Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:105, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Jelgavas skvoša korti iesvētīti

Jelgavas skvoša korti iesvētīti
Skvošu Jelgavā izmēģināja arī
Jānis Miņins (tālumā)

Ar vairāku sabiedrībā pazīstamu cilvēku piedalīšanos skvoša turnīrā "Jelgava Open" pagājušajā nedēļā tika oficiāli atklāti sporta kluba "Fitland" jaunie skvoša korti Jelgavā.

Kopumā turnīrā piedalījās 19 spēlētāji, viņu vidū "Rīgas miesnieks" direktors Aldis Škutāns, Biznesa augstskolas "Turība" valdes priekšsēdētājs Aigars Rostovskis, "leģendu mednieks" un pirmais Latvijas Skvoša federācijas ģenerālsekretārs Roberts Klimovičs ar meitu Megiju Grantu, TV3 sporta žurnālists Toms Circenis, Neatkarīgās Rīta Avīzes žurnāliste Baiba Lulle, Latvijas Skvoša federācijas pārstāvis, uzņēmējs Aleksandrs Sautins ar dēlu Andreju, kā arī citi rīdzinieki, liepājnieki un jelgavnieki.

Pirmo reizi skvošu te pamēģināja arī Eiropas čempions bobslejā Jānis Miņins, kurš pēc neilgas rakešu izvicināšanas laukumā jau uzreiz piekrita spēlēt turnīrā. Sīvākā cīņa Jānim Miņimam izvērsās ar otru Eiropas čempionu (biatlonā) Jēkabu Nākumu, kurš skvošu jau dažas reizes bija spēlējis.
Vienlaikus turnīrā piedalījās arī augsta līmeņa skvoša spēlētāji.

Par "Jelgava Open" uzvarētāju kļuva skvoša treneris, Latvijā dzīvojošais dienvidāfrikānis Nils Eibers, kuram sīvu pretestību, izcīnot otro vietu, izrādīja liepājnieks Ivars Liepiņš. Trešais arī liepājinieks – Agris Freibergs, kurš cīņā par trešo vietu ar minimālo punktu pārsvaru pārspēja jelgavnieku Andri Brizgo.

Turnīra mērķis bija popularizēt skvošu un parādīt, ka ar to var nodarboties ne tikai profesionāļi, kā arī informēt par skvoša spēlēšanas iespējām Jelgavā.

Līdz ar "Fitland" atklāšanu Jelgava kļuvusi par piekto pilsētu Latvijā, kur var spēlēt skvošu. Šāda iespēja vēl ir Rīgā, Liepājā, Saldū un vienā privātajā kortā Madonā.

Informāciju sagatavoja Baiba Lulle


, 2008-03-17 14:07, pirms 16 gadiem
Kāds nemācētu atbildēt, kā tur ir ar cenām, gribētos izmēģināt, bet nevar atrast cenas ... :/
, 2008-03-17 14:11, pirms 16 gadiem
mazpedis rakstīja: Kāds nemācētu atbildēt, kā tur ir ar cenām, gribētos izmēģināt, bet nevar atrast cenas ... :/


slikti esi meklējis

fitland.lv: Fitland
, 2008-03-17 14:18, pirms 16 gadiem
korti lieliski, un klubs "Super",ar savu SPA...!
, 2008-03-17 14:21, pirms 16 gadiem
squash rakstīja: korti lieliski, un klubs "Super",ar savu SPA...!


Njā, un cenas arī "lieliskas"
, 2008-03-17 14:56, pirms 16 gadiem
Ainār, nemānies.
, 2008-03-17 15:07, pirms 16 gadiem
mariuss rakstīja: Ainār, nemānies.

mariuss, labāk uzlaižam kādu skvoša partiju
, 2008-03-17 16:10, pirms 16 gadiem
Jelgava, kas ? JElgava rauj jums nots jumtu (music)
, 2008-04-03 22:37, pirms 16 gadiem
psc tam dzekam bilde ir labie sorti
, 2011-02-21 03:05, pirms 13 gadiem
skvoss latvijaa izpeshas
Baiba Lulle un Jānis Plūme. Foto: Latvijas Skvoša federācija

Vīriešiem jauns Latvijas čempions skvošā, sievietēm ceturtais tituls Lullei

Šajā nedēļas nogalē Rīgā notikušajā Latvijas čempionātā skvošā pirmo reizi par uzvarētāju kļuvis ķekavietis Jānis Plūme, savukārt, ceturtais čempiones tituls tika jelgavniecei Baibai Lullei.
Publicitātes foto.
4

Mackeviča: "Skvošs sen bija pelnījis būt olimpiskajās spēlēs, tas ir interesantāks par tenisu"

Pēc Starptautiskā olimpiskās komitejas (SOK) lēmuma šā mēneša vidū pirmo reizi olimpisko spēļu vēsturē skvošs ir iekļauts šajās pasaules lielākajās sacensībās, debitējot olimpiskajās spēlēs 2028. gadā Losandželosā. Par šādu lēmumu ir sajūsmā skvoša sabiedrība, ieskaitot arī vienīgo Latvijas profesionālo skvoša spēlētāju Inetu Mackeviču.
Foto: Latvjias Skvoša federācija.

Latvijas federācijas skvoša reitinga turnīrā uzvar Maļarenko, Lucijanovs un Novickis

Latvijas Skvoša federācijas reitinga turnīrā “Fitland Open 2023” sieviešu grupā nepārspēta palika juniore Anne Maļarenko, M1 grupā uzvarēja Aivars Lucijanovs, bet M2 grupā pirmo vietu ieguva Rihards Novickis.