Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:105, Did:0, useCase: 3

Noskaidroti Latvijas čempioni skvošā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Nedēļas nogalē "Zelta Boulinga" centrā tika noskaidroti 6. Latvijas čempionāta skvošā uzvarētāji. Par 2008. gada Latvijas čempioniem kļuva Ieva Vilīte un Aleksandrs Pāvulāns.

Ņemot vērā iepriekšējo gadu pieredzi un lielo spēlētāju interesi, šogad Latvijas Skvoša federācija nolēma čempionātu organizēt divās kārtās. Jau iepriekš savās grupās sacentās juniori un seniori, bet 1. un 2. novembrī savā starpā sacentās spēlētāji sieviešu un vīriešu kokurencē. Par turnīra uzvarētājiem kļuva: Aleksandrs Pāvulāns (Open klase), Ieva Vilīte (sievietes), Ģirts Freimanis (vīrieši B), Aleksandrs Sautins (vīrieši C), Gunārs Priževoits (35+), Andrejs Sautins (BU15), Mārtiņš Lopačinskis (BU19) un Ineta Mackeviča (GU19).

Latvijas čempionāta rezultāti:

Open

VietaSportists
1. Aleksandrs Pāvulāns
2. Marģers Zeitmanis
3. Kaspars Purgailis

Sievietes

VietaSportiste
1. Ieva Vilīte
2. Eva Solovjova
3. Baiba Lulle

B

VietaSportists
1. Ģirts Freimanis
2. Vadims Vorobejs
3. Edmunds Rimkus

C

VietaSportists
1. Aleksandrs Sautins
2. Aleksandrs Petrovs
3. Reinis Kučers

35+

VietaSportists
1. Gunārs Priževoits
2. Ivars Liepiņš
3. Agris Freibergs

BU15

VietaSportists
1. Andrejs Sautins
2. Matīss Grietēns
3. Artūrs Treiliņš

BU19

VietaSportists
1. Mārtiņš Lopačinskis
2. Andrejs Sautins
3. Artūrs Lundbergs

GU19

VietaSportiste
1. Ineta Mackeviča
2. Laura Egle
3. Alise Sidorova

Latvijas čempionātā šogad piedalījās deviņdesmit deviņi spēlētāji, kas parāda, ka interese par skvoša spēli Latvijā ar katru gadu pieaug.

Informācija par čempionātu un citiem skvoša notikumiem atrodama Latvijas Skvoša federācijas oficiālajā mājas lapā squash.lv

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Skvoša federācija