Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:105, Did:0, useCase: 3

Nacionālo Bruņoto spēku komanda uzvar "Ventspils naftas" skvoša turnīrā

Andrejs Siliņš

Sestdien, 30.aprīlī Rīgā, Zelta boulinga un skvoša centrā pirmo reizi notika komandu skvoša turnīrs - „VN Izaicinājuma kauss”, kuru organizēja a/s „Ventspils nafta”.

Divpadsmit komandu konkurencē uzvaru komandu skvoša turnīrā izcīnīja Nacionālo Bruņoto spēku komanda, kuru pārstāvēja Andrejs Arājs un Jānis Lielpēteris. „Turnīrs mums sagādāja lielu gandarījumu - bija patīkama atmosfēra un biedriskuma sajūta, spēlētāji bija atbalstoši un draudzīgi. Uzvaru izcīnīt palīdzēja neatlaidība kortā un cīņa līdz galam katrā izspēlē, protams, bija veiksmīga izloze. Es kā komandas kapteinis īpaši vēlos uzteikt Jāņa centību un cīņas sparu, kas mūsu komandu atšķīra no pārējām pirmā piecinieka komandām. Bija spēcīga motivācija, jo pārstāvējām organizāciju ar tik spēcīgu vārdu. Gandarījums par uzvaru ir milzīgs, tagad tikai jāizdomā, kur glabāt izcīnīto kausu,” saka Andrejs Arājs, Nacionālo bruņoto spēku Militārās policijas virsnieks (virsleitnants).

A. Arājs skvošu spēlē jau 7 gadus, vienlaikus nodarbojoties arī ar citiem sporta veidiem. Jānis Lielpēteris ir Nacionālo bruņoto spēku Mācību vadības pavēlniecības virsnieks (kapteinis) un skvošu spēlē jau trīs gadus.

Nacionālo Bruņoto spēku skvošisti komandu skvoša turnīra kopvērtējumā pārspēja komandas no tādiem uzņēmumiem kā a/s „SEB banka”/SIA IBS „SEB Enskilda”, a/s „Swedbank”, Nordea Bank Finland Plc Latvijas filiāle, a/s „DnB NORD banka”, SIA „Ernst & Young Baltic”, Lindorff Oy Latvijas filiāle, ZAB „Sorainen”, ZAB „Eversheds Bitāns”, „Siemens Osakeyhtio” Latvijas filiāle, SIA „AB Technology”, SIA „Poligrāfijas grupa MŪKUSALA”, kā arī turnīra organizatoru – a/s „Ventspils nafta” skvoša komandu.

Informācija sagatavoja
a/s „Ventspils nafta”