Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Higinss: "Galvenais bija saņemties un sagaidīt savas iespējas"

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Higinss: "Galvenais bija saņemties un sagaidīt savas iespējas"
Džons Higinss
Foto: Lauris Bērziņš

Trīskārtējais pasaules snūkera čempions Džons Higinss pēc izcīnītās uzvaras 2011. gada pasaules čempionāta pusfinālā atzina, ka nozīmīgākā viņa panākuma atslēga bijusi spēja saņemties pēc neveiksmīgām epizodēm.

"Spēle bija ļoti smaga. Marks [Viljamss] brīžiem spēlēja apbrīnojami labi," maču īsumā raksturoja Higinss.

"Vakara sesijā jutos labi, arī pie rezultāta 15:13 viss bija kārtībā. Tad es netrāpīju dažas bumbas, tāpēc galvenais uzdevums bija saņemties. Vēlāk Marks man atstāja dažas iespējas, un es tās izmantoju."

"Šajā čempionātā nerādu savu labāko spēli, līdz šim esmu spēlējis smagu, nogurdinošu snūkeru. Ceru, ka finālā izdosies labāk."

Lūgts raksturot savu sāncensi finālā, Higinss teica: "Džads [Tramps] tikai sit, sit un sit bumbas lūzās. Viņš ir brīnumbērns. Viņš ir tas, kas šai spēlei ir nepieciešams."

Tāpat Higinss atzina, ka incidents freimā pirms sesijas pārtraukuma, kad kāds no skatītājiem izkliedza apvainojumus, viņu esot ietekmējis, tomēr tikai uz īsu brīdi.

     [+] [-]

, 2011-05-01 01:50, pirms 13 gadiem
Ljoti interesanti!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-05-01 08:27, pirms 13 gadiem
Es tak teicu ka Higinss buus otrs finālists.
Fināls būs super redzēsim ko Tramps spēj izdarīt uz Higinsa fona

     [+] [-]

, 2011-05-01 10:45, pirms 13 gadiem
Galvenais bija tas, ka Viljams visu vakardienu kļūdījās tākā amatieris. Tad kad viss labi un vadībā, tad šis baigi bliež, bet re ka kā līdzīga spēle un spiediens tā uzreiz nespējīgs kļūst. Tramps gan parādīja, ka māk saņemties un labi nospēlēt ižķirošos brīžos.

     [+] [-]

, 2011-05-01 14:24, pirms 13 gadiem
Žēl ka Dings netika ar Trampu galā. Man patīk kā Dings spēlē. Ļoti gudri un izsmalcināti... Ļoti viltīgs ir Dings...