Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:105, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Ineta Mackeviča startēs skvoša turnīrā "Nordic Junior Open"

Ineta Mackeviča startēs skvoša turnīrā "Nordic Junior Open"
Ineta Mackeviča (priekšā)

No 1.līdz 3. oktobrim Zviedrijas pilsētā Malmē norisināsies ”Nordic Junior Open” turnīrs skvošā juniorēm, kurā piedalīsies Latvijas pirmā rakete un šobrīd labākā Baltijas skvošiste, liepājniece Ineta Mackeviča.

Turnīram pieteikto spēlētāju vidū ir Eiropā spēcīgākās skvošistes - juniores: Emīlija Vitloka, Brogana Leina (Abas Anglija) un Marika Dubravova (Čehija), kuras Eiropas junioru reitingā ieņem attiecīgi 1., 9., un 19 vietu. Ineta šobrīd reitingā atrodas 33. vietā, bet turnīrā viņa izlikta ar astoto numuru.

Ar šīm sacensībām sāks 2010/11. gada skvoša sezona, kuras laikā Mackevičas uzdevums ir sakrāt pēc iespējas vairāk reitinga punktu, lai Eiropas čempionātā, kas norisināsies 2011. gada aprīlī, tiktu pēc iespējas augstāk izsēto spēlētāju vidū.

Inetas atbalstītāji ir Latvijas skvoša federācija, Liepājas skvoša klubs, SIA „Amerikas Baltijas Tehnoloģiju korporācija” un „ Tiki Treiler Latvija”.

Informāciju sagatavoja:
Ilze Bērziņa


, 2010-09-30 12:26, pirms 14 gadiem
tad ceturtdaļfinālā jātiekas atkal ar Vitloku, jāmēģina šoreiz aizķerties mačā
Baiba Lulle un Jānis Plūme. Foto: Latvijas Skvoša federācija

Vīriešiem jauns Latvijas čempions skvošā, sievietēm ceturtais tituls Lullei

Šajā nedēļas nogalē Rīgā notikušajā Latvijas čempionātā skvošā pirmo reizi par uzvarētāju kļuvis ķekavietis Jānis Plūme, savukārt, ceturtais čempiones tituls tika jelgavniecei Baibai Lullei.
Publicitātes foto.
4

Mackeviča: "Skvošs sen bija pelnījis būt olimpiskajās spēlēs, tas ir interesantāks par tenisu"

Pēc Starptautiskā olimpiskās komitejas (SOK) lēmuma šā mēneša vidū pirmo reizi olimpisko spēļu vēsturē skvošs ir iekļauts šajās pasaules lielākajās sacensībās, debitējot olimpiskajās spēlēs 2028. gadā Losandželosā. Par šādu lēmumu ir sajūsmā skvoša sabiedrība, ieskaitot arī vienīgo Latvijas profesionālo skvoša spēlētāju Inetu Mackeviču.
Foto: Latvjias Skvoša federācija.

Latvijas federācijas skvoša reitinga turnīrā uzvar Maļarenko, Lucijanovs un Novickis

Latvijas Skvoša federācijas reitinga turnīrā “Fitland Open 2023” sieviešu grupā nepārspēta palika juniore Anne Maļarenko, M1 grupā uzvarēja Aivars Lucijanovs, bet M2 grupā pirmo vietu ieguva Rihards Novickis.