Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:105, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Sestdien "Skvoša Supersērija"

Sestdien jau otro reizi notiks atklātā Skvoša diena, kurā jebkurš interesents varēs izmēģināt ātrāko un azartiskāko sporta veidu – skvošu. Skvoša diena notiks Rīgā, "Zelta Boulinga Centrā" no pulksten 13:00. Ieeja – bezmaksas.

Laikā no 13:00 – 15:00 dalībniekiem tiks sniegtas konsultācijas un praktiska apmācība pieredzējušu skvoša treneru un instruktoru vadībā. Vienlaikus būs iespēja klātienē vērot Latvijas labāko skvošistu atraktīvas spēles tehnikas paraugdemonstrējumus, kā arī video ierakstus ar pasaules elites skvoša spēlētājiem. Katrs dalībnieks saņems diplomu, kas apliecinās dalību Skvoša dienā.

Visiem, kas vēlas piedalīties Skvoša dienā, līdzi jāņem sporta apģērbs (šorti un T-krekls) un apavi, kas nesmērē grīdu. Skvoša inventārs – raketes, bumbiņas, aizsargbrilles – bez maksas būs pieejams uz vietas.

Vienlaikus ar Skvoša dienu (11.-12.decembrī) norisināsies turnīrs “Skvoša Supersērija (TOP 8)”, kurā piedalīsies Latvijas skvoša elite - 8 spēcīgākie skvoša spēlētāji. Tā būs vienreizēja iespēja redzēt pieredzējušu spēlētāju sniegumu.

Informāciju sagatavoja
LSF
Latvijas Skvoša Federācija


, 2011-02-21 03:06, pirms 13 gadiem
Sis bija labs pasakums. Zel tikai ka tik maza atsauksme
Baiba Lulle un Jānis Plūme. Foto: Latvijas Skvoša federācija

Vīriešiem jauns Latvijas čempions skvošā, sievietēm ceturtais tituls Lullei

Šajā nedēļas nogalē Rīgā notikušajā Latvijas čempionātā skvošā pirmo reizi par uzvarētāju kļuvis ķekavietis Jānis Plūme, savukārt, ceturtais čempiones tituls tika jelgavniecei Baibai Lullei.
Publicitātes foto.
4

Mackeviča: "Skvošs sen bija pelnījis būt olimpiskajās spēlēs, tas ir interesantāks par tenisu"

Pēc Starptautiskā olimpiskās komitejas (SOK) lēmuma šā mēneša vidū pirmo reizi olimpisko spēļu vēsturē skvošs ir iekļauts šajās pasaules lielākajās sacensībās, debitējot olimpiskajās spēlēs 2028. gadā Losandželosā. Par šādu lēmumu ir sajūsmā skvoša sabiedrība, ieskaitot arī vienīgo Latvijas profesionālo skvoša spēlētāju Inetu Mackeviču.
Foto: Latvjias Skvoša federācija.

Latvijas federācijas skvoša reitinga turnīrā uzvar Maļarenko, Lucijanovs un Novickis

Latvijas Skvoša federācijas reitinga turnīrā “Fitland Open 2023” sieviešu grupā nepārspēta palika juniore Anne Maļarenko, M1 grupā uzvarēja Aivars Lucijanovs, bet M2 grupā pirmo vietu ieguva Rihards Novickis.