Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Selbijs, Mērfijs, Robertsons un citi cīnīsies par vietu Rīgas snūkera turnīrā

Ints Megnis
Ints Megnis

Selbijs, Mērfijs, Robertsons un citi cīnīsies par vietu Rīgas snūkera turnīrā
Raiens Dejs (centrā) pēc uzvaras pagājušā gada Rīgas turnīrā
Organizatoru foto

Publicēts kvalifikācijas turnīra saraksts jūlija beigās Rīgā gaidāmajam pasaules reitinga turnīram snūkerā "Kaspersky Riga Masters". Kaut vairāki slaveni sportisti nepretendēs braukt uz Latviju, atlasē piedalīsies tādi snūkeristi kā Marks Selbijs, Šons Mērfijs, Nīls Robertsons un citi.

"Kaspersky Riga Masters" sacensības "Arēnā Rīga" notiks no 27. līdz 29. jūlijam, bet pirms tam no 2. līdz 5. jūlijam Anglijas pilsētā Prestonā tiks aizvadīta kvalifikācija, kur katram snūkeristam vajadzēs pārvarēt vienu kārtu.

Lielākās zvaigznes Prestonā būs Marks Selbijs, Šons Mērfijs, Nīls Robertsons, Džads Tramps, Berijs Haukinss, Džimijs Vaits, Marks Alens un Raiens Dejs. Tieši Selbijs (2014.), Haukinss (2015.), Robertsons (2016.) un Dejs (2017.) iepriekšējos gados kļuvuši par Rīgas turnīra uzvarētājiem.

Tikmēr pie lielākajām zvaigznēm Prestonā organizatori nemin šī gada pasaules čempionu Marku Viljamsu, jo viņš savu kvalifikācijas maču izspēlēs jau Rīgā sacensību pirmās dienas rītā. Tāpat braukšana uz Rīgu garantēta arī pasaules ranga otrajam numuram Raienam Dejam, kā arī Džimijam Vaitam un vienam snūkeristam ar "wild card", kas, visticamāk, būs Latvijas čempions Rodions Judins.

Sacensībās jau tradicionāli nepiedalīsies pasaules slavenākais snūkerists Ronijs O'Salivans, kurš ierasti sezonu sāk vēlāk.

Rīgā tradicionāli notiek sezonas pirmās pasaules tūres sacensības snūkerā.

Pilna kvalifikācijas izloze: worldsnooker.com

     [+] [-]

, 2018-06-08 18:08, pirms 6 gadiem
Jāorganizē vēlāk šis turnīrs, lai visi labākie sabrauc, protams arī bez Osalivana nav asuma.

     [+] [-]

, 2018-06-08 20:09, pirms 6 gadiem
Biļetes cena 20,60 eiro uz vienu dienu. Jautājums tie kuri bijuši iepriekš. Cik labi redzama spēles norise klātienē, kādas iespējas paēst, vai laiž dienas laikā ārā (piemēram paēst Elektrum OC), cik stundas vienā dienā aptuveni var vērot spēles, cik labi pieejamu info par rezultātiem utt. Vaŗdu sakot vēlos apmeklēt , bet gribas zināt kāds ir kopējais apkalpošanas serviss. 21 eiro nav maza nauda , bet ja ir iespējas aiziet normāli paēst, laba redzamība , ir info pieejama tad jau šī cena nešķiet tik liela.

     [+] [-]

, 2018-06-08 20:11, pirms 6 gadiem
Skumīgi ka nebūs Higinss un Salivans-divas zvaigznes,kuras pievelk skatītājus.

     [+] [-]

, 2018-06-08 20:56, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Biļetes cena 20,60 eiro uz vienu dienu. Jautājums tie kuri bijuši iepriekš. Cik labi redzama spēles norise klātienē, kādas iespējas paēst, vai laiž dienas laikā ārā (piemēram paēst Elektrum OC), cik stundas vienā dienā aptuveni var vērot spēles, cik labi pieejamu info par rezultātiem utt. Vaŗdu sakot vēlos apmeklēt , bet gribas zināt kāds ir kopējais apkalpošanas serviss. 21 eiro nav maza nauda , bet ja ir iespējas aiziet normāli paēst, laba redzamība , ir info pieejama tad jau šī cena nešķiet tik liela.
Biju pirms 4 gadiem, 40EUR par pēdējo dienu- 1/4- Fināls.Redzamība ļoti laba, jo visi galdi vienā laukuma galā, atvērti ir tikai daži skatītāju sektori. 6-7 stundas tāpat nosēdēt bija grūti- noskatījos 1/4, tad brīvi ārā uz tuvāko krogu, uz finālu atpakaļ. Īsāk ej kur gribi, arēnas bufete arī darbojās. Tikai atceries, ka lakt aldarīti skatītāju zālē ir sliktais tonis. Te nav ģinamas spēle.

     [+] [-]

, 2018-06-08 21:01, pirms 6 gadiem
Otrreiz gan vairs neapmeklēšu, jo nevaru ilgstoši koncentrēties snukera spēlei. Mājās televīzijā ir OK, jo paralēli var viss kaut ko citu darīt. Fons.

     [+] [-]

, 2018-06-08 21:11, pirms 6 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Biju pirms 4 gadiem, 40EUR par pēdējo dienu- 1/4- Fināls.Redzamība ļoti laba, jo visi galdi vienā laukuma galā, atvērti ir tikai daži skatītāju sektori. 6-7 stundas tāpat nosēdēt bija grūti- noskatījos 1/4, tad brīvi ārā uz tuvāko krogu, uz finālu atpakaļ. Īsāk ej kur gribi, arēnas bufete arī darbojās. Tikai atceries, ka lakt aldarīti skatītāju zālē ir sliktais tonis. Te nav ģinamas spēle.
Paldies par info. Neesmu liels alus un īpaši Aldara cienītājs. Visu dienu grūti nosēdēt. Patīk paēst tuvējā Elektrum.

     [+] [-]

, 2018-06-09 11:46, pirms 6 gadiem
chubaki rakstīja: Jāorganizē vēlāk šis turnīrs, lai visi labākie sabrauc, protams arī bez Osalivana nav asuma.
Salivans teica ka nebrauks spēlēt uz trešajām pasaules valstīm . Datumi nav būtiski !! par Higinsu gan žēl