilvēkus tas interesē. Tāpat, kā Fantomass u.c.
, 2010-03-10 22:18, pirms 14 gadiem
Snūkera leģenda. Var salīdzināt ar futbola fantomasu.
, 2010-03-10 23:18, pirms 14 gadiem
Tas nu gan ir žēl. Jo lai arī tiesnešiem snookerā ir ļoti izteikta otrā plāna loma vismaz no skatītāju viedokļa, tad ir tiesneši kas spēja kādreiz piemest kādu kā saka "rozīnīti" spēlei. Vai nu tas bija kāds žests, joks ar kādu spēlētāju vai kāds īpašāks apsveikums spēlētājiem, bet vienlaicīgi būt savos uzdevumu augstumos. Un Čemberlens bija viens no tādiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-03-11 02:24, pirms 14 gadiem
Nu nez, man vins kka iesedies atmina ar diviem jocigiem lemumiem - piem nenotirit selbijam sarkano: youtube.com: YouTube
- Snooker - Alan Chamberlain...

Un nevaru atrast tagad video, bet ideja bija ka speletajs aizmirsa iepotot krasu starp divam sarkanajam un alans nepamanija
Katra zina nejutos dizi sarugtinats
, 2010-03-11 08:21, pirms 14 gadiem
Elv00 rakstīja: Un nevaru atrast tagad video, bet ideja bija ka speletajs aizmirsa iepotot krasu starp divam sarkanajam un alans nepamanija
Katra zina nejutos dizi sarugtinats
Vai tik tu nedomā Dinga-Magvaira maču, kur Dings spēlēja divas sarkanās pēc kārtas. Bet tur tiesnesis bija Kolins Hamfrīss.
youtube.com: YouTube
- Ding two reds
, 2010-03-11 08:42, pirms 14 gadiem
Par gaumi nestriidaas... Nav vinjsh man licies interesants... Mani izteikti favoriiti Jans Verhaas, Eirians Williams nu un protams Michaela Tabbs!
, 2010-03-11 09:15, pirms 14 gadiem
, 2010-03-11 14:15, pirms 14 gadiem
Lauris Bērziņš rakstīja: Vai tik tu nedomā Dinga-Magvaira maču, kur Dings spēlēja divas sarkanās pēc kārtas. Bet tur tiesnesis bija Kolins Hamfrīss.
http://www.youtube.com/watch?v=CZ9dJ56I1Qw&feature=related
Ja, tev taisniba - biju domajis so
Artemijs Žižins. Foto: World Snooker Federation

Latvijas snūkerists Žižins zaudē Eiropas meistarsacīkšu astotdaļfinālā

LETA. Latvijas sportists Artemijs Žižins piektdien Bosnijā un Hercegovinā Eiropas snūkera čempionātā piedzīvoja neveiksmi astotdaļfinālā.
Foto: European Billiards and Snooker Association

Žižins Eiropas snūkera čempionātā sasniedz astotdaļfinālu

LETA. Latvijas sportists Artemijs Žižins ceturtdien Bosnijā un Hercegovinā Eiropas snūkera čempionātā sasniedza astotdaļfinālu.
Rodions Judins. Foto: Riga Masters

Judinam, Kalniņam un Žižinam uzvaras Eiropas snūkera čempionāta trešajās spēlēs

LETA. Latvijas sportisti Rodions Judins, Artemijs Žižins un Filips Kalniņš trešdien Bosnijā un Hercegovinā izcīnīja uzvaru Eiropas snūkera čempionāta mačos.